Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Magyarország 2005 -ben Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Magyarország 2005 -ben Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk."— Előadás másolata:

1

2 Magyarország 2005 -ben

3

4

5

6 Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk nyugdíjas éveink anyagi biztonságáról. Melyik a szimpatikusabb verzió???

7

8 Fogyasztói csoport Sinus – Vodafone Nyugdíjpénztár Utazás Hitel Casco GFB Lakás Utas

9 Történelem

10 Forrás: Figyelő

11 Az AIG által kezelt vagyon: 1.000.000.000.000 USD

12

13

14 ATLANTIC  VÁLASZTHATÓ ESZKÖZALAPOK  KIEMELKEDŐEN MAGAS HOZAM  LEGOLCSÓBB KÖLTSÉGSZERKEZET  ÖRÖKÖSÖDÉSI ILLETÉKMENTESSÉG  ADÓ OPTIMALIZÁLÁS  ESETI DÍJFIZETÉS (MIN.200 €)

15 ATLANTIC  VIP ÜGYFELEKNEK  1600 € / ÉVES DÍJTÓL + 3 %  2000 € / ÉVES DÍJTÓL + 4 %  2400 € / ÉVES DÍJTÓL + 5 %

16 NEW YORK TIMES Világgazdaság online (2008-10-17 14:53:46): Warren Buffet a New York Times-ban arról ír: a válság felfordulást okoz Amerikában és a világban. A tőzsdék zuhanórepülésbe kezdenek, növekszik majd a munkanélküliség és gyengül gazdaság. Ezért tehát részvényvásárlásba kezd, annak ellenére, hogy korábban egyáltalán nem rendelkezett amerikai részvényekkel.New York Times-ban arról ír Miért teszi fel magának a kérdést, majd meg is válaszolja, mondván az elve: "ha mások mohók, légy óvatos, ha mások óvatosak, légy mohó." Az üzletember szerint bár a rövid távú kilátások nem jók, az erős vállalatok hosszú távú veszteségére vonatkozó félelmek alaptalanok. Sőt, Buffett szerint ezek a cégek öt-tíz-húsz év múlva rekord profitokat érnek majd el. "Hadd fogalmazzak világosan: fogalmam sincs, mi fog történni a tőzsdén egy hónap múlva. Abban viszont biztos vagyok, hogy a tőzsde emelkedni, mi több talán jelentősen emelkedni fog, még mielőtt az elemzők vagy a gazdaság feleszmélne. Aki lemarad, kimarad."


Letölteni ppt "Magyarország 2005 -ben Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések