Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Túl alacsony-e Magyarországon a villamosított vasútvonalak hossza? Készítette: Lassu Anna Nóra Lassu Anna Nóra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Túl alacsony-e Magyarországon a villamosított vasútvonalak hossza? Készítette: Lassu Anna Nóra Lassu Anna Nóra."— Előadás másolata:

1 Túl alacsony-e Magyarországon a villamosított vasútvonalak hossza? Készítette: Lassu Anna Nóra Lassu Anna Nóra

2 Célkitűzés  Megvizsgáltam, hogy a magyarországi villamosított vasútvonalak, mennyire vannak/nincsenek elmaradva a vizsgált országoktól. Ez alapján kerestem lehetőségeket a további villamosítás fejlesztésére.

3 A felhasznált adatok forrása  A felhasznált adatokat az Eurostat.ec.europa.eu, a wikipedia.hu, illetve a vasnepe.hu internetes oldalakról tudtam összeválogatni.

4 A felhasznált befolyásoló tényezők  A vállalkozási kiadások típusai, befektetések  A villamosított vasúti sínek hossza  A vontatott jármű mozgása az energiaforrás alapján  Áldozatok száma a vasúti balesetek miatt  Fő vasúti vállalkozások  Mozdonyok száma az áramforrás alapján

5 Eredmény

6 Javaslat  A magasabb összegű befektetések, a fejlesztések és a biztonság kidolgozása érdekében  A villamos energia lehetőségeinek optimális kihasználása  Európai támogatások megpályázása, a korszerűbb feltételek kialakításának elősegítésére

7 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "Túl alacsony-e Magyarországon a villamosított vasútvonalak hossza? Készítette: Lassu Anna Nóra Lassu Anna Nóra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések