Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,"— Előadás másolata:

1 7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék, mint a középső verziónál! Ezt NE hagyd ki ! Gyere tarts velünk!

2 7DayWealth regisztráció Másold be a keresőbe az alábbi regisztrációs linket: http://www.7daywealth.com/index2.php?siteId=sb38511 Enter után ezt az oldalt fogod látni: lépj a következő diára

3 Ezt az oldalt kell látnod, a férfi a sarokban angolul mond egy bevezetőt ! Ha a férfi befejezte, akkor a gördítő sávval haladj lefelé amíg eljutsz a regisztrációs Ablakig (következő lapon)

4 Írd be a kért adatokat, ÉKEZETES BETŰKET NE HASZNÁLJ, csak az angol ABC betűit! Az e-mail cím beírásánál a @nem működik,ezért másolj be (ctrl+c, együtt nyomd a két billentyűt ) egy @-ot az egérbe és illeszd be (ctrl+v) FONTOS ! – ékezet nélkül írj !!! keresztnév vezetéknév E-mail címed E-mail cím még egyszer mobil számod : 0036……….. az utolsó mezőt hagyd úgy, ahogy van a gördítő menüben válasz ki Hungary Ha végeztél akkor kattints erre a gombra !

5 A bejövő oldalon a gördítő sávval haladj az oldalon lefelé,amíg ezt a feliratot nem látod! Itt kéri a regisztrációd megerősítését. Menj be az e-mail fiókodba, amelyet a regisztráció folyamán megadtál s a kapott linkre kattintva erősítsd meg a regisztrációdat !

6 Regisztrációd megerősítése után kapsz egy üdvözlő e-mailt, mely angolul van írva. Ha nem tudsz angolul, valamelyik fordítóprogrammal le tudod fordítani. A google fordító programja az alábbi linken érhető el: http://translate.google.hu/# Az e-mailben kapsz egy linket, amelyikre rákattintva ki kell választani a tagsági státuszod: Silver (10$), Gold (22,95$) vagy Platinum (45,95 $), és teljesítheted az első befizetésed, mely után tagságod élesítve lesz, s megkezdheted a továbbajánlásaid. A regisztrációt követően 20 napod van tagságod élesítésére, ha ezt nem teszed meg, törlik a regisztrációd. Érdemes regisztrációkor meglépni a befizetést, mivel a tagsági státusz élesítése nélkül alád nem regisztrálhatnak tagok, addig ne is ajánld tovább a linked! http://translate.google.hu/#

7 Hogyan teljesítheted befizetésed A fizetési módot az alábbiak közül választhatod ki: 1.Visa and MasterCard, mely internetes fizetésre alkalmas 2.PayPal 3.Alert Pay 4.Solid Trust Pay Bármelyiket választhatod, én az Alert Pay használatát javaslom, ehhez nyitnod kell egy Alert Pay számlát. Ehhez segítséget külön menüpontban kapsz. A teljesítés megkezdése előtt gondoskodj, hogy a választott fizetési számládon legyen annyi összeg, amennyi szükséges a kiválasztott tagsági státuszodhoz. Nézzük meg, hogyan teheted meg az előző dián leírt tagsági élesítést!

8 Az e-mailben kapott linkre kattintva az alábbi oldal jelenik meg A görgetősávval haladj lefelé, amíg a lap aljához érsz, lásd következő dia.

9 A lap alján győződj meg arról, hogy itt a Te neved és ID számod jelenik meg, és nem másé Ha a név és az ID rendben, akkor görgess felfelé az oldalon a következő dián látható részig

10 Ezen a részen kell kiválasztani a tagsági státuszod, mely mellett látod a havi fizetési összeget is. Ennek az összegnek kell a számládon lenni! A választott tagsági státuszodnak megfelelőt jelöld ki! Itt válaszd ki a fizetési módot! Javaslom az Alert Pay-t Majd kattints erre a gombra !

11 Itt kattints az OK–ra ! Egyben jóváhagyásod adod, hogy a következő hónapokban is a megadott számládról vonja a rendszer a havi díjadat

12 Ezen az adatlapon előre beírva látod a 7daywealth Member’s ID számod, és a neved ! Értelemszerűen töltsd ki a rovatokat! Mankóként beírtam, a rubrikába hogy ott milyen adatodat kell beírni! Ne használj ékezetes betűket!! Az adatok beírását követően kattints a SUBSCRIBE-re !

13 Alert Pay számla fizetési mód választása esetén a befizetésre, ez a lap jelenik meg ! 1. Itt láthatod azt az összeget melyet ki fogsz fizetni, a választott tagsági státuszodnak megfelelő összeg! Majd kattints a LOG IN gombra 2. Lépj be az Alert Pay számládra az Alert Pay számlád azonosító E-mail címmel, és jelszavaddal!

14 Ezen, és a következő lapon végezd el a szövegdobozokba írt műveleteket ! Ide kell beírnod az Alert Pay számlád regisztrálásakor megadott TITKOS tranzakciós kódodat! Kattints a négyzetbe,hogy megjelenjen a pipa! Itt láthatod a VISA bankkártyád utolsó 4 számjegyét! Folytatás a következő dián

15 Az előző oldal folytatása! Kattints a négyzetbe, hogy megjelenjen a pipa ! Kattints a PAY-re ! Ezzel indítod a befizetést!

16 Ha ezt látod akkor sikeresen folyik a tranzakció! Itt peregnek a másodpercek! Ha itt 0-ra ér a számláló, akkor fogod látni a következő oldal !

17 A sikeres tranzakció után két e-mailt fogsz kapni. Az egyiket az Alert Pay-től a tranzakcióról, a másikat 7daywealth-tól a sikeres aktiválásról. Beléphetsz az oldaladra, s nézelődhetsz.

18 Bent vagy az 7daywealth oldaladon! A weboldalhoz a navigációs segédletet külön dián nézheted meg!

19 Kívánok Neked dollároktól duzzadó pénztárcát, vagy számlát, találd meg számításod ebben az egyedi, rendkívüli befektetésben! További információt kérhetsz Tőlem: Berényi Sári Skype: berenyi.sari @ : berenyi.sari@gmail.comberenyi.sari@gmail.com  70/423-2978


Letölteni ppt "7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések