Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tört Vödör Kalandjai az Űrben A Szahara Bolygó Tanultam a hibámból többet nem megyek vízbe és felrobbantom az aqva bolygót… De akkor hol nyaraljak…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tört Vödör Kalandjai az Űrben A Szahara Bolygó Tanultam a hibámból többet nem megyek vízbe és felrobbantom az aqva bolygót… De akkor hol nyaraljak…"— Előadás másolata:

1

2 Tört Vödör Kalandjai az Űrben A Szahara Bolygó

3 Tanultam a hibámból többet nem megyek vízbe és felrobbantom az aqva bolygót… De akkor hol nyaraljak…

4 Ne habozzon, nyaraljon!! Olcsó nyaralás a Szahara bolygón,teljes ellátással 1 hetes út a kietlen VÍZMENTES SIVATAGBAN JELENTKEZÉSHEZ HÍVJA AZ ALÁBBI HOLOGRAMM SZÁMOT 06-30-21-98-45-23 Ne habozzon, nyaraljon!! Olcsó nyaralás a Szahara bolygón,teljes ellátással 1 hetes út a kietlen VÍZMENTES SIVATAGBAN JELENTKEZÉSHEZ HÍVJA AZ ALÁBBI HOLOGRAMM SZÁMOT 06-30-21-98-45-23 EZ LESZ AZ!!!!

5 Máris indulok

6 Azért nem ilyen kopárnak gondoltam….

7 Vágjunk bele…

8 Remélem itt nem élnek kígyók,tevék vagy ami a legnagyobb rémálmom SIVATAGI EGEREK!!!!

9 EZEN A BOLYGÓN NEM ÉLNEK tevék kígyók vagy sivatagi egerek..nem ám nem ússzuk meg ilyen egyszerűen itt órjás teve,vérkígyó és halálos sivatagi egér él Reméle m nem találkoz unk..

10 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

11 ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 AMINT HAZAÉREK FELROBBANTO M EZT A BOLYGÓT!!!!

13 HA-HA- HA


Letölteni ppt "Tört Vödör Kalandjai az Űrben A Szahara Bolygó Tanultam a hibámból többet nem megyek vízbe és felrobbantom az aqva bolygót… De akkor hol nyaraljak…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések