Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Evezés Csak Te és a Sport. A helyes testtartás éppen olyan fontos, mint a jó erőnlét. (vízfogásnál a nyújtott kar, és az egyenes hát nagyban növeli.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Evezés Csak Te és a Sport. A helyes testtartás éppen olyan fontos, mint a jó erőnlét. (vízfogásnál a nyújtott kar, és az egyenes hát nagyban növeli."— Előadás másolata:

1 Az Evezés Csak Te és a Sport

2 A helyes testtartás éppen olyan fontos, mint a jó erőnlét. (vízfogásnál a nyújtott kar, és az egyenes hát nagyban növeli a hatásfokot. Meg persze a hátizmunk erősségét Fontos, hogy mindig a hajó farát, vagy egy távoli pontot nézzünk, a jó egyensúly elérése érdekében. Sajnos folyóinkon elkerülhetetlen a gyakori hátranézés a balesetveszélyes faágak és egyéb szemetek miatt.

3 A lelki egyensúly éppen olyan fontos, mint testünk egészsége. Természetesen erről sem feledkeztem meg. Az evezősök egy olyan közösséget alkotnak, ami egy életen keresztül tartó köteléket alakít ki közöttük (akár országszerte). Sehol nem találhat az ember jobb barátot, mint egy olyan szituációban, amikor mind a ketten (hárman, négyen…) egy célért küzdenek.


Letölteni ppt "Az Evezés Csak Te és a Sport. A helyes testtartás éppen olyan fontos, mint a jó erőnlét. (vízfogásnál a nyújtott kar, és az egyenes hát nagyban növeli."

Hasonló előadás


Google Hirdetések