Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A négy barát, Sasuke eltünik!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A négy barát, Sasuke eltünik!"— Előadás másolata:

1 A négy barát, Sasuke eltünik!
Rejtélyes dolog történt. Sasuke és Gaara küzdelme közben, az akatsuki, és a hang falu lecsapott a konohára. Sajnos Sasuke eltünt, és muszáj lesz őt megtalálni, mert találn ő megtudná ölni orochimarut aki kazekagenak álcázta magát, hogy megkaparintsa a konohát.

2 Hokage vs hokage és hokage
A hokage kiszabadult orochimaru karjai közül, de ezután orochimaru egy tiltott jutsu segítségével előhozta, az első és második hokagét. A 3. Hokage, ella majom királyt használta úgy, hogy átalkította egy erő oszloppá. És ezután négy hang falusi érkezik a tett hely színhelyére. Mind eközben Naruto és Sasukra, útjuk közben találtak egy kutyát, és vele együtt Shikamarut is. Ezután négyen mentek, És a kutya megmondta nekik, hogy teljesen rossz fele mentek. Naruto és Sasukra, majdnem elájultak, de aztán mégis elindultak a megfelelő irányba.

3 A négy barát

4 Itachi és Kisame vs. Naruto és ?
Itachi és Kisame, a Akatsuki két legerősebb tagja leakarta vadászni Sasuke uchihát, de csak néhány kölyköt talált. Shikamaru, 8 tappancs, és Sakura tovább mentek, de Naruto ott maradt. Naruto mellett hirtelen megjelent egy nő, 5-5 kunait szorongatott kezeiben. Naruto megkérdezte hogy ki ő, és csak annyit mondtott hogy ő Tsunade. Figyelj kölyök! Tied Itachi Uchiha! Enyém Kisame Hoshigaki! Rendben. Hirtelen megjelent Orochimaru és Kabuto. Inmáron már négyen voltak kettő ellen, de Kabuto cés Orochimaru félre húzodtak hogy egyesével küzdjenek meg. De Narutoék ezt nem hagyták annyiban, és Meglepetésükre megjelent Kakashi és Sasuke. Sasuke! Te mit keresel itt? Nyugi! Csak van egy kis elintézni valóm Itachival... A bátyámmal! A middel? Szóval Ti rokonok vagytok? Igen! És ön kakashi Sensei? Én Kabutoért jöttem! Itt az idő hogy leszámoljunk az akatsukival! He! Nagyon vicces vagy! Miért? Mert talán te is az akatsuki tagja vagy! Ez igaz Kakashi snsei? Igen! És Sasuke is az akatsukiban van! Az képtelenség! Hát pedig ez van! Ezután Itachi megküzdött Narutoval.

5 Az akatsuki és a hang falu összefog

6 Naruto vs. Itachi Naruto átalakult a kilenc farkú rókává, és ezzel Itachit kiütötte. Naruto egy óriás kunait fogott, és leakart csapni Itachira hogy meghaljon, de Kisame kiütötte a kunait a kezéből, a samehada segítségével. Itachi már nem bírt fölállni, és ennek mindenki örült, mert már csak 3 voltak. Naruto kikapcsolódott a 9 farkú módból. Tsunade nem bírt el Kisameval, ezért Sasuke Chidoriba lépett, és ő akarta megölni.

7 Sasuke vs. Kisame, a sors megfordul.
Sasuke Chidorival rohan Kisame fele, és maga Kisame is rájön hogy a Samehada ezen semmit se segít Kisame gyorsan használta a testidéző jutsuját, de nem használt. Már túl késő beidézni bármit is, mert Sa suke már lecspaott. Most már ő sem bírt fölállni, és most kabuton volt a sor.

8 Kakashi vs. Kabuto, egyéni sharingan!
Mivel Kakashinak ott volt a sharinhganja, Sasukénak a Chidorija ami kakashinak is megvan, Tsunadenak a földszakadás, Narutonak pedig a 9 farkúja, mindenkire azt hitték hogy gyengék, De Kabuto más volt. Kabu tonak ott volt az altató jutsuja. Tsunade odaugrott Kakakashi mellé, és inmáron 2 az 1 ellen volt. Tsunade kunaiokat dobált, Kakashi pedig Chidrit akart. Hirtelen Kakashi szemében megjel, egy 0 pontos sharingan. Ezzel, az összes többi sharingant szedte össze, de csak 1 óráig lehet használni. Miután 200%-os chidorival leyőzte kakashi kabutot, Tsunade még belé dobott egy démonszél shurikent.

9 Jiraiya és Tsunade vs. Orochimaru a halottak visszajönnek.
Miután Kabuto meghalt, Jiraiya is megérkezett. Jiraiya felszólalt, hogy csak én intézem el! Erre Tsunade össze fogott vele, és inmáron Tsunade és Jiraiya harcolt Orochimaru ellen. Jiraiya megidézte Gabamuntat,és Tsunade, pedig földszakadást csinált Orochimaru alá, de mindegyiket kivédte. Tsunade és Jiraiya, egy végső támadást folytatott Orochimarura, de volt egy kis gond. Már túl sok idő telt el Itachiék küzdelme óta, így Itachinak sikerült fölkelnie. Itachi elvette Kisame Samehadaját, és azzal készült lecsapni Jiraiyara. Tsunade észrevette őt, és egy földszakadás jutsuval eltüntette őt. Ezután fölkelt Kisame, és Kabuto, Ráadásul Itachi visszamászott a lyukból, így óriási harcnak néztek szembe.

10 Naruto tsunade sasuke jiraiya és Kakashi vs
Naruto tsunade sasuke jiraiya és Kakashi vs. Orochimaru, Kabuto Itachi, Kisame, és ??? Eljött a végső leszámolás ideje. Naruto átlépett 9 farkúba, Sasuke átokjelesre, Kakashi Sharinganra, Tsunade föld lányjá, Jiraiya megidézte Gabamuntat. Itachi átlépett árnyék módba, Kisame eggyé vált a Samehadaval, Orochimaru megidézte a kígyót, Kabuto átváltott szuper gyilkoló módra, és Utána megjelent a négy barát. Szerencséjükre visszatért Sasukra, Shikamaru és 8 tappancs.

11 Hány átokjeles van itt?

12 Kiba Jön, a sorsunkon nem lehet változtatni!
Hősink győztek, még Orochimarut is legyőzték, de eztán jött Kimimaro Kaguya. Kimimaro régebben, az akatsukiba volt, de aztán kilépett. Ezután felélesztette a négy barátot, és Tayuya elkábította őket a hegedűjével. Nem tudtak felkelni, de megjelent Kiba Inuzuka, és visszahozta őket. -Kösz Kiba! -Semmiség! De most sietnünk kjell mert rossz hírem van! Orochimarunak már rengeteg szolgája van és a hokaget nem sokára megöli! -Akkor induljunk!

13 Régi ellenségek és barátok visszatérnek!
Narutonak újra meg kellett keresnie Sasukét, Ugyani elment mielőtt mégc elkábultak a gyerek és Kakashi és a két béka idomár. Tsunade és Jiraiya visszamentek harcolni az anbu harcosok ellen, mert nem volt ott más, mint a sérült Rock Lee, és az idióta Guy Sensei. Mire visszatértek, csak 2 anbu harcos volt ott, akik Anko, és Kabuto volt. Közben naruto elviharzott kibaval együtt, de nem találta őket. Miután vagy fél órát mentek, megtalálták Kidomarut, átokjelesként. -TE JÓ ÉG!!!!! VIGYÁZZ KIBA!!!!!! -Uralom a helyzetet! Te menj csak tovább, én megküzdök ezzel a hat kezű farkassal! Mind e-közben 3-an harcolnak Kabuto ellen.

14 Kiba vs. Kidomaru Kiba, egy hatalmas füst bombával inbdított.

15 Naruto Uzumaki Ennyi volt. Narutonak ez a mese története. Bár mondjuk ez a saját agyamból pattant ki.

16 Naruto Uzumaki apja Yondaime anyja nem tudni.


Letölteni ppt "A négy barát, Sasuke eltünik!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések