Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Akik számítanak „Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok.” Fil.1,3.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Akik számítanak „Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok.” Fil.1,3."— Előadás másolata:

1 Akik számítanak „Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok.” Fil.1,3

2 V an egy igaz történet egy kisfiúról, akinek a húga vérátömlesztést kellett hogy kapjon. A z orvos elmagyarázta a kisfiúnak, hogy a húgának ugyanaz a betegsége, mint amib ő l a fiú két évvel korábban felépült. A k islánynak az az esélye a gyógyulásra, hogy vérátömlesztést kapjon olyan valakit ő l, aki már legy ő zte ezt a betegséget, így tehát a fiú ideális donor.

3 A dnál vért Mary – nek – kérdezte az orvos. Johnny tétovázott, az alsó ajka remegett, aztán elmosolyodott, és ezt mondta: „ persze, a húgomért.” N emsokára betolták a két gyereket a kórterembe – Mary sápadt és sovány volt, Jonny er ő s és egészséges. N em szólalt meg egyikük sem, de amikor a tekintetük találkozott, Jonny elmosolyodott.

4 A mikor azonban a n ő vér beszúrta a t ű t a karjába, Jonny mosolya lehervadt. F igyelte, ahogy a vére átfolyik a csövön. A mikor a megpróbáltatás már csaknem véget ért, Johnny kissé reszketeg hangja megtörte a csendet: „ D oktor, mikor fogok meghalni?”

5 Csak ekkor értette meg az orvos, hogy Johnny miért tétovázott, miért remegett az ajka, amikor beleegyezett a véradásba. Azt gondolta, hogy ha vért ad a húgának, az azt jelenti, hogy lemond az életéről. Abban a röpke pillanatban meghozta nagy döntését.

6 É rted ki adná oda az életét? E zek azok az emberek, akikbe érdemes befektetned az életedet. Ő k azok, akik felé ki kell mutatnod nagyrabecsülésedet, most, amíg még teheted. Ő k pótolhatatlanok! A mikor már nem lesznek, rá fogsz jönni.

7 N éhány dolog, ami most felzaklat, akkor jelentéktelennek fog t ű nni. T ehát hozd ki a lehet ő legtöbbet minden pillanatból! H ozz létre olyan emlékeket, melyeket aztán kincsként ő rizhetsz. L égy bölcs, építsd az életed azok köré, akik számítanak!


Letölteni ppt "Akik számítanak „Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok.” Fil.1,3."

Hasonló előadás


Google Hirdetések