Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Hamar Dávid. Star wars 1. Baljós Árnyak A film két Jedi lovag történetét követi, akik a Nabooról menekülnek a bolygó kiránynőjével. Céljuk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Hamar Dávid. Star wars 1. Baljós Árnyak A film két Jedi lovag történetét követi, akik a Nabooról menekülnek a bolygó kiránynőjével. Céljuk."— Előadás másolata:

1 Készítette: Hamar Dávid

2 Star wars 1. Baljós Árnyak A film két Jedi lovag történetét követi, akik a Nabooról menekülnek a bolygó kiránynőjével. Céljuk egy kereskedelmi konfliktus békés megoldása. Útközben, hogy sérült űrhajójukat megjavítsák, leszállnak a félreeső Tatooine bolygón. Itt megismerkednek Anakin Skywalkerrel, az ifjú rabszolgafiúval, akiben szokatlanul erős az Erő.A film két Jedi lovag történetét követi, akik a Nabooról menekülnek a bolygó kiránynőjével. Céljuk egy kereskedelmi konfliktus békés megoldása. Útközben, hogy sérült űrhajójukat megjavítsák, leszállnak a félreeső Tatooine bolygón. Itt megismerkednek Anakin Skywalkerrel, az ifjú rabszolgafiúval, akiben szokatlanul erős az Erő.Jedi NaboorólTatooineAnakin Skywalkerrelaz ErőJedi NaboorólTatooineAnakin Skywalkerrelaz Erő

3 Star wars 2. A klónok támadása Miután CCCC oooo rrrr uuuu ssss cccc aaaa nnnn tttt oooo nnnn ismeretlenek sikertelen merényletet követnek el NNNN aaaa bbbb oooo oooo volt királynője, PPPP aaaa dddd mmmm éééé A A A A mmmm iiii dddd aaaa llll aaaa ellen, a JJJJ eeee dddd iiii T T T T aaaa nnnn áááá cccc ssss Palpatine szenátor javaslatára két Jedi testőrt rendel ki a nő mellé: OOOO bbbb iiii ---- WWWW aaaa nnnn K K K K eeee nnnn oooo bbbb iiii tttt és annak tanítványát, AAAA nnnn aaaa kkkk iiii nnnn S S S S kkkk yyyy wwww aaaa llll kkkk eeee rrrr tttt. Éjszaka azonban egy Z Z Z Z Z aaaa mmmm W W W W eeee ssss ssss eeee llll nevű merénylő ismételten az életére tör, de végül a két Jedi karmai közt védi.

4 Star wars 3. A Sith-ek bosszúja Miután Dooku és egyik rettegett tábornoka, Grievous váratla- nul betörnek Coruscantra és elrabolják Palpatine Főkan- cellárt, menekülésük során hatalmas űrcsata veszi kezdetét.Miután Dooku és egyik rettegett tábornoka, Grievous váratla- nul betörnek Coruscantra és elrabolják Palpatine Főkan- cellárt, menekülésük során hatalmas űrcsata veszi kezdetét.GrievousCoruscantraPalpatineGrievousCoruscantraPalpatine

5 Star wars 4. Egy új remény Leia hercegnő űrhajóját egy bbbb iiii rrrr oooo dddd aaaa llll mmmm iiii cccc ssss iiii llll llll aaaa gggg rrrr oooo mmmm bbbb oooo llll óóóó üldözi, és el is fogja, majd heves harc során elfoglalják a bbbb iiii rrrr oooo dddd aaaa llll mmmm iiii rrrr oooo hhhh aaaa mmmm oooo ssss zzzz tttt aaaa gggg oooo ssss oooo kkkk. A hercegnő a Birodalom új csodafegyverének, a HHHH aaaa llll áááá llll cccc ssss iiii llll llll aaaa gggg nnnn aaaa kkkk a tervrajzát szállítja a Lázadókhoz, azonban Darth Vader ezt mindenképpen meg akarja akadályozni.

6 Star wars 5. Birodalom visszavág A Birodalmi Flotta csillagrombolói végig üldözték őket a Galaxisban, mígnem nagy részüknek az embertelen klímájú jégbolygón, a Hothon sikerült elrejtőznie.A Birodalmi Flotta csillagrombolói végig üldözték őket a Galaxisban, mígnem nagy részüknek az embertelen klímájú jégbolygón, a Hothon sikerült elrejtőznie.

7 Star wars 6. A jedi visszatér A jedi visszatér cselekménye a A Birodalom visszavág cselekménye után egy évvel kezdődik.A jedi visszatér cselekménye a A Birodalom visszavág cselekménye után egy évvel kezdődik.A Birodalom visszavágA Birodalom visszavág Ebben a részben a Birodalom egy második, de sokkal hatalmasabb Halálcsillagot épít, és a lázadók megpróbálják elpusztítani a pajzsgenerátort, amely az űrbázist védi. Közben kiderül, hogy Leia hercegnő és Luke Skywalker testvérek.Ebben a részben a Birodalom egy második, de sokkal hatalmasabb Halálcsillagot épít, és a lázadók megpróbálják elpusztítani a pajzsgenerátort, amely az űrbázist védi. Közben kiderül, hogy Leia hercegnő és Luke Skywalker testvérek.HalálcsillagotLeia hercegnőLuke SkywalkerHalálcsillagotLeia hercegnőLuke Skywalker

8 Clone wars A Star Wars: A klónok háborúja egy 2008- as animációs tévésorozat, amelyet a Lucasfilm Animation és szingapúri részlege, valamint a CGCG Inc. készített.A Star Wars: A klónok háborúja egy 2008- as animációs tévésorozat, amelyet a Lucasfilm Animation és szingapúri részlege, valamint a CGCG Inc. készített.

9 Keletkezése George Lucas filmrendező ötletei alapján készültek el. A filmsorozat kezdődarabját, a Csillagok háborúját 1977. május 25-én mutatták be, majd ezt követően elkészült két folytatása, a Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág (1980. máj us 21.),

10 Jedik A középkori keleti harcművész- filozófus iskolák és a nyugati lovagrendek bizonyos jellegzetességeit ötvöző szervezet, melynek tagjai tanító, meditatív- spirituális és harci feladatokat is ellátnak.

11 Sith A Sith-Rend olyan erőhasználókból állt, akik Az Erő Sötét Oldalának technikáit alkalmazták. Az egész pár évezreddel a Jedi- Rend megalakulása után történt.

12 Droidok (konzervek) A droidok önálló munkavégzésre képes robotok a Csillagok háborúja c. filmsorozatra épülő alkotásokban.A droidok önálló munkavégzésre képes robotok a Csillagok háborúja c. filmsorozatra épülő alkotásokban.

13 Klónok A klónok a Csillagok háborújából a köztársaság legkiválóbb harcosai. Egy bizonyos Jango Fett nevű fejvadászból klónozták a klónokat. A 3. részben Dark Sidious parancsára a klónok kiirtották a jediket.

14 Lázadók A Lázadó Szövetség a kitalált Csillagok háborúja univerzum -ban egy olyan, kezdetben és részben civil jellegű, később katonai erőt is alkalmazó csoport, amely megpróbált ellenszegülni a gonosz Galaktikus Birodalomnak.

15 Coruscant A bolygó szinte teljes felületén épületek találhatók. A bolygó az űrből egy csillogó gömbnek látszik, amit az épületekről visszaverődő napfény okoz. Az egyetlen hely, ahol az eredeti talajt vagy a sziklákat napfény érheti, az a Monument Plaza a Manarai-hegység tetején.A bolygó szinte teljes felületén épületek találhatók. A bolygó az űrből egy csillogó gömbnek látszik, amit az épületekről visszaverődő napfény okoz. Az egyetlen hely, ahol az eredeti talajt vagy a sziklákat napfény érheti, az a Monument Plaza a Manarai-hegység tetején.

16 Tatuin A rendszer felfedezésekor, a Régi Köztársaság korában először úgy gondolták, hogy három nap van a rendszerben, ezért évtizedekig így szerepelt a térképeken. A későbbi közelebbi vizsgálat feltárta, hogy a fényes, kristályos, csillogó homok tévesztette meg a korábbi érzékelőket, amik a bolygóról visszavert fény erősségét mérték.A rendszer felfedezésekor, a Régi Köztársaság korában először úgy gondolták, hogy három nap van a rendszerben, ezért évtizedekig így szerepelt a térképeken. A későbbi közelebbi vizsgálat feltárta, hogy a fényes, kristályos, csillogó homok tévesztette meg a korábbi érzékelőket, amik a bolygóról visszavert fény erősségét mérték.

17 Naboo A Naboo egy kitalált bolygó. A filmek változatos felszínű, gyönyörű tájakban, sok helyütt érintetlen természeti szépségekben bővelkedő helyként ábrázolják, két, elkülönülten élő fajnak adott otthont: a régebb óta ott élő gunganeknek és a betelepült nabooi embereknek.

18 Képtár

19 Vége Források: http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagok_hábo rújaForrások: http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagok_hábo rúja http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagok_hábo rúja http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagok_hábo rúja Köszönöm figyelmét!!!Köszönöm figyelmét!!! (Kérem küld ezt tovább!!)(Kérem küld ezt tovább!!)


Letölteni ppt "Készítette: Hamar Dávid. Star wars 1. Baljós Árnyak A film két Jedi lovag történetét követi, akik a Nabooról menekülnek a bolygó kiránynőjével. Céljuk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések