Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Apáczai Diáktanács. Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Apáczai Diáktanács. Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban."— Előadás másolata:

1 Apáczai Diáktanács

2 Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban.

3 Mik a céljai? a suliban családi hangulatott terjeszteni programaink által. -mindekit bevonni körünkbe -minden egyes diáknak mosolyt hozni arcara De ezt csak akkor tudjuk elérni ha ti is segittek nekünk

4 Kik lehetnek Dt’sek? - Az egesz suli akkár! Mindenki aki diák a suliban az Dts lehet, se tanar se senki más nem tudja megtiltaltani azt, hogy ti(diákok) ne legyetek Dtsek.

5 DE ELÉG A FÖLÖSLEGES DUMÁVAL MOST LÁSSUK MIT TUD A APÁCZAI DT CSINALNI!!!!!!!!!!!!!!!! …mert tud sokmindent…

6 Hát mindenki ismeri a golyatábort nem?

7

8

9 Müvészi lélkünket is megmutatjuk

10 Szinészkedni is...

11 ..Főzni is..

12 Farsang

13

14

15 Aztán persze sok más tevekenységek dehat azokról most nincs kép... eltüntek... De azért felsorolom: -Halloween buli -adventi jatekok -Farsang(ezt már mutattam) -szinesnapok -Apáczai napopkor sok sok sok sok sok sok tevékenysegeket. - És stb.stb.stb.stb.stb.stb......


Letölteni ppt "Apáczai Diáktanács. Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések