Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Repülős viccek. Két ejtőernyős zuhan lefelé, az ernyőt még nem nyitották ki. Az egyik mámorosan szól a másikhoz: - Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Repülős viccek. Két ejtőernyős zuhan lefelé, az ernyőt még nem nyitották ki. Az egyik mámorosan szól a másikhoz: - Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk."— Előadás másolata:

1 Repülős viccek

2 Két ejtőernyős zuhan lefelé, az ernyőt még nem nyitották ki. Az egyik mámorosan szól a másikhoz: - Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk itt a végtelen levegőóceánban, a Föld még elérhetetlennek látszó messzeségben van! Látod ott azt a sok embert? Csak akkorának látszanak, mint a hangyák... Mire a másik pánikkal vegyes sikollyal szakítja félbe: - Te, azok tényleg hangyák!!!

3 Kannibál kisgyerek sétálgat a dzsungelben az apjával. Egyszer csak elszáll felettük egy repülőgép. - Ez mi, apu? - érdeklődik a kissrác. - Tudod, fiam, olyan ez, mint a homár! A páncélja ehetetlen, de a belseje nagyon finom!

4 Légikisasszony a repülőn: - Kérem csatolják be öveiket, mert elértük az óránkénti 500 km/órás sebességet. Csak egy apró műszaki hiba miatt nem tudunk felszállni.

5 Repülőgép közeledik éjszaka a repülőtér felé. A pilóta elhatározza, hogy megtréfálja a tornyot és eltorzított hangon szól a mikrofonba: - Találd ki, hogy ki vagyok! Erre a torony szolgálatosa lekapcsolja a leszállópálya fényeit és visszaszól: - Te meg találd ki, hogy hol vagy...

6 Mezőgazdasági pilóta berobog a műszakhoz és dühösen a szerelő elé dobja a kulcsot: - Te! Nézd már meg a gépemet, mert madárral ütköztem! Szerelő elmegy, majd kis idő múlva jön vissza mérgesen: - Az lehet, hogy madárral ütköztél, de hogy fán ült, az is biztos!...

7 Mi az, ami nem jó, ha kihallatszik a pilótafülkéből? - Hű, ez az uccsó feles nem kellett volna... - Te dohányzol...? Nem?? AKKOR MI EZ A FÜST?! - Mit akarsz? Másszak ki és ragasszam vissza?? - Húha... HÚHA!.... - Mondjuk azt az utasoknak, hogy légörvény!! - Kapitány úr, megvan az inzulinja!.... KAPITÁNY ÚR!!!

8 Utazik hazafelé a közlekedési miniszter Prágából. Természetesen Malév-géppel jön, és természetesen utolsónak száll fel a gépre, hiszen odalent a betonon vendéglátói búcsút intenek neki. A gépen a kapitány és személyzete fogadja. A kapitány tiszteleg: -... vagyok, a gép személyzete nevében szeretettel és tisztelettel köszöntöm, miniszter elvtárs. A miniszter kezet fog vele: -És mikor indulunk, kapitány elvtárs? -Természetesen, amikor Ön kívánja. -Tudja mit? - így a miniszter -, előbb igyunk meg egy konyakot. -Jelentem, nem lehet - felel a kapitány -, mert Ferihegytől kocsival vagyok.

9 Egy fotós elhatározza, hogy légifelvételeket csinál az Etnáról. Telefonon rendel egy légitaxit. Amikor kiér a repülőtérre, látja, hogy egy kis gép áll a kifutón, nyitott ajtóval, utasra várva. Bedobja a csomagját, beül, majd mondja a pilótának: - Mehetünk. A gép felszáll. A fotós odaszól a pilótának: - Legyen szíves az Etna fölé menni, ott majd csinálok néhány fényképet. - Miért? - kérdezi a pilóta. - Mert fotós vagyok, a fotósok pedig fényképeket szoktak csinálni. Hosszú csend, majd a pilóta megkérdezi: - Ezek szerint akkor nem maga az oktató?

10 Pilóta: Torony, kérem tegyék szabaddá a Whiskey Charlie futópályát! Torony: a micsodát? Pilóta: szabaddá a WC felé vezető utat. Hasmenésem van.

11 Az utasok beszálltak a 737-be. Pár perc múlva megjelenik a pilóta fekete napszemüvegbe fehér bottal a stewardes vezetésével. Az utazóközönség kisebb zajongással fogadta, de a légiutaskisérő kisasszony azzal nyugtatta őket hogy a pilóta az egyik legprofibb pilóta a légitársaságban. Elindulnak. Az első 200m-en elkezdenek az utasok nyugtalankodni a stewardes csak nyugtatni tudja őket. 500m után egy páran már pánikba esnek. A pálya végét látva mindenki felsikít. Erre a gép minden gond nélkül fölemelkedik és sikeresen fölszáll. A utaskísérő kicsit kiizzadva bemegy a pilótafülkébe. A pilóta megjegyzi: - Tudja kisasszony mindig attót félek, hogy egy pár másodperccel később sikítanak!


Letölteni ppt "Repülős viccek. Két ejtőernyős zuhan lefelé, az ernyőt még nem nyitották ki. Az egyik mámorosan szól a másikhoz: - Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések