Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Feladat kiosztása A második félév elején tanár úr kiosztotta a félévben teljesítendő feladatot. Ez egy kicsit felfoghatatlannak tűnt, melyet úgy éreztünk,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Feladat kiosztása A második félév elején tanár úr kiosztotta a félévben teljesítendő feladatot. Ez egy kicsit felfoghatatlannak tűnt, melyet úgy éreztünk,"— Előadás másolata:

1 Feladat kiosztása A második félév elején tanár úr kiosztotta a félévben teljesítendő feladatot. Ez egy kicsit felfoghatatlannak tűnt, melyet úgy éreztünk, hogy nem tudjuk teljesíteni.

2 Témakeresés A témamegjelölés nagyon nehéz volt, mivel a jó témákat elkapkodták előlünk, és így nem volt könnyű megtalálni az optimális témát. Végül, sikerült egy jó témát találnunk, mellyel segíthetünk a háztartásban élőknek. A témánk Fűtéstechnológiák összehasonlítása. Ezzel azoknak a háztartásoknak szeretnénk segítőjobbot nyújtani, amelyek vagy most épülnek fel, vagy szeretnék a fűtési költségeket csökkenteni.

3 Adatkeresés Különböző adatokat kerestünk a fűtőanyagokhoz. Pl.: hatásfok, költségek és nem utolsó sorban az ár. Ez a része elég nehézkesen ment…

4 Adatfeltöltés Az adatokat egy Excel táblázatba vittük be. Minden adathoz tartozik Azonosító,mértékegység,forrás illetve érték.

5 Feltöltött anyagok formázása, illetve sorbarendezése A feltöltött anyagokat sorbarendeztük, illetve elláttuk őket autoszűrővel, majd pivot-tábla a ellenőrzés céljából.


Letölteni ppt "Feladat kiosztása A második félév elején tanár úr kiosztotta a félévben teljesítendő feladatot. Ez egy kicsit felfoghatatlannak tűnt, melyet úgy éreztünk,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések