Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lanos sedan hangszóró csere Kalaptartó. Pótféklámpa izzójának kiszedése Pótféklámpa izzójának kiszedése 2db csavar kicsavarása 2db csavar kicsavarása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lanos sedan hangszóró csere Kalaptartó. Pótféklámpa izzójának kiszedése Pótféklámpa izzójának kiszedése 2db csavar kicsavarása 2db csavar kicsavarása."— Előadás másolata:

1 Lanos sedan hangszóró csere Kalaptartó

2 Pótféklámpa izzójának kiszedése Pótféklámpa izzójának kiszedése 2db csavar kicsavarása 2db csavar kicsavarása

3

4 6db műanyag patent kiszedése. 6db műanyag patent kiszedése. Csak óvatosan, nehogy a feje leszakadjon Csak óvatosan, nehogy a feje leszakadjon

5

6 Íme a csupasz lemez kalaptartó Íme a csupasz lemez kalaptartó és a gyári hangszórók és a gyári hangszórók

7

8 Kalaptartó alulról Kalaptartó alulról A hangszóró rácsot 4db kis csavar tartja A hangszóró rácsot 4db kis csavar tartja

9

10 A gyári „hifi” A gyári „hifi” Már kiszerelve Már kiszerelve

11

12 A gyári „hifi” mérete. A gyári „hifi” mérete. Sokaknak jól jön, akik csak cserélni szeretnék gyári hangszóróikat és nem tudják a méretét. Sokaknak jól jön, akik csak cserélni szeretnék gyári hangszóróikat és nem tudják a méretét. Sajnos nem DIN szabvány méretű, mert 155mm átmérőjű, míg a szabványos hangszórók átmérője 165mm. Sajnos nem DIN szabvány méretű, mert 155mm átmérőjű, míg a szabványos hangszórók átmérője 165mm.

13

14 Így fog kinézni az új hifi. Így fog kinézni az új hifi. Kicsit komolyabb hang és teljesítmény, Kicsit komolyabb hang és teljesítmény, Nameg kinézet Nameg kinézet

15

16 Az elkészült remekmű Az elkészült remekmű A hangszórók alatt 4cm vastagságú kiemelő gyűrűk vannak, melyek a kalaptartóhoz lettek csavarozva. A hangszórók alatt 4cm vastagságú kiemelő gyűrűk vannak, melyek a kalaptartóhoz lettek csavarozva. A kiemelő gyűrűk 2cm vastag bútorlapból lettek kivágva, összecsavarozva, festve. A kiemelő gyűrűk 2cm vastag bútorlapból lettek kivágva, összecsavarozva, festve.

17

18 A beépítés 2010.08.07.-én készült, A beépítés 2010.08.07.-én készült, kb 1 ½ óra alatt. kb 1 ½ óra alatt. A kiemelő gyűrűk elkészítése hamarabb megtörtént, ennek munkaideje ~1 1/2 óra A kiemelő gyűrűk elkészítése hamarabb megtörtént, ennek munkaideje ~1 1/2 óra + a festék száradási ideje. + a festék száradási ideje. A beszerelésből adódó sérülésekért és hibákért felelősséget nem vállalok.

19 A bemutató a A bemutató a Magyar Daewoo-Chevrolet Klub Magyar Daewoo-Chevrolet Klub tagjainak készült, használjátok egészséggel tagjainak készült, használjátok egészséggel A beszerelést és a bemutatót készítette: A beszerelést és a bemutatót készítette: Baranyi Tamás (Viper) Baranyi Tamás (Viper)


Letölteni ppt "Lanos sedan hangszóró csere Kalaptartó. Pótféklámpa izzójának kiszedése Pótféklámpa izzójának kiszedése 2db csavar kicsavarása 2db csavar kicsavarása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések