Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A következő rövid teszt 4 kérdésből áll. A kérdések nem nehezek, ezért ne nézze meg a helyes választ előre!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A következő rövid teszt 4 kérdésből áll. A kérdések nem nehezek, ezért ne nézze meg a helyes választ előre!"— Előadás másolata:

1 A következő rövid teszt 4 kérdésből áll. A kérdések nem nehezek, ezért ne nézze meg a helyes választ előre!

2 1. kérdés: Hogyan tenne be egy zsiráfot a hűtőbe?

3 A helyes válasz: Kinyitom a hűtőt, beteszem a zsiráfot, és becsukom a hűtő ajtaját. Ez a kérdés azt teszteli, hogy hajlamos-e az egyszerű dolgokat fölöslegesen komplikált módon megoldani.

4 2. kérdés: Hogyan tenne be egy elefántot a hűtőbe?

5 Helytelen válasz: Kinyitom a hűtőt, beleteszem az elefántot és becsukom a hűtő ajtaját. Helyes válasz: Kinyitom a hűtőt, kiveszem a zsiráfot, beteszem az elefántot és becsukom a hűtő ajtaját. Ez a kérdés azt teszteli, hogy képes-e tudatosítani a dolgok egymásra épülését.

6 3. kérdés: Az Oroszlánkirály állatgyűlést hívott össze. Mindegyik állat megjelent itt, egy kivételével. Melyik állat hiányzott?

7 Helyes válasz: Az elefánt. (Az elefánt a hűtőben van.) Emlékszik? Ez a teszt az emlékező- képességet teszteli.

8 Ha az első három kérdésre helytelen választ adott, van még egy esélye. Következik a 4. kérdés:

9 Itt ez a folyó, melyen át kell jutnia, de krokodilok élnek benne. Hogyan jut át a folyón?

10 Helyes válasz: Egyszerűen átúszom a folyón. Miért? Mert minden krokodil az állatgyűlésre ment. Ez a kérdés azt teszteli, hogy gyorsan tanul-e a saját hibáiból.

11 Eredmény? 4/0! A tesztelt felnőttek 90%-a mindegyik kérdésre helytelen választ adott.  Ezzel szemben sok, még kisiskolás gyermek több helyes választ adott. 4/4


Letölteni ppt "A következő rövid teszt 4 kérdésből áll. A kérdések nem nehezek, ezért ne nézze meg a helyes választ előre!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések