Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!"— Előadás másolata:

1

2 Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!

3 Cégalapítás Tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy Magyarországon egy cég létrejöttéhez számos dokumentumot kell beszerezni és benyújtani a különböző hatóságokhoz. Cégünk vállalja külföldi és belföldi személyeknek, cégeknek a teljes körű ügyintézést, az ügyvédi alapító okirattól a cégbírósági bejegyzésig.

4 HR tevékenység A leendő és a már működő vállalatoknak - vállalkozásoknak kidolgozzuk a teljes körű HR stratégiát. (Optimális munkerő-létszám tervezése, toborzása, kiválasztása munkakör - specifikusan.) Meghirdetjük az aktuális állásajánlatokat, elvégezzük a teljes körű „tesztelést”, az enneagram segítségével teljes körű személyiségi tesztet végzünk, kiválasztjuk a legmegfelelőbb munkaerőt az adott pozícióra és beléptetjük cégéhez.

5 Könyvelés, adótanácsadás Minden olyan pénzügyi, könyvelési hátteret igénylő feladatot ellátunk, melyre Ön nem szeretne időt fordítani vagy nincs lehetősége rálátni.


Letölteni ppt "Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések