Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok."— Előadás másolata:

1

2 Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok létezésében, ugyanis egy bizonyos Conrad Gesner beírta őket a „történelemkönyvekbe”

3 A sárkány küllemét mindenki ismeri. Szobron, rajzon, filmen egyformán fest, ugyanúgy képzeli el a francia és a mongol - pedig még soha senki nem látott igazi sárkányt.!?

4 A Mítosz

5 A Sárkányok ismeretlen időkben, de z ókorban már léteztek. Egymás ellen harcoltak, és próbálták saját erejükkel elfoglalni a másik trónhelyét. Ritkán úgy szólnak a történetek, hogy van egy fő sárkány, a király, és az irányítja a többit. Nem lehet tudni hogy ez így volt-e, de az biztos hogy harcoltak egymás ellen. Viszont ahogy az emberek megjelentek, és elkezdtek ellenük harcolni, sok sárkány összefogott ellenük, néhányan csatlakoztak az emberekhez, de a legtöbben folytatták a mindenki ellen irányuló harcot.

6 Voltak bátor Mágusok, illetve harcosok, akik megpróbálták megszelídíteni eme titokzatos lényeket, de a legtöbben kudarcot vallottak. Nagyon nagy kockázat volt egy ilyenre elindulni, hiszen tudták, hogy aki már elindult, soha nem tér vissza.

7 Akármilyen hihetetlen is, mégis voltak olyan lovagok, akiknek ez sikerült

8 De azok akiknek ez sikerült......BELEÖRÜLTEK

9 Nem csoda hogy elvesztették az eszüket, hiszen ez egy rettenetesen nagy hatalmat jelentett nekik. Pont annyit, amennyivel azt hihették, hogy ők lehetnek a világ urai. Igen ám, de arra nem gondoltak hogy ez nem csak róluk szól, hanem a sárkányukról is. Ebből következtethetően sokukkal, épp a sárkányuk végzett. Hogy miért? Lehet csak elegük lett abból, hogy nem ők irányítanak. Lehet nem akartak másokat bántani. De lehet az is, hogy csupán a saját életüknek akartak véget vetni, és ezzel egy újat létrehozni.

10 Egy új élet világra hozása csodás dolog Viszont, akármilyen aranyosnak is tünik -AZ ÚJ ÉLET

11 Sajnálatos módon áldozatokkal jár...

12 Hiszen ahhoz hogy kissárkány születhessen A hím egyednek fel kell áldoznia magát

13 A sárkányoknak mint minden élőlénynek, csodás násztánca van. Sajnálatos a szmorú vége De a lényeg mégiscsak az...

14 Hogy egy új, csodás élet jön a világra Készítette: Tóth Ágnes

15 Remélem tetszett az előadás. Ajánld a honlapot barátaidnak, és ne feledd bejegyezni magad a vendégkönyvbe További jó szórakozást! (zene: Paramore-Monster)


Letölteni ppt "Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések