Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mihez kezdhet egy gyógyszerészhallgató külföldön? Pajor Judit HUPSA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mihez kezdhet egy gyógyszerészhallgató külföldön? Pajor Judit HUPSA."— Előadás másolata:

1 Mihez kezdhet egy gyógyszerészhallgató külföldön? Pajor Judit HUPSA

2 IPSF cseregyakorlati program SEP (Student Exchange Programme)

3 Hogyan kerülhetek be a programba? Az első és legfontosabb lépés, hogy belépsz a Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesületébe (HUPSA) Belépési nyilatkozat letölthető a www.hupsa.sote.hu oldalról, vagy itt helyben is kitölthetőwww.hupsa.sote.hu A tagsági díjat ebben az évben nem kell befizetni (a belépés ingyenes) !!!

4 Hogyan történik a jelentkezés SEP-re? A belépés után elektronikus úton jelentkezhetsz a seo.hungary@gmail.com e-mail címenseo.hungary@gmail.com Tárgy: jelentkezés SEP A válasz levélben küldjük a preszelekcióhoz szükséges dokumentumok listáját. E-mail beérkezési határideje: december

5 Preszelekció A kapott dokumentum kitöltése a releváns dokumentumok beszkennelt másolatai: –Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) –Igazolás TDK munkáról –Index másolat –Minden olyan dokumentum, amely szerintetek előnyt jelenthet a preszelekció során Sikeres regisztráció után elutalod a cseregyakorlati díj összegét: 30.000 HUF (ez a jelentkezés már végleges)

6 Regisztráció az IPSF honlapján sep.ipsf.org Apply for Student Exchange Programme

7

8 3 országot kell megjelölni Jelentkezés többen együtt: „comments” kell beleírni (pl.: Portugália, Egyiptom szinte 100%) Csatolandó dokumentumok: önéletrajz és motivációs levél

9 Beszéljünk egy kicsit a CV-ről illetve a motivation letter-ről… Curriculum vitae Amerikai típusú önéletrajz, képpel Motivation letter 8-10 bővített mondat arról, hogy miért gondolod azt, hogy ideális jelentkező lennél a számukra ANGOLUL!!!

10 Konferenciák –EPSA Congress Istanbul 2012 április –EPSA Autumn Assembly Sofia, Bulgaria 2012. okt.28. – nov.02. (http://www.youtube.com/watch?v=wkIf3LCLhv8)http://www.youtube.com/watch?v=wkIf3LCLhv8 –IPSF World Congress Egypt 2012 augusztus –MOSZ Kongresszus Siófok 2012 október.12-14. –MAGYOTT Törzskönyvezési konferencia 2012. október. 3. –Országos Gyógyszertechnológiai Konferencia 2012 szeptember

11 TWIN EPSA Csehország – Horvátország – Magyarország 2011 Szerbia – Lengyelország – Magyarország 2012 MOSZ – USA (4 hallgató/gyógyszerész)

12

13 Köszönöm a figyelmet! Pajor Judit Budapest, 2012. november 5.


Letölteni ppt "Mihez kezdhet egy gyógyszerészhallgató külföldön? Pajor Judit HUPSA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések