Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata"— Előadás másolata:

1 Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata Felkészítő tanárom: Csákiné Baukó Beáta Iskolám: Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola Iskolám címe: 5900 Orosháza Táncsics u. 2.

2 Én fogom bemutatni a közösségi Portálokat nektek. A velük
Mi is az a közösségi portál? A közösségi portál alkalmas kapcsolattartásra, fényképek megosztására,valamint ismerkedésre is. Heló! A nevem Tóth Nándor. Én fogom bemutatni a közösségi Portálokat nektek. A velük kapcsolatos dolgokat pár dián keresztül.

3 Általános szabályaik Ezeken az oldalakon több előírás is van. Például:
Etikett betartása (Sértő illetve csúnya szavakat használni tilos.Ugyan ennyire fontos ha nagy betűkkel írsz az káromkodásnak minősül.) Mivel többnyire fiatalok is vannak az oldalakon, így felnőtt tartalmú képeket feltölteni tilos. A jelszavadat ne add meg senkinek. Ha fejlesztő kéri neki se, mivel a fejlesztők nem kíváncsiak a jelszavadra.

4 Hátrányai Előnyei Üzeneteket küldhetünk Nem minden valós rajta.
Fényképeket oszthatunk meg Új embereket ismerhetünk meg Akár ha alkalmas rá az oldal gyors üzenetváltás is lehetséges (Chat) Alkalmazásokkal foglalkozhatunk Beépített játékokkal játszhatunk Nem minden valós rajta. Egy bizonyos idő után pár ember függőséget mutathat. Nem alkalmas arra, hogy jobban megismerhessünk valakit.

5 Közösségi oldalak Sok ilyen oldal létezik. Pár közüllük:

6 Szeretném a számomra legkedvesebb oldalt bemutatni kicsit jobban is.
Ez nem más, mint a Facebook. (= Mindenek előtt szükséges a regisztráció a oldalon. Valami ilyesmit kellene látnotok. Ezeknek a mezőknek a kitöltése szükséges a regisztrációhoz. (=

7 Ide kellene a fentebbi kódot beírni.
Ha megvagytok vele,akkor egy biztonsági kódot kell bepötyögnötök. Következő lépés A biztonsági kód azért szükséges,nehogy vírusok próbáljanak meg regisztrálni az oldalra. Ide kellene a fentebbi kódot beírni.

8 Három egyszerű lépés következik. Kezdjük az elsővel.
Következő lépés Három egyszerű lépés következik. Kezdjük az elsővel. Itt alkalmunk lehet akár az címünkből keresni ismerősöket, ha ők már regisztráltak. Vagy akár a „Windows Live Messengerből” (MSN-ből) is. Kihagyhatjuk ezt a lépést ezzel a gombal.

9 Következő lépés Lehetőségünk van itt megadni iskolai végzettségeinket. Illetve a munkahelyünket.Ha érint ^.^ Akár ezt is kihagyhatjuk.

10 Egy képpel (ajánlatos magunkról) teljesebbé tehetjük a profilunkat.
Következő lépés Egy képpel (ajánlatos magunkról) teljesebbé tehetjük a profilunkat. Ennyi lépésből áll a regisztráció.Innentől kész az adatlapunk, és kedvünkre böngészhetünk a Facebook közösségi oldalon.

11 Elkészült adatlap Innentől teljesen testreszabhatjuk az adatlapunkat.
Iskoláinkat,illetve képzettségünket megadhatjuk. Érdeklődési köröket adhatunk meg. Ismerősöket kereshetünk.

12 Köszönöm szíves figyelmeteket!

13 Az elkészült munkához igénybe vettem:
oldalt illetve annak tartalmát. Illetve a oldalon található képforrásokat.


Letölteni ppt "Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata"

Hasonló előadás


Google Hirdetések