Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján"— Előadás másolata:

1 ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján
Az E&S Európaközpont - a Graz-i központból történik a vállalat irányítása - • Ertrag & Sicherheit Investmentfondsberatung Ges.m.b.H (E&S) • A-8010 Graz, Mariatroster Straße 231 • Tel: +43 (0)316/ • Fax: +43 (0)316/ • Web: • Mail: Bejegyzett pénzügyi szolgáltató vállalkozás – Cégjegyzék szám: FN i Graz-i Tartományi Bíróság

2 Bemutatkozás Nagyobb vagyont a jövőben
1985 óta végzünk tanácsadást - a vagyon felépítése, - megőrzése, - megtöbbszörözése területén. Ausztria első független vagyontanácsadójaként 1987 óta közvetítünk befektetési alapokat magánbefektetők számára, és azóta erre a modern és rugalmas befektetési eszközre specializálódtunk. A nemzetközi befektetési alapokkal végzett hosszú távú vagyonfelépítésre és az innovatív finanszírozási koncepciókra koncentrálva Ausztriában piacvezetők vagyunk e szegmensben, és azon dolgozunk, hogy tevékenységünket Kelet - Európára is kiterjesszük. Magyarországon is szívesen megmutatjuk Önnek, hogyan legyen a jövőben NAGYOBB VAGYONA és hogyan lehet SIKERES.

3 Bemutatkozás E&S – Your Fund Adviser
A Graz-i székhelyű Ertrag & Sicherheit Investmentfondsberatung Ges.m.b.H (E&S) a legnagyobb független osztrák befektetési tanácsadó, amely befektetési alapokra és innovatív finanszírozási koncepciókra specializálódott. Az ben Manfred Zettl és Leopold Krauthaufer által alapított E&S a befektetési alapok értékesítése terén úttörőnek számít Ausztriában. Ma a vállalat több mint 40 képviselettel rendelkezik egész Ausztriában, valamint fiókteleppel Magyarországon, Csehországban. 1999 óta az E&S befektetési tanácsadásra és pénzügyi eszközök közvetítésére szóló engedéllyel rendelkezik, és az FMA értékpapírcégként tartja nyilván.

4 Vállalati filozófia Profitáljon a legjobbakból!
Meg vagyunk győződve arról, hogy a befektetési alapok olyan befektetési formák, amelyek végtelen sok előnyt kínálnak. Ezért már ben az első befektetési tanácsadóként Ausztriában erre specializálódtunk. Világszerte a legelismertebb és legnagyobb alapkezelő házakkal és befektetési társaságokkal működünk együtt. A legjobb és legtapasztaltabb alapkezelő menedzserek kizárólag azzal foglalkoznak, hogy az ügyfelek pénzét a lehető legjobban fektessék be. Így a befektetési alapok teljes világa nyitva áll Ön előtt.

5 ERTRAG & SICHERHEIT – Székhely
Az E&S Európaközpont – mindenben a terjeszkedésre irányul A Graz-i központból történik az Ertrag & Sicherheit vállalat irányítása. A modern Európaközpont novemberétől áprilisáig épült. Az innovatív objektumot Paul Pilz építész tervezte, aki ezért megkapta az Építészkamara magasépítési 3. díját. A mögötte álló 250 éves régi kúriát nagy körültekintéssel újították fel, ahol ma egy borospince és cégrendezvények szemináriumi helyiségei találhatók.

6 ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat
Hozamban gazdag és biztonságos 1985 óta Amikor Leopold Krauthaufer és Manfred Zettl ben az Ertrag & Sicherheitet megalapította, a következő cél vezérelte őket: a magánbefektetőknek hasonló lehetőségeket biztosítsanak, mint az intézményi befektetőknek, amennyiben a vagyon felépítéséről, megőrzéséről és megtöbbszörözéséről van szó. Ennek logikus következményeként a vállalat a befektetési alapokra specializálódott. E&S - mérföldkövek 1985 - Manfred Zettl és Leopold Krauthaufer megalapítja az Ertrag & Sicherheit-et Befektetési alapok értékesítésének megkezdése, együttműködés a Pioneer Investments, USA céggel

7 ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat
E&S - mérföldkövek 1994 - Az első havi megtakarítási terv lehetséges 1998 - Jelzálogkölcsönök értékesítése - Együttműködés a BNP Paribas-val - A „Paribas First Selection“ tetőalap kizárólagos értékesítése 1999 - Az E&S megkapja a Finanzmarktaufsicht engedélyét A BNP megalapítja a Worldselect-et mint exkluzív terméket az E&S számára a „BNP Paribas First Selection“ és „BNP Paribas Bond Selection“részalapokkal

8 ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat
E&S - mérföldkövek 2002  - A „BNP Paribas Quarantee Selection 2010“ garantált alap létrehozása 2004  - A második exkluzív termék alapítása a BNP Paribas-val: Worldselect One a „First Selection“ és „Asset Allocation“  részalapokkal - Bejelentés Csehországban, Magyarországon és Szlovéniában - „Alapok alapja“ díj nyertese 2004 2005  - „Rookie of the Year“ – a BA-CA Finanzservice legjobb új értékesítési partnere Piacralépés Magyarországon és Csehországban - Kooperáció kiépítése horvátországi partnervállalattal

9 ERTRAG & SICHERHEIT – A vállalat
E&S - mérföldkövek 2007 - Új Európaközpont megnyitása Grazban - Piaci előkészületek Romániában - Worldselect és Worldselect One fúziója - Horvátországi partnervállalat indulása 2008 - Első exkluzív termék a Franklin Templeton Investments céggel: Equity Selection Fund

10 Exkluzivitás Exkluzív pénzügyi lehetőségek kizárólag az Ertrag & Sicherheitnél! A befektetési alapok a pénzbefektetések legrugalmasabb formáinak számítanak. Befektethet egy alkalommal vagy havonta, vagy megtakaríthat más időközönként egy fix összeget, vagy mindezt kombinálhatja egymással. Általában nincs futamidő vagy lekötési időszak. Tőkéje bármikor rendelkezésére áll, mivel minden alapkezelő társaság köteles befektetési jegyeit az aktuális árfolyamon visszavásárolni. E&S – exkluzivitás Bankok Biztosítók és LTP - nincs futamidő   - nincs számlavezetési díj   - nincs fizetési kötelezettség  -   - bármikor hozzáférhető  

11 Karrier Használja ki az esélyt és csináljon karriert - hiszen semmi sem ad nagyobb szabadságot, mint a saját vagyon Az E&S-nél lehetősége van arra, hogy egy abszolút növekvő ágazatban dolgozzon, mégpedig az elsőszámú osztrák cégnél! Az elkötelezettek számára egyedülálló karrieresélyt kínálunk a „vállalkozó a vállalatban“ elv alapján. Maga határozza meg jövedelmét – teljesítménye és munkája által – és jövedelmének határát Ön szabja meg. Vállalkozóként tevékenykedni számunkra annyit jelent, mint saját felelősségre cselekedni, mozgásban maradni és aktívan élni az új lehetőségekkel. Ez a mindenkire érvényes alapelv tükröződik vissza vállalatunk világosan felépített struktúrájában.

12 Karrier Használja ki az esélyt és csináljon karriert - hiszen semmi sem ad nagyobb szabadságot, mint a saját vagyon Az E&S Pénzügyi Akadémián magasan kvalifikált üzletembernek és befektetési szakembernek képezzük ki. Egyedülálló vezetői szemináriumainkon lépésről - lépésre megtanulja saját határainak kiterjesztését, hogy folyamatosan csúcsteljesítményre legyen képes. A piaci helyzet, valamint az E&S szilárd alapot biztosít a hosszútávú szakmai jövő eléréséhez!!!

13 Pénzügyi Akadémia Az E&S Pénzügyi Akadémia – a legjobb tanácsadás érdekében Az E&S Pénzügyi Akadémiával az E&S egyedülálló képzési rendszert fejlesztett ki munkatársai számára. A különböző szakakadémiák és egyetemek mintájára az üzlettársak többfokozatú, a karriert végigkísérő képzési rendszerben vesznek részt. Munkatársaink itt hozzájutnak a szükséges know - how-hoz, hogy ügyfeleiknek és leendő üzleti partnereiknek a vagyonbefektetés és finanszírozás terén átfogó tanácsokkal szolgálhassanak.

14 Üzleti partnereink így megkapják a szükséges szakmai alapot a
Pénzügyi Akadémia Az E&S Pénzügyi Akadémia - Minőséggel a kvalifikált üzleti partnerekhez. - Kvalifikált üzleti partnerekkel a befektetési sikerhez. - Befektetési sikerrel az ügyfél elégedettséghez. Az E&S az üzleti partnereket a legújabb minőségi előírások (WAG, MIFID, EU-irányelvek) szerint képezi. A szakakadémiák és egyetemek mintájára folyamatosan ellenőrzött belső oktatási rendszert alakítottunk ki, amely szakmai és vezető képzésre oszlik. Az E&S szakmai képzését elismert tőkepiaci szakértőkkel fejlesztettük ki. Üzleti partnereink így megkapják a szükséges szakmai alapot a sikeres karrierhez.

15 Tegye meg az első lépést sikeres karrierje felé az E&S-nél
Pénzügyi Akadémia Az E&S Pénzügyi Akadémia A Winning sikertrénerével, Dr. Michael Reinprecht képzett sportpedagógussal és személyiségfejlesztő trénerrel együttműködve üzleti partnereinket folyamatos csúcsteljesítményre vezetjük és segítjük olyan tulajdonságaik fejlődését, mint a rugalmasság, a bátorság és a csapatszellem. Tegye meg az első lépést sikeres karrierje felé az E&S-nél A független befektetési tanácsadás abszolút növekvő ágazat. Mind az érdeklődő újoncok, mind ezen ágazatban és az értékesítés terén tapasztalatokkal rendelkező profik számára egyedülálló karrieresélyt kínálunk az egyesült Európában. Küldje el részletes pályázati anyagát önéletrajzzal és fényképpel, valamint várjuk mielőbb visszajelzését az Ön által már ismert címre. Előre örülünk az együttműködésnek!


Letölteni ppt "ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján"

Hasonló előadás


Google Hirdetések