Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudnál-e csendesen hozzám bújni, Esténként kedvesen átölelni, Hallgatni a madarak énekét, S megcsodálni a fényt s a naplementét? Tudnál-e csendesen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudnál-e csendesen hozzám bújni, Esténként kedvesen átölelni, Hallgatni a madarak énekét, S megcsodálni a fényt s a naplementét? Tudnál-e csendesen."— Előadás másolata:

1

2

3 Tudnál-e csendesen hozzám bújni, Esténként kedvesen átölelni, Hallgatni a madarak énekét, S megcsodálni a fényt s a naplementét? Tudnál-e csendesen hozzám bújni, Esténként kedvesen átölelni, Hallgatni a madarak énekét, S megcsodálni a fényt s a naplementét?

4 Tudnál-e esőben is nevetni, Egy szúrós fenyőfát megölelni, Élvezni a pillangók táncát, S átélni két ember valós nászát? Tudnál-e esőben is nevetni, Egy szúrós fenyőfát megölelni, Élvezni a pillangók táncát, S átélni két ember valós nászát?

5 Tudnál-e táncolni a gyönyörtől, Könnyezve sírni az örömtől, S kitárni felém a szívedet, Hogy megsimogathassam a lelkedet? Tudnál-e táncolni a gyönyörtől, Könnyezve sírni az örömtől, S kitárni felém a szívedet, Hogy megsimogathassam a lelkedet?

6 Mondj igent, … s akkor talán a boldogság egyszer majd rád talál… Életed gyönyör lesz, s csodás újjászületés a halál. s akkor talán a boldogság egyszer majd rád talál… Életed gyönyör lesz, s csodás újjászületés a halál.

7 Tudnál-e egy szempárból olvasni, S benne a csillagot meglátni, Egy érintéseddel átadni, Mit szavakkal nem tudsz elmondani? Tudnál-e egy szempárból olvasni, S benne a csillagot meglátni, Egy érintéseddel átadni, Mit szavakkal nem tudsz elmondani?

8 Tudnál-e koldusnak kenyeret adni, Alamizsnát, ha kell, elfogadni, Tárgyat s pénzt eszköznek tekinteni, S a földet ajkaddal érinteni? Tudnál-e koldusnak kenyeret adni, Alamizsnát, ha kell, elfogadni, Tárgyat s pénzt eszköznek tekinteni, S a földet ajkaddal érinteni?

9 Tudnál-e virágot nem letépni, Színét és illatát megérezni, Szirmait boldogan megcsókolni, S beteg állatot megsimogatni? Tudnál-e virágot nem letépni, Színét és illatát megérezni, Szirmait boldogan megcsókolni, S beteg állatot megsimogatni?

10 Mondj igent, … s akkor talán a boldogság egyszer majd rád talál… Életed gyönyör lesz, s csodás újjászületés a halál. s akkor talán a boldogság egyszer majd rád talál… Életed gyönyör lesz, s csodás újjászületés a halál.

11 Tudnál-e dalt hallani viharban, Melegedni szivárvány sugárban, Meghallani csendben a szív szavát, S átélni a teremtést, mint egyetlen csodát? Tudnál-e dalt hallani viharban, Melegedni szivárvány sugárban, Meghallani csendben a szív szavát, S átélni a teremtést, mint egyetlen csodát?

12 Tudnál-e hallgatni, ha nem kérdeznek, Nem sírni akkor, ha elfelednek, Köszönni, ha nem köszönnek, S tanulni abból, ha megköveznek? Tudnál-e hallgatni, ha nem kérdeznek, Nem sírni akkor, ha elfelednek, Köszönni, ha nem köszönnek, S tanulni abból, ha megköveznek?

13 Tudnál-e sötétben fényt keresni, Szavak és tárgyak nélkül szeretni, Legyőzni izzó tűz parazsát, Szeretni engem, Istent és bárki mást? Tudnál-e sötétben fényt keresni, Szavak és tárgyak nélkül szeretni, Legyőzni izzó tűz parazsát, Szeretni engem, Istent és bárki mást?

14 Mondj igent, … s akkor talán a boldogság egyszer majd rád talál… Életed gyönyör lesz, s csodás újjászületés a halál. s akkor talán a boldogság egyszer majd rád talál… Életed gyönyör lesz, s csodás újjászületés a halál.

15 Mondj igent!


Letölteni ppt "Tudnál-e csendesen hozzám bújni, Esténként kedvesen átölelni, Hallgatni a madarak énekét, S megcsodálni a fényt s a naplementét? Tudnál-e csendesen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések