Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!"— Előadás másolata:

1 A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
Mosolyogj 13. ( orvosok ) A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

2 Doktor úr, rettenetesen nagy az orrom,
Plasztikai sebészeten: - Doktor úr, mennyibe kerül, hogy eltüntesse a ráncokat az arcomról? - Százezer forintba. - Olcsóbb megoldás nincs? - De van. Hordjon fátylat. * Doktor úr, rettenetesen nagy az orrom, nem tudna belőle egy formás, szép új orrot faragni? - Ebből uram? Akár hármat is ! * A hipochondria az egyetlen betegség, amelyben még nem szenvedtem.

3

4 A plasztikai sebész görögös arcélt varázsolt a hölgynek,
eltüntette a ráncokat, és az orrát is kisebbre szabta. - Mit tehetek még asszonyom? - kérdi az orvos. - Tudna nekem nagy és kerek szemeket csinálni? - Természetesen ! válaszol a sebész, majd így szól az asszisztensnőjéhez: - Legyen szíves, mutassa meg a számlát a hölgynek! * - Te hallottad, hogy a Zsuzsi plasztikai sebésznél volt, és felvaratta az arcráncait? - Tényleg? - Igen, de most ha elmosolyodik, felemelkedik a bal lába a földről.

5 Sajnálom hölgyem, én plasztikai sebész vagyok, nem matematikus!

6 Doktor úr, használt a kezelés!
Pszichológusnál: - Én teljesen egészséges vagyok. A hangok is ezt mondják. * Doktor úr, használt a kezelés! - Most már azt hiszem, hogy az én kisebbrendűségi komplexusom a legnagyobb a világon! * - Csak úgy tudok segíteni, ha szépen elmond mindent a legelejétől kezdve. - Jó. Tehát, kezdetben teremtettem az eget és a földet…

7 Meglepetés!

8 Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem
Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem. - És meg tudod gyógyítani? - Meg vagy te őrülve! Mind a kettő fizet! * Két pszichológus találkozik. - Szervusz! Te jól vagy, és én hogy vagyok? * Nem értettem. Mit mondott doktor úr, elmehetek, vagy elmebeteg?

9 „Az ember, aki egyszerre vesz be az altatót és a hashajtót, kakiban ébred”

10 úgy mutatkozik be, hogy „Pistike Nemszabad.”
A pszichiáter magyarázza a betegnek: - Higgye el nekem, nincs olyan akadály, amit erős akarattal le ne győzhetnénk. A beteg eltűnődik. - Doktor úr, megpróbálta már a fogkrémet visszanyomni a tubusba?  * A pszichológushoz bejelenkezik a fiatal mama. - Doktor úr! Azt hiszem túl szigorúan neveltem a gyereket, és most nem tudom, mit csináljak. - Asszonyom, miből gondolja, hogy baj van a gyerekkel? - Hát csak abból, hogy amikor mások a nevét kérdezik, úgy mutatkozik be, hogy „Pistike Nemszabad.”

11 Maga ostoba liba! Nem azt mondtam, hogy forrázza le, hanem, hogy fordítsa meg!

12 A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik,
- Uram, az ön idegei tönkrementek. - Tudom, doktor úr, a horgászás miatt. - Hogyan? A horgászás nyugtatja az idegeket… - Persze, engedéllyel... * A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik, a pszichológus pedig beszedi a lakbért. * Uram, az ön betegsége pszichés eredetű, azt tanácsolom, hogy mélyedjen el jobban a munkájában! - Na még csak az kéne! - Miért? Mivel foglalkozik? - Emésztőgödröket tisztítok.

13 Úristen ! Nem a prosztata nagyobbodott meg, gyereket vár !

14 Az orvos alaposan megvizsgálja a beteget,
ellenőrzi a leleteit, de meg sem szólal, csak hümmög a papírok felett. A beteg türelmetlenül kérdezi: - Doktor úr, hát mi a bajom? - Végülis azt majd a boncolás mutatja meg… * Haldoklik az öreg paraszt, a városi rokon megkérdi: - Hívjak orvost? - Nem kell, fiam. Mi itt falun természetes halállal szoktunk meghalni.

15 Felkészülni !

16 Jaj, doktor úr, szörnyen beteg vagyok!
Reménytelen a helyzetem... Szeretnék véget vetni az életemnek! - Nana! Ne hamarkodja el, a barátom! Bízza csak énrám! * Az orvos hosszú vizsgálatsor után latinul lediktálja a diagnózist az asszisztensének. - Mondja doktor úr - kérdi a rémült beteg -, ez valami ritka betegség? - Dehogyis! - nyugtatja az orvos -, teli vannak vele a temetők.

17 ...tulajdonképpen semmi bajom, de kellett egy hely,
ahol végre felmászhatok a kanapéra.

18 A beteg előkészítve fekszik a műtőasztalon.
A beteg altatás előtt megkérdi a főorvostól: - Jaj doktor úr, drága lesz a műtétem? - Maga most ne törődjön a pénzzel. Bízza ezt az örököseire!  * A beteg előkészítve fekszik a műtőasztalon. Már megkapta az érzéstelenítőt. - Professzor úr, miért húz kesztyűt? - Hogy ne maradjon ujjlenyomat.

19 Jó nagy gyökere volt !!!

20 Szép napokat, Vidám hetet!


Letölteni ppt "A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések