Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA A FÓRUM HASZNÁLATÁNAK LÉPÉSEI.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA A FÓRUM HASZNÁLATÁNAK LÉPÉSEI."— Előadás másolata:

1 EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA A FÓRUM HASZNÁLATÁNAK LÉPÉSEI

2 1.Lépés A keresősorba gépelje be az alábbi címet. www.egyekertegyesulet.5mp.eu

3 Amennyiben van internetkapcsolata az alábbi oldal jelenik meg.

4

5 2.Lépés A főoldalon kattintsunk a Fórum hivatkozásra, így az alábbi oldal jelenik meg.

6

7 3.Lépés Amennyiben a Belépés a Fórumba hivatkozásra kattintunk a következő jelenik meg:

8

9 4.Lépés A megjelent lapon kattintsunk a Regisztrációra, majd az ott megjelenő ablakban adjunk meg egy általunk tettszőlegesen kiválasztott felhasználói nevet, valamint e-mail címünket.

10 1.Lépés Felhasználói név beírása 2.lépés, e-mail cím beírása

11 5.Lépés Néhány perc múlva e-mailban kapunk egy ideiglenes jelszót,melyet 24-órán belül meg kell változtatnunk, különben érvényességét veszti, így nem tudjuk magunkat regisztrálni a fórumba.

12 6.Lépés Lépjünk be a már megismert módon az egyesület Fórumába, kattintsunk a jelszó megváltoztatása menüpontra, írjuk be felhasználói nevünket, majd az e-mailben kapott jelszót, az új jelszó sorába az általunk használni kívánt jelszót adjuk meg, ez ismételjük meg majd kattintsunk a Mehet sorra.

13 1.Lépés Írjuk be az általunk választott felhasznál ói nevet 2.Lépés Írjuk be az e-mailben kapott jelszót 3.Lépés Írjuk be az általunk választott új jelszót 4.Lépés Adjuk meg újra az általunk választott új jelszót. 5.Lépés Kattintsunk a feliratra

14 7.Lépés Ezek után, már csatlakoztunk is a Fórumozók egyre növekvő táborához. Egy lépés van hátra a bejelentkezés. A fórum oldalán bejelentkezünk, beírjuk az Általunk választott felhasználói nevet és jelszót, kiválasztjuk a témát, melyhez hozzá akarunk szólni és a megjelenő szövegdobozba már írhatjuk is gondolatainkat.

15 1.Lépés Adjuk meg felhasználói nevünket. 2.Lépés Adjuk meg a jelszavunkat. 3.Lépés Kattintsunk rá a feliratra

16 Amikor végeztünk a hozzászólásaink megírásával, és nem akarjuk használni a fórumot, abban az esetben jelentkezzünk ki. A fórum oldalán a felhasználói nevünkre kattintva tudjuk elhagyni az oldalt. Mindenkinek kellemes Fórumozást kívánnak a honlap szerkesztői.


Letölteni ppt "EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA A FÓRUM HASZNÁLATÁNAK LÉPÉSEI."

Hasonló előadás


Google Hirdetések