Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a."— Előadás másolata:

1 7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék, mint a középső verziónál! Ezt NE hagyd ki ! Gyere tarts velünk,most kezdünk !

2 Másold be a kezdőoldalad linkkeresőjébe ezt a regisztrációs linket http://www.7daywealth.com/index2.php?siteId=ek48757 Vagy ezt, bármelyiket választhatod… http://tinyurl.com/26hg6rc

3 Ezt fogod látni, közben a férfi a sarokban angolul mond egy bevezetőt ! Ha a pasi befejezte (le is állíthatod) akkor a gördítősávval haladj lefelé amíg eljutsz a regisztrációs Táblázatig ( következő lapon látod )

4 Írd be a kért adatokat! (az e-mail cím beírásánál a @ nem működik, ezért másolj be egy @-ot az egérrel, vagy másold be a komplett mail címed: Ctr+C majd Ctrl+V) keresztnév vezetéknév FONTOS ! – ékezet nélkül írj !!! E-mail címed E-mail cím még egyszer mobil számod : 0036……….. a gördítő menüben válasz ki Hungary ezt a beállítást hagyd így !!! Ha végeztél akkor katt erre a gombra !

5 A megjelenő oldalon a gördítő sávval haladj az oldalon lefelé, amíg ezt a feliratot nem látod ! Itt végeztél ! - menj be az E-mail fiókodba, amelyet a regisztráció folyamán megadtál s a kapott linken keresztül erősítsd meg a regisztrációdat !

6 Kattints a linkre !

7 A megnyíló oldalon megkapod a gratulációt, az ingyenes regisztrációdról ! Ne hagyd abba ! – a gördítősávval haladj az oldalon lefelé, míg el nem jutsz a következő lapon látottakhoz ! Megkapod a User ID számod jelszavad !

8 Itt választhatod ki, hogy melyik programban kívánsz részt venni, illetve válaszd ki a kártya-, vagy internetes bank típust, amellyel fizetni szeretnél ! Ajánlott az AlertPay! Ez a havi 10 dolláros ! Ha izmosabb jövedelmet szeretnél fél év múlva akkor természetesen választhatod a magasabb havi költségű programot is ! De számolj azzal,hogy amíg a jutalékodból le nem tudják vonni, addig magadnak kell befizetned a havi díjat ! Kártya típusának,vagy más alternatív fizetési módnak a kiválasztása ! ( tedd oda a pontot amellyel fizetni szeretnél ) Ha végeztél a kiválasztással,akkor katt ide !

9 Ez a fizetős oldal ! Töltsd ki értelemszerűen az adataidat, és a kártya adatokat ! Figyelem: ékezetek nélkül írj !!! Itt láthatod beíródva az user ID számodat (ellenőrizd az E-maiben amit már megkaptál, hogy egyezik e a tiéddel ) Ide azt az E-mail címedet írd mellyel regisztráltál ! Lakcímed (utca házszám,emelet,ajtó stb….. ) Város Megye Irányítószám Ország ( Hungary ) Telefonszámod:0036… Teljes neved : Jozsef Retter Egy másik e-mail címed ha van Kártyabirtokos neve A 4x4 számjegyből álló kártyaszám A kártyád 3 számjegyből álló CVV kódja A kártyád érvényességi ideje Ha végeztél az adatok beírásával Katt ide !

10 Sikeres volt a befizetésed ! A személyes jelszavaddal mehetsz az irodádba ! E-mailben már megkaptad !

11 Itt láthatod a Szponzorodat és azt, hogy milyen programmal csatlakoztál ! Sponzorod neve ! Csomag mellyel Csatlakoztál !

12 A fizetős regisztrációd során 3 E-mail-t kell kaptál a regisztrációd adataival, és személyes linkjeiddel!

13 Keress ha segítség kell ! E-mail címem: elek.koczo@gmail.comelek.koczo@gmail.com Skype: koczo.elek Telefon: +36 20 956 2646


Letölteni ppt "7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések