Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze."— Előadás másolata:

1 BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ

2  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze csak pár száz métere, a központtól alig pár méterre lévő épület tetőteraszáról belátható az egész délnyugati medence.  Az épület közelében a sport - szabadidő kellemes eltöltéséhez minden adottság (tenisz –yacht club stb), rendelkezésre ál, éttermek várják vendégeiket.  A Balatonboglári borkombinát, valamint a környező terület vadászati lehetősége a téli hónapokban is vonzóvá teszi a helyszint, főleg a Német és Olasz vadászok számara akik gyakori vendégek a városban.  Az értékelt ingatlan Bocskai utcával határos. Az ingatlan lakóház, 2 épület áll a telken.  Értékelt telekterület: 1149 m2 Értékelt lakás: nettó hasznos alap terület 739 m2.  A lépcsőházon kívül egy személyfelvonó is szolgálja a vendégek kényelmét. Az épület 2. szintjéről egy földalatti átjárón keresztül közelíthető meg a szomszédos „Boglárka „ épület, melynek pincéjében borospince-borozó, földszintjén szauna – yakuzzi tálalható.  Az épületek teljesen befejezettek kívülről, a belső kialakítás igény szerint lehetséges. Az épület alsó szintjén kialakítható garázs, mely 5 gk. befogadására elegendő.  Igény esetén az alagsorban szolgálati lakás kialakítható, a földszinten 4 apartman, az első szinten 4 apartman és a tetőtérben 2 apartman alakítható ki.  Az épület 2 bejárattal rendelkezik: mindkettő a Bocskai utcára nyílik, egyik a pinceszintről nyílik, ahol kialakítható egy szolgálati lakás, másik a nagy teraszról nyílik, amelyhez lépcsőfeljáró vezet - fő bejárat.  Az épület újszerű állapotban van. Az épületgépészeti és energiaellátási rendszer korszerű.  A külső és belső épületasztalos szerkezetek jó állapotban vannak, csak újramázolás szükségszerű.  Ára: 50 M Ft.

3 BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ


Letölteni ppt "BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze."

Hasonló előadás


Google Hirdetések