Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A leendő 1. osztályosoknak: 2014. április 7-8-án a beiratkozáskor, A leendő 5. osztályosoknak: május 20- ig kell nyilatkozni a döntésükről.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A leendő 1. osztályosoknak: 2014. április 7-8-án a beiratkozáskor, A leendő 5. osztályosoknak: május 20- ig kell nyilatkozni a döntésükről."— Előadás másolata:

1 A leendő 1. osztályosoknak: 2014. április 7-8-án a beiratkozáskor, A leendő 5. osztályosoknak: május 20- ig kell nyilatkozni a döntésükről

2

3 Erkölcstan Vagy Hit-és erkölcstan (Hittan) „A 2013/14-es tanévtől kötelező az erkölcstan, ami helyett kötelezően választható a hit- és erkölcstan”

4 Egész tanévre szól Minden tanév május 20- ig jelezheti a szülő, hogy a következő tanévben hittant, vagy erkölcstant tanuljon a gyermeke

5 Hit- és erkölcstan órára várjuk a nem megkeresztelteket is Szentségek felvétele csak folyamatos (1-8. o.) hitoktatás esetén lehetséges A szentségi felkészítéshez nem elegendő a heti egy óra Plébánián, vagy iskolában lehetőség van a második órára

6 Ennek a feladatnak lényeges része a hitoktatás, a hit hirdetése, (liturgia) a hit ünneplése és a (diakónia) a hit gyakorlása. Jézus tanítása örök érvényű, az ember igaz boldogságát szolgálja.

7


Letölteni ppt "A leendő 1. osztályosoknak: 2014. április 7-8-án a beiratkozáskor, A leendő 5. osztályosoknak: május 20- ig kell nyilatkozni a döntésükről."

Hasonló előadás


Google Hirdetések