Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Éneklő ifjúság tehetség segítő és kutató programja Fontos tudnivalók.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Éneklő ifjúság tehetség segítő és kutató programja Fontos tudnivalók."— Előadás másolata:

1 Éneklő ifjúság tehetség segítő és kutató programja Fontos tudnivalók

2 Jelentkezési feltételek. Korod 14-28 év közé esik. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élsz. Van némi szakmai tapasztalatod. Könnyen, gyorsan tanulsz

3 Célunk A program, azon fiataloknak segít, akik kimagaslóan nagy tehetséget mutatnak éneklés területén, de nincs lehetőségük megmutatni ezt a fajta adottságot. Mi alkalmat adunk nekik. Ők megmutathatják magukat, és rengeteg helyszínen biztosítunk mind kicsik, mind nagyok számra műsort. A tehetség gondozó és segítő program célja az is, hogy akiknek nem adatik meg hogy saját fellépést szervezzen, nincs támogatása, menedzsere aki mellette álljon, mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani és pótolni, illetve segítséget adni abban hogy akár közismerté váljon.

4 Jelentkezés és casting Jelentkezz szeptember 20 és október 8 között a weboldalon található jelentkezési lappal. Gyere el a castingra, mely Nyíregyházán október 9- én lesz. (pontos helyszín a weblapon)


Letölteni ppt "Éneklő ifjúság tehetség segítő és kutató programja Fontos tudnivalók."

Hasonló előadás


Google Hirdetések