Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

N etnyugdíj Az év egyik legjobb üzleti lehetősége.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "N etnyugdíj Az év egyik legjobb üzleti lehetősége."— Előadás másolata:

1 N etnyugdíj Az év egyik legjobb üzleti lehetősége

2 Jövedelem szerzés folyamata A magán-nyugdíjpénztári átléptetésekért az OTP és az Allianz nyugdíjpénztár jutalékot fizet A jutalékot egy 10 szintű bináris MLM rendszerben osztjuk fel, és fizetjük ki Ez azt jelenti, hogy: Minimális munkaráfordítással, mindössze 3 fő átléptetésével, anyagi befektetés nélkül több mint 6 millió Ft jutalékot teremthet!

3 Mit kell nekem tenni? Regisztráljon be a -rawww.netnyugdij.5mp.eu Közreműködésével léptessen át az OTP, vagy az Allianz magán-nyugdíjpénztárba 3 főt Beszéljen minél több emberrel, hogy épüljön a sruktúrája Nincs más dolga, mint figyelni az interneten keresztül, hogy épül a hálózat, hogyan gyarapszik pénze a számláján.

4 Netnyugdíj által kínált lehetőség? Kik a rendszer szereplői? Ügyfelek – akik a Netnyugdij rendszerén keresztül nyugdíjpénztárat váltanak Megbízottnak tekintjük akik megbízási szerződést kötnek a Netnyugdíj üzemeltetőjével, és ezért tagszervezési jutalékot kapnak Megbízottá válás feltételei: a regisztrációt követően 60 napon belül 3 fő nyugdíjpénztári közvetítése Jutalék kizárólag csak ügyfelek MNYP-i váltása után jár (FONTOS: törvényi szabályozás miatt a saját átléptetés jutalékmentes)

5 Jutalékmátrix 10 szintű bináris mátrix felépítése szintek megbízottak száma MNYP-i átlépők száma (göngyölt) göngyölt jutalék 0. szint0fő Ft 1. szint2fő Ft 2. szint4fő21fő Ft 3.szint8fő45fő Ft 4. szint16fő93fő Ft 5. szint32fő189fő Ft 6. szint64fő381fő Ft 7. szint128fő765fő Ft 8. szint256fő1533fő Ft 9.szint 512 fő 3069fő Ft 10. szint1024fő6141fő Ft

6 Jutalékfizetés Jutalékot a Netnyugdíj üzemeltetője csak akkor fizet a megbízottjai számára, ha a magán-nyugdíjpénztári átléptetés a befogadó nyugdíjpénztár által záradékolásra kerül, és a Netnyugdíj részére a jutalék átutalásra kerül. Ameddig erre nem kerül sor, addig az internetes felületen is nyomonkövethetően mint – nem kifizethető jutalékot – tartja nyilván. A nem kifizethető jutalék számlájának terhére, eseti megállapodás alapján jutalékelőleg vehető fel. Azon megbízottak akik szerződése véglegessé vált (3 fő beléptetésével), és nem kíván ismételt regisztrációval új struktúrát nyitni, úgy részükre a további tagok toborzása esetén 8000 Ft/db jutalékot fizet az üzemeltető


Letölteni ppt "N etnyugdíj Az év egyik legjobb üzleti lehetősége."

Hasonló előadás


Google Hirdetések