Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Nikken bemutatja A teljesértékű táplálkozás forradalma Fordította: Mócsa János,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Nikken bemutatja A teljesértékű táplálkozás forradalma Fordította: Mócsa János,"— Előadás másolata:

1 A Nikken bemutatja A teljesértékű táplálkozás forradalma Fordította: Mócsa János,

2 “ Ételed a gyógyszered ” Hippocrates (az orvostudomány atyja)

3 Az Eurodiet jelentése szerint 1, a táplálkozási szokások és az inaktív életstílus kapcsolatba hozható a rákos megbetegedések 30-40%-val, a korai szívbetegségek egyharmadával és az Európában folyamatosan növekvő elhízással, valamint csontritkulással. 1 Készült a Krétai Egyetem koordinálásban és alapította az EU Általános Egészség és Fogyasztóvédelmi Igazgatósága ben

4 Az ipari környezetben előállított és feldolgozott élelmiszerek vitamin és ásványi anyag hiányosak lehetnek A zöldségek és gyümölcsök gyakran éretlenül kerülnek szüretelésre és a szállítás alatt érlelik őket. Gyakran külső bevonattal látják el őket a jobb állapot látszólagos fenntartása érdekében. Gyakran különböző sugárzási eljárással hosszabbítják meg az élettartamukat annak érdekében, hogy a boltok polcain tovább legyenek tárolhatóak.

5 Az amerikai kormány legfrissebb ajánlása alapján, naponta 9-11 adag friss zöldséget és zöldséget kellene fogyasztanunk Hányan tudják ezt megtenni…? USA kormány Lépések az egészségesebb élet felé

6 Az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának jelentése szerint: Az amerikaiak 92%-a nem kapja meg a kívánatos tápanyagmennyiséget abból az ételből, amit naponta elfogyaszt.

7 Az életminőség elsőszámú meghatározója az egészségünk…. Ennek érdekében egészségesen kell: Aludni Táplálkozni Mozogni Inni és lélegezni a tiszta vizet és levegőt Kiegészítőket alkalmazni

8 “A Kongresszus megállapította, hogy kapcsolat áll fenn a különböző táplálékok vagy táplálék kiegészítők fogyasztása és a krónikus betegségek, mint pl. rák, szívproblémák, és csontritkulás között.” “A Kongresszus megállapította, hogy a táplálékok fontossága és az étrendi kiegészítők az egészség fenntartása és a betegségek megelőzése szempontjából tudományosan bizonyítottak.” Amerikai törvények Az egészséges táplálkozás és annak oktatása szakasz

9 A teljes értékű táplálkozás előnyei - megnövelt tápanyag felvétel - a teljes értékű táplálékok szinergiája - a feldolgozott élelmiszerek értékes és egyéb alkotóelemi eltűnnek (A fehérliszt előállítása során 22 tápanyag és az ásványi anyagok 70%-a a kenyérben tönkre van téve). - egyedüli forrása a fito tápanyagoknak

10 A teljesértékű táplálékok tartalmazzák a fito tápanyagokat A fito tápanyagok védelmi funkciót látnak el Minden növény fito tápanyagot tartalmaz (fito kemikália)

11 A zöldárpafű a Jade Greenzym-ban teljesértékű táplálék. Az Amerikai Étel és Gyógyszer Szövetség engedélyezte a „teljesértékű táplálék” kifejezés alkalmazását a zöldárpafűre és a tengeri algára. Ha semmi mást, csak a Jade Greenzyme-ot fogyasztaná, akkor is egészségesen élne!

12 Enzimek, vitamin és tápanyagok Zöld táplálék – Chlorophyll (oxigenizál) Természetes lúgosító, méregtelenít Különleges zöldárpa Coix Lachryma-jobi Minőségi – Különleges eljárással szárított (nem pép) Jade GreenZymes™

13 Aktív összetevők a zöldárpában Dr. Hagiwara és Mr. Cho Zöldárpa földeken Fukuokában, Japánban Enzimek, vitaminok, ásványi anyagok és aminó savak Emészthető rostok - Cyamopsis tetragonoloba Méregtelenítés - Kombu (tengeri alga) Energia – Gyöngyárpa kivonat

14 A zöldárpa előnyei Dr. Yoshihide Hagiwara 10 évi kutatás után a zöldségek világában arra a megállapításra jutott, hogy a zöldárpa az összes többihez képest a legkiválóbb. „A kutatásaim bebizonyították, hogy a zöldárpa levelei tartalmazzák a legdúsabb táplálékforrást, ami a bolygónkon egyetlen forrásból elérhető." - 30-szor több B1 vitamin, mint a tejben* - 6.5–szer több karotin, mint a spenótban* - 7-szer több C-vitamin, mint a narancsban* Tudomány és technológia hivatal, Forrás Kutatási Szövetség, és a Japán Élelmiszer Vizsgáló Központ

15 A zöldárpa előnyei orvosi tanulmány anyagokban,– nem szükségszerűen fogyasztói szempontból - segít az allergiás tüneteket csökkenteni (Chemical and Pharmaceutical Bulletin 1999) -Segít a pH-t (savlúg háztartás) egyensúlyban tartani -Segít az immunrendszer erősítésében (Japan Pharm Sciences 1981) -Segít a vércukor egyensúlyban tartásában (Diabetes 1997) -Segít a koleszterinszint csökkentésében (Journal of Nutritional Science & Vitaminology :73)

16 A zöldárpa vitamintartalma Karotin C vit B-1 vit klorofill zöldárpa52, fejes saláta paradicsom búza tej narancs (Japan Élelmiszer Elemző Központ)

17 Ásványi anyag tartalom a zöldárpában ca mg fe cuk zöldárpa fejes saláta paradicsom búza tej narancs (Japan Élelmiszer Elemző Központ)

18 Ciaga™

19 Egyedi, különleges keveréke 16 gyümölcsnek és gyümölcs kivonatnak Gazdag antioxidáns tartalmának köszönhetően segíti az egészséges szívműködést Hideg feldolgozással készül, ezáltal megőrzi a gyümölcsök tápanyagtartalmát Finom nektár az egész családnak

20 Az USA-ban mindössze 5 gyümölcsből áll össze a teljes gyümölcsfogyasztás 50%-a– narancs, banán, alma, dinnye és szőlő A szervezetnek sok gyümölcsre van szüksége ahhoz, hogy hozzájusson a szükséges fito tápanyagokhoz….

21 Ciaga™ 16 összetevőt tartalmaz!! 40% Gránátalma 30% Aloe Vera 27% gyümölcslé (körte, cseresznye,áfonya, szőlő, narancs, málna és mandarin ) 3% gyümölcs kivonat (zöld tea, vörös rizs, jujube) 0% víz, ízesítés és tartósítószer

22 Gránátalma 30-40% polyphenol – erőteljes antioxidáns 3-szor annyi antioxidáns, mint a vörösborban, vagy zöld teában Káliumot, C vitamint, niacint (B1 vitamin) és sok rostot tartalmaz

23 A szaksajtóban a szívbetegségek és a rák megelőzőjeként jellemzik A gránátalma az új csodaszer, amely a szívet védi Izraelben tudósok kimutatták, hogy napi egy pohár gránátalmalé csökkenti a szív és keringési megbetegedések kockázatát. „A gránátalmalé tartalmazza a legmagasabb antioxidáns koncentrációt, más juiceokhoz képest, mint pl. Vörösbor, és zöld tea” mondta Michael Avram professzor team vezető. Ez jó hír, mivel az antioxidánsok a természetben előforduló anyagok a növényekben, melyek megvédik a szervezetet a szabad gyököktől – a vérben előforduló „rossz” anyagoktól.

24 ALOE VERA Több mint 75 féle tápanyagot tartalmaz Gyulladás gátló Antibakteriális Immunrendszer erősítő Poly-saccharidokat tartalmaz

25 Tiszta nyersanyag tartalom A tiszta azt jelenti, hogy tartalmazza mindazt a jót, ami a természetes állapotában (feldolgozatlanul) is benne van: teljes gyümölcstartalom: gránátalma, aloe vera, körte, csereszenye, málna és fehérszőlő. természetes gyümölcskivonat: barnarizs, vörösrizs, mandarin, narancs, málna, sütőtök, zöldtea, jujube, hibiszkusz, Teljes gyümölcs tartalom

26 ORAC – Szabadgyök megkötő kapacitás = antioxidáns tartalom Független laboratóriumi teszteredmények az antioxidáns mennyiségre 30ml termékben

27 Tudta..? Mindössze 2 evőkanál CIAGA 780 egységnyi antioxidánst tartalmaz. Ennyi antioxidáns 4 banánban van!

28 Értékek: micromoleTE/L az ORAC érték mérésére Mg/L for Immun és Szív támogatás összetevői Ciaga™ Noni Mangosteen Aloe Vera Juice* Juice* Juice* Ciaga™ ORAC * 100% tiszta, higítatlan termék

29 A szabad gyökök a képen látható módon támadják meg sejtjeinket.

30 Gyártás Nincs pasztörizálás és hőkezelés Hideg feldolgozás a tápanyagok megőrzése érdekében Nincs tartósítószer 2 x 960ml kiszerelés

31 Azok az emberek, akik nem fogyasztanak gyümölcsöt és zöldséget, gyakrabban betegednek meg rákban és szívproblémákkal. (European J. Cancer, 1997) (Am. J. Epidemiology, 1997) (Nutr. Cancer, 1996)

32 Tudta, hogy nagyon sok zöldség és gyümölcs, amit megvásárolunk, az alábbi „kezeléseket” kaphatta: *Sugárzás (30 millió röntgen sugárzás) *Gázosítás (Carbon dioxid) *Lepermetezve baktérium, penész, gomba, rovar és ürülék ellenes, fertőtlenítő anyagokkal

33 Mint az egyik világviszonylatban is legnagyobb gyártó, az utóbbi 10 évben gyártósorainkon 50 millió üveg elkészítése után azt mondhatjuk, hogy a CIAGA a legkiválóbb termék a legmagasabb antioxidáns és tápanyag tartalmának köszönhetően. (Aloe Commodities, 2005)

34 Lactoferrin Gold 1.8™ Bélrendszer egészségét támogatja Prebiotikum, segíti a jó baktériumok szaporodását Javítja az ételben lévő tápanyagok emésztését Erősíti az immunrendszert

35 Jade Greenzymes = zöldségek CIAGA = gyümölcsök Lactoferrin = prebiotikum, segíti az ételben lévő tápanyagok felszívódását Biodirected Táplálék-technológia = különleges táplálkozási támogatás

36 Jade Greenzymes Lactoferrin CIAGA Bio- directed Táplálkozás- Technología A Nikken teljesértékű táplálkozás filozófiája Teljesértékű táplálék Prebiotikum Napi gyümölcslé Gyümölcs és zöldség kapszulák – speciális célok érdekében egyedileg kialakítva

37 A Nikken bemutatta A teljesértékű táplálkozás forradalma Fordította: Mócsa János,


Letölteni ppt "A Nikken bemutatja A teljesértékű táplálkozás forradalma Fordította: Mócsa János,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések