Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KÉSZÍTETTE: SZELI MÁRK. OXIGÉNVÍZ SZÍNESZÍNTELEN SZAGASZAGTALAN HALLMAZÁLLAPOTALÉGNEMŰFOLYÉKONY ÉGHETŐSÉGEÉGHETETLEN SZENNYEZŐDÉS (3)POR KÉN-DIOXID NITROGÉN-OXIDOK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KÉSZÍTETTE: SZELI MÁRK. OXIGÉNVÍZ SZÍNESZÍNTELEN SZAGASZAGTALAN HALLMAZÁLLAPOTALÉGNEMŰFOLYÉKONY ÉGHETŐSÉGEÉGHETETLEN SZENNYEZŐDÉS (3)POR KÉN-DIOXID NITROGÉN-OXIDOK."— Előadás másolata:

1 KÉSZÍTETTE: SZELI MÁRK

2 OXIGÉNVÍZ SZÍNESZÍNTELEN SZAGASZAGTALAN HALLMAZÁLLAPOTALÉGNEMŰFOLYÉKONY ÉGHETŐSÉGEÉGHETETLEN SZENNYEZŐDÉS (3)POR KÉN-DIOXID NITROGÉN-OXIDOK FOSZFÁTTATALMŰ ANYAGOK KŐOLAJ MŰTRÁGYA

3 OLDAT OLDÓSZER + OLDOTT ANYAG CUKROS VÍZ CUKOR OLDAT

4 JÓD OLDÓDÁSA JÓD + VÍZ NEM OLDÓDIK JÓD + BENZIN OLDÓDIK, LILA SZÍNŰ JÓD + ALKOHOL OLDÓDIK, BARNA SZÍNŰ

5 OLDÓDÁS FÜGG -OLDOTT ANYAG -OLDÓSZER -HŐMÉRSÉKLET

6 OLDÓSZEREK -VÍZ -ALKOHOL -BENZIN -ACETON -HÍGÍTÓ

7 AZ OLDÓDÁST ENERGIAVÁLTOZÁS KÍSÉRI. (EXOTER, ENDOTERM) A, NÁTRIUM-HIDROXID + VÍZ EXOTERM MELEG A KÉMCSŐ ALJA FEHÉR SZILÁRD B, KÁLIUM-NITRÁT + VÍZ ENDOTERM HIDEG A KÉMCSŐ ALJA FEHÉR SZILDÁRD

8 AZ OLDATOK TÖMÉNYSÉGE -HÍGOLDAT (KEVÉS AZ OLDOTT ANYAG) -TÖMÉNYOLDAT (SOK AZ OLDOTT ANYAG) -TELÍTETT OLDTAT (NEM TUD TÖBBET FELOLDANI)

9 ELLENŐRIZD TUDÁSOD! MI AZ OXIGÉN ÉS VÍZ TULAJDONSÁGAI? OLDAT ………………. + …………………. MIT TUDSZ A JÓD OLDÓDÁSÁRÓL? MI FÜGG AZ OLDÓDÁSTÓL? SOROLJ FEL 5 OLDÓSZERT! MIT TUDSZ A NÁTRIM-HIDROXID ÉS A KÁLIUM- NITRÁT-RÓL? MIT TUDSZ A HÍG- A TÖMÉNY ÉS A TELÍTETT OLDATOKRÓL?


Letölteni ppt "KÉSZÍTETTE: SZELI MÁRK. OXIGÉNVÍZ SZÍNESZÍNTELEN SZAGASZAGTALAN HALLMAZÁLLAPOTALÉGNEMŰFOLYÉKONY ÉGHETŐSÉGEÉGHETETLEN SZENNYEZŐDÉS (3)POR KÉN-DIOXID NITROGÉN-OXIDOK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések