Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata Felkészítő tanárom: Csákiné Baukó Beáta Iskolám: Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola Iskolám.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata Felkészítő tanárom: Csákiné Baukó Beáta Iskolám: Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola Iskolám."— Előadás másolata:

1 Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata Felkészítő tanárom: Csákiné Baukó Beáta Iskolám: Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola Iskolám címe: 5900 Orosháza Táncsics u. 2.

2 Heló! A nevem Tóth Nándor. Én fogom bemutatni a közösségi Portálokat nektek. A velük kapcsolatos dolgokat pár dián keresztül. Mi is az a közösségi portál? A közösségi portál alkalmas kapcsolattartásra, fényképek megosztására,valamint ismerkedésre is.

3 Ezeken az oldalakon több előírás is van. Például:  Etikett betartása (Sértő illetve csúnya szavakat használni tilos.Ugyan ennyire fontos ha nagy betűkkel írsz az káromkodásnak minősül.)  Mivel többnyire fiatalok is vannak az oldalakon, így felnőtt tartalmú képeket feltölteni tilos.  A jelszavadat ne add meg senkinek. Ha fejlesztő kéri neki se, mivel a fejlesztők nem kíváncsiak a jelszavadra.

4  Üzeneteket küldhetünk  Fényképeket oszthatunk meg  Új embereket ismerhetünk meg  Akár ha alkalmas rá az oldal gyors üzenetváltás is lehetséges (Chat)  Alkalmazásokkal foglalkozhatunk  Beépített játékokkal játszhatunk  Nem minden valós rajta.  Egy bizonyos idő után pár ember függőséget mutathat.  Nem alkalmas arra, hogy jobban megismerhessünk valakit.

5 Sok ilyen oldal létezik. Pár közüllük:

6 Szeretném a számomra legkedvesebb oldalt bemutatni kicsit jobban is. Ez nem más, mint a Facebook. (= Mindenek előtt szükséges a regisztráció a http://facebook.com oldalon. http://facebook.com Ezeknek a mezőknek a kitöltése szükséges a regisztrációhoz. (= Valami ilyesmit kellene látnotok.

7 Ha megvagytok vele,akkor egy biztonsági kódot kell bepötyögnötök. Ide kellene a fentebbi kódot beírni. A biztonsági kód azért szükséges,nehog y vírusok próbáljanak meg regisztrálni az oldalra.

8 Itt alkalmunk lehet akár az e-mail címünkből keresni ismerősöket, ha ők már regisztráltak. Vagy akár a „Windows Live Messengerből” (MSN-ből) is. Három egyszerű lépés következik. Kezdjük az elsővel. Kihagyhatjuk ezt a lépést ezzel a gombal.

9 Akár ezt is kihagyhatjuk. Lehetőségünk van itt megadni iskolai végzettségeinket. Illetve a munkahelyünket.Ha érint ^.^

10 Egy képpel (ajánlatos magunkról) teljesebbé tehetjük a profilunkat. Ennyi lépésből áll a regisztráció.Innentől kész az adatlapunk, és kedvünkre böngészhetünk a Facebook közösségi oldalon.

11 Innentől teljesen testreszabhatjuk az adatlapunkat. Érdeklődési köröket adhatunk meg. Ismerősöket kereshetünk. Iskoláinkat,illetve képzettségünket megadhatjuk.

12 Köszönöm szíves figyelmeteket!

13 Az elkészült munkához igénybe vettem: www.facebook.comwww.facebook.com oldalt illetve annak tartalmát. www.facebook.com Illetve a www.google.co.hu oldalon található képforrásokat. www.google.co.hu


Letölteni ppt "Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata Felkészítő tanárom: Csákiné Baukó Beáta Iskolám: Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola Iskolám."

Hasonló előadás


Google Hirdetések