Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gazdasági informatika II 19 colos monitorok bemutatása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gazdasági informatika II 19 colos monitorok bemutatása."— Előadás másolata:

1

2 Gazdasági informatika II 19 colos monitorok bemutatása

3 1. hét Újra az iskolapadban!!! Fellélegeztünk a vizsgaidőszak után egy kis időre, míg meg nem kaptuk a következő feladatunkat. Mi is ez? képessé válni több-szereplős (külső szakértő, belső megrendelő, IT- tanácsadó, hallgatótársak által befolyásolt) folyamatokban dolgozni, valós, gazdasági szempontból releváns feladatot adatvédelmi és szakmai szempontból korrekt módon kezelni, szűk határidők és konzultációs erőforrások mellett sikeresen működni, TDK-, ill. szakdolgozatok tartalmi elvárásait minimális szinten kielégíteni (a jeles értékű feladatok esetén JAVASOLT a TDK-n való indulás), a GINF1 és a GINF2 (ill. egyéb tantárgyak) ismereteit szintetizálni, az eddigi legjobb hallgatói feladatok tartalmi és technikai színvonalát meghaladni.

4 2. hét Sokat töprengtünk azon, hogy milyen termékcsoportot szeretnénk megvizsgálni és úgy döntöttünk, hogy az informatika területén maradva 19 colos monitorok vizsgálatába kezdünk. Több szakmabeli honlapot is megnéztünk információkat gyűjtve a termékekről. Rábukkantunk a Prohardver honlapjára, ahol a rengeteg érdekes hír és cikk közt megtaláltuk alanyainkat. 5 darab 19 colos monitort választottunk ki 5 különböző gyártótól. Ezek rendre az Asus, a Belinea, az LG, a Samsung és a Viewsonic termékei.

5 3. hét A termékek adatait feldolgoztuk.

6 4. hét A képek önmagukért beszélnek. A videón épp a termékek adatait töltjük fel.

7 5. hét/1 Ezen a héten „belecsaptunk a lecsóba”, magyarra fordítva nekiláttunk a nehezebb feladatoknak. Itt ranglistáztuk a termékeink tulajdonságait.

8 5. hét/2 =FKERES('Jellemzők és ranglisták'!D5;Segédtábla!$D$16: $E$19;2;0) Ezzel a képlettel tudtunk szövegformátumot is rangsorolni.

9 5. hét/3 Itt autoszűrőt használtunk, a termékek értékei különböző kategóriákra vannak bontva és elérhetjük a forrást is.

10 6. hét A már korábban, az első félévben megismert szakértői rendszert most ismét elővettük. Ez a szakértői rendszer Ez a szakértői kimutatása


Letölteni ppt "Gazdasági informatika II 19 colos monitorok bemutatása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések