Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

9. szabály – A labda játékban és játékon kívül. 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: akár.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "9. szabály – A labda játékban és játékon kívül. 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: akár."— Előadás másolata:

1 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül

2 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: akár a földön, akár a levegőben teljes terjedelmével áthalad a kapu- vagy oldalvonalon a játékvezető megszakítja a játékot

3 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékban A labda minden más esetben játékban van,ha: a keresztlécről, valamelyik kapufáról vagy a sarokzászlóról visszapattanva a játéktéren marad a játéktéren tartózkodó játékvezetőről vagy egy játékvezető asszisztensről lepattan

4 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda olyan személyt érint a játéktéren, aki nem játékos Ha a játékban lévő labda a játékvezetőt vagy a játéktéren ideiglenesen tartózkodó játékvezető asszisztenst érinti, a játék folytatódik, mert a játékvezetők részei a mérkőzésnek.


Letölteni ppt "9. szabály – A labda játékban és játékon kívül. 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: akár."

Hasonló előadás


Google Hirdetések