Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a."— Előadás másolata:

1

2 Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a Csicsal csapat Ha kiváncsi vagy látogass el a WebEu sátorhoz! A szervezők és a Csicsal csapat téged is vár!

3 I. Nap Európai Unió - Kezdetektől Napjainkig- 1.Alapismeretek 2.27 tagország 3.Az Eu története 4.Élet az Eu- ban Ha kiváncsi vagy az Eu történetére, vagy ha kérdésed van az Eu- val kapcsolatosan, látogass el a WebEu sátorhoz a Félsziget Fesztiválon. A csicsal csapat örömmel válaszol kérdéseidre.

4 II. Nap A jó projekt titkai Milyen egy jó projekt? Mit tartalmaz egy projekt? Hogyan írjunk meg egy projektet? Ha te is feltetted már magadnak ezeket a kérédseket.. Ha már sokszor kerested rá a választ, de nem találtad.. Mi megpróbálunk választ adni kérdéseidre!! Látogass el a WebEu sátorhoz a Félsziget Fesztiválon, ahol a sátor árnyékában aktív, tennivágyó európai fiatalok választ adnak kérdéseitekre!!!

5 III. Nap A WebEu település fejlesztő versenye és a Csicsal csapat 1.A verseny ötlete( szervezők beszámolója) 2.Résztvevő csapatok( rövid bemutató) 3.A próbák: - Zöld projekt, zöld település - Hazai kolbász vagy kis adó? Településed arca és marketingje - Európai szintű közlekedés - Kultúr- Mix.. avagy településünk, mint a térség kultúrális központja - Saját ifjúsági Eu- s akcióm - Európai jövőkép 2020 4. A Csicsal csapat beszámolója


Letölteni ppt "Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések