Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

YESS PLUS A Magyar MLM Rendszer Sebe Andor ajánlásával

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "YESS PLUS A Magyar MLM Rendszer Sebe Andor ajánlásával"— Előadás másolata:

1 YESS PLUS A Magyar MLM Rendszer Sebe Andor ajánlásával
Telefon: Skype: gnuhorn

2 Mi az a YESS+? A Yess Europe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Yess+ Üzletrendszer) február 10-én alakult. Az alapítók tapasztalt hálózatépítők. Céljuk egy fogyasztói hálózaton alapuló network marketing típusú üzletrendszer létrehozása, amely a megfelelő árfekvésű és megbízható minőségű termékek és szolgáltatások forgalmazásán túl stabil, kiszámítható vállalkozási és jövedelemszerzési lehetőséget biztosítva a hálózat tagjai számára, a lehető legkedvezőbb feltételek mellett. 2005. nyarán több hónapos előkészítő, fejlesztő munka eredményeképpen a hálózatépítő munka elindult. A cég fő profilja egészségmegőrző termékek, táplálék-kiegészítők, háztartási anyagok, reform-élelmiszerek, a Holt-tenger ásványaiból készült kozmetikumok, internetes és egyéb szolgáltatások értékesítése.

3 A cég működése A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik. A YessPlus hálózatot a legkorszerűbb internetes háttér támogatja, melynek folyamatos fejlesztése biztosítja, hogy a YessPlus rendszer megfeleljen a rohamosan fejlődő Internet magasszintű követelményeinek. A YessPlus a hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja. Tagjai elérhető áron vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

4 Fő termékünk… és a Downliner
A YessPlus webáruház és a hozzátartozó üzletrendszer az általa kínált kiváló termékeken és szolgáltatásokon kívül egyedülálló rendszeres pénzkereseti lehetőséget, kockázatmentes vállalkozási lehetőséget is biztosít, mellyel megfelelő hozzáállással garantáltan sikeres lehet. A legapróbb részletekig kidolgozott és kipróbált üzletet adunk Önnek gyakorlatilag ingyen. Elindíthat egy saját vállalkozást anélkül, hogy a vállalkozás beindításával és működtetésével kapcsolatos feladatokat Önnek el kellene végeznie. A termékek beszerzését, értékesítését, készletezést, csomagolást, kiszállítást mi elvégezzük Ön helyett. Nem kell irodát sem bérelnie, és alkalmazottakat, könyvelőt sem kell fizetnie. Egyedülálló lehetőséget kínálunk Önnek. Munkájában, a tagok szponzorálásában hatékony segítséget nyújt a Downliner üzletépítő félautomata rendszer.

5 Mi a Downliner? A Downliner egy hálózatépítő szoftver és weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztrálnak, és ezután mindenki megkapja a saját névreszóló downliner oldalát. A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot. Tagjaink saját tagsági számra kódolt weboldalakat kapnak: , A leendő partnert a tagok a saját weboldalukról regisztrálják, így a partnert a downliner automatikusan hozzájuk rendeli. Ebből következik: bárki, aki rátalál az Ön weboldalára és regisztrál – partnere lesz, akár anélkül, hogy találkozott volna vele.

6 Mit kell tenni mindezért?
Regisztrációjával Ön is megkapja saját Online üzletét, saját Downliner automatáját (saját nevével, tagi számával ellátva). Feladata, hogy megmutassa és ajánlja másoknak is ezt a lehetőséget. Minél több partnert hoz be saját üzletébe, annál nagyobb mértékben honoráljuk fáradozását, mellyel kiegészítheti jelenlegi jövedelmét. Elérheti a teljes anyagi függetlenséget, és mindezt úgy, hogy saját főnökeként, függetlenül, szabad időbeosztásában végezheti munkáját.   Mit kell tenni mindezért?   Ön talál három olyan embert, akinek fel tudta kelteni érdeklődését az üzleti lehetőség iránt, akik követik az Ön példáját és szintén megkeresik azt a három embert, akik tovább folytatják a munkát, akkor Önnek rövidesen komoly mellékjövedelme keletkezik. Minél több embernek mutatja be az üzletet, annál nagyobb az esélye, hogy élete végéig részesedést kapjon tőlünk, és élete végéig anyagi függetlenségben éljen. Az YessPlus háttérrendszerét képzett kreatív szakemberek dolgozták ki, folyamatosan fejlesztik, lehetővé téve az Ön számára, hogy maximális mértékű támogatást kapjon az Ön üzletének, hálózatának felépítésében.

7 Downliner Hogyan működik? Első szinten 3-as szélességű csoportja lesz.
Az alatta lévő partnereinek is 3 közvetlen munkatársa lesz. Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embere, azt a közvetlenül alatta lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely)

8 Downliner Mire jó ez? Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel! A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten.

9 Hagyományos MLM rendszer
A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan. A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb. A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből.

10 Hagyományos MLM rendszer
Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag. A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (50-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta. Belőlük épült fel hazánkban is az MLM-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot.

11 YessPlus hálózat A YessPlus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban. Ez abból adódik, hogy a csoportjába többféle módon kerülhetnek be új partnerek: Saját maga által csatlakoztatott partnerek Az Önhöz csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok Az Ön felső vonala (szponzorai) által javasolt partnerek A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

12 YessPlus hálózat Nézzünk egy példát! Ha Ön, mint szponzor behoz 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózata: Ez az üzlettárs kapott 3 embert. De csak akkor kap jutalékot a csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás személyes vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat.

13 YessPlus hálózat előnyei
Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk. Forgalom generálódik, mivel a személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele. Havi kötelező rendelés nincs. Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!) A cég a termékek pontértéke alapján 49%-ot oszt szét a munkatársak között 7 szinten. Karrier terv itt:

14 Honnan jön a pénz? A jövedelme a csoportja termékforgalmából keletkezik. A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják. A termékek árát magyar viszonyokra szabták. A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk.

15 Aranykolloid http://www.yessaruhaz.hu/H-26505
Exkluzív termékek - Kolloidok Aranykolloid Az aranyoldattól az agynak olyan területei lépnek működésbe, melyek addig hallgattak … Mivel az arany a legjobb vezető, ezért „felvillanyozza” a szervezetet, segít átadni az energiát. Nélkülözhetetlen a szervezetünkben. Az idegrendszerben és a teljes szervezetben átadja az ingerületet két idegsejt és a sejtek között. Amint a modern tudósok és orvosok felfedik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra felfedezzük az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait. Az aranyat már évszázadok óta használják az izületi betegségek kezelésében. Ma is protokoll szerűen szerepel a sokizületi gyulladás terápiájában.   A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!  Az arany oldat: Teljesen tisztított vízben csak egy ásvány, az arany van jelen. Mérete a milliméter milliomod része. Ha a vírus ötemeletes ház nagyságú lenne, hozzá képest a fémszemcse, mint egy emberi ököl, olyan pici.

16 Ezüstkolloid http://www.yessaruhaz.hu/H-26505
Exkluzív termékek - Kolloidok Ezüstkolloid Legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

17 Ezüstkolloid http://www.yessaruhaz.hu/H-26505
Exkluzív termékek - Kolloidok Ezüstkolloid Legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén, hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr újraképződését. Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is. Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem!

18 Dr.Hummel Zoltán Mikrorostos Biogél
Exkluzív termékek – Egyéb élelmiszerek Dr.Hummel Zoltán Mikrorostos Biogél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Hatása: regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz), nyálkahártyapótló probiotikum, méregtelenít, elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást, a patogén kórokozók szaporodását gátolja, erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által, a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és lassítja az öregedési folyamatot!

19 Exkluzív termékek – Egyéb élelmiszerek
Pannonicum termékek Egy szenzációs magyar szabadalom, melyet levédett technológiával gyártanak A PANNONICUM zöldségek és gyümölcsök aktív pora, víztartalom nélkül. Ellenőrzött MAGYAR gazdaságok, maximális érettségi fokon szüretelt, BIO-tanúsítvánnyal rendelkező nyers gyümölcseiből és zöldségeiből készül, meghagyva természetes kötésben a bennük található biológiailag aktív anyagokat. Tehát nem hatóanyag-koncentrátumokat tartalmaz, hanem enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és mindent, ami a zöldségekben és gyümölcsökben értékes.

20 Dr. Dörnyei József – Vitamin Komplexum
Exkluzív termékek – Egyéb élelmiszerek Dr. Dörnyei József – Vitamin Komplexum Homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmagolaj egy kapszulában magas vitamin- és ásványianyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink) kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést

21 Tiszta Forrás Tea http://www.yessaruhaz.hu/H-265059
Exkluzív termékek - Teák Tiszta Forrás Tea Méregtelenítés, lúgosítás Nagyon hatékony sokféle egészségi probléma kezelésében, mivel sejtszinten MÉREGTELENÍTI és LÚGOSÍTJA (8-as PH- értékű) a szervezetet, és FOGYASZTÓ hatással is rendelkezik! Rendkívül finom ízű, illatos teakeverék, magyar gyógynövényekből és zöldteából készült.  A Tiszta Forrás Tea tetőtől talpig az összes szervrendszerünkre hat, kipucolja az egész szervezetet, a szívtől a májig. Szervezetünkben az évek során sok lerakódás gyülemlik fel. Olyan gyorsan és sűrűn mérgezzük magunkat (városi levegő, tartósítószerek, édes üdítők stb.), hogy elengedhetetlenül szükségessé vált a rendszeres és folyamatos méregtelenítés. A szervezetnek nincs ideje kitisztulni, egyedül nem képes közömbösíteni a méreganyagokat. Az ismert és megszokott eljárások helyett (beöntés, gyümölcsnap, léböjtkúra stb.) a Tiszta Forrás Tea fogyasztásával kiküszöbölhetjük a kellemetlenségeket.

22 Jericho Holt tengeri kozmetikumok
Exkluzív termékek Jericho Holt tengeri kozmetikumok A HOLT-TENGERI NATÚR KOZMETIKUMOK  megoldást nyújthatnak különböző bőrbetegségek, psoriazis (pikkelysömör), akne, stb. kezelésére is. Közel-Keleten Jordánia és Izrael határán, hazánktól 2200 km-re terül el. A föld legmélyebb pontja, a tengerszint alatt 397 m mélységben rejti a természet egyedülálló kincseit. A rendkívül magas, 30-33%-os sótartalmú vizében nem élnek élőlények, még mikrobák sem. Különleges sós vizéből sóoszlopok meredeznek. Partján nincsenek fák, nem zajonganak madarak, még a szél sem fúj. A környező hegyek időről időre eltűnnek, amikor a nyári forróság sófátyolba burkolja az egész tájat. E, szinte élettelen táj, a Holt-tenger.  A Holt-tenger a szépség és egészség forrása, vizében kétmillió év alatt 25 féle ásványianyag és nyomelem halmozódott fel igen nagy mennyiségben és rendkívüli összetételben. Hidratáló, ránctalanító, bőrkisimító, bőrpuhító, fiatalító hatása mellett ismeretes gyógyító hatása is. Bőrbetegségekre (pikkelysömör (psoriasis), ekcéma, pattanásos bőr (akne), allergiás bőrkiütések, napallergia kezelésére, érzékeny bőr ápolására kiválóak a Holt-tengeri készítmények, reumára, izületi kopásra, izületi gyulladás utókezelésére is ajánlott. Izomfájdalmakra, sportsérülésekre, izomhúzódásra is kiváló.

23 További termékek a webáruházból Exkluzív termékek: Webáruház termékek:
Yess oldatok Egyéb élelmiszerek Jericho Holt-tengeri kozmetikumok Yess száj és arc kozmetikumok Yess háztartási felület fertőtlenítők Étrend-kiegészítők …. Minden termék és szolgáltatás ára illetve pontértéke megtekinthető itt: a webáruházból Webáruház termékek: Reformélelmiszerek Wellnes termékek Szépségápoló termékek Könyvek Cd, DVD Üzletépítési segédletek Szolgáltatások ….

24 Webplus weblapkészítő
Szolgáltatás Webplus weblapkészítő Szeretnél egy saját honlapot az interneten? A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljesértékű Internetes megjelenést biztosít Önnek. Tetszés szerinti célra használhatja, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap. Saját maga készítheti el, szerkesztheti, módosíthatja bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szüksége. Havi díjas szolgáltatás (2000Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatában.(VIP tagoknak ingyenes)

25 Webplus - weblapszerkesztő
Szolgáltatás Webplus - weblapszerkesztő Miért jó az internetes megjelenés? Lehetőséget ad arra, hogy a honlapja akkor is dolgozzon, amikor Ön éppen alszik, eszik, mással foglalkozik. Látogatók százai találhatnak rá az oldalára, ahol a saját ízlése szerint mutatja be az üzletét, vállalkozását, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás. Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. A lehetőség az Ön kezében van. Döntsön okosan!

26 Költségek és feladatok YessPlus Üzletrendszer
Regisztráció: ingyenes Feladatok: Mutassa meg az üzletet minél több embernek. Partnereket többféle módon kereshet, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, -ben és minden egyéb módon, ami eszébe jut. A lényeg, hogy a leendő partnere az Ön downliner vagy yessplus lapján lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon! Tegye látogatottá a saját downliner és yessplus lapját, vagy ha nem ért hozzá – csatlakoztasson maga alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben az Öné is lesz! A szponzorai nem hagyják magára, mindenben segíteni fogják – nem csak azért mert jó fejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy Ön is sikeres legyen.

27 Ajándék Pont gyűjtési akció
Egy ok a sok közül, amiért érdemes regisztrálnia: Ajándék Pont gyűjtési akció VIP tagok számára a YessPlus biztosítja, hogy vásárlásaik pontértékét összegyűjtve a webáruházban „levásárolhassák”, azaz ajándékra válthassák. Az AjándékPontokba a VIP tagként vásárolt pontok értéke számít be. A pontok az AjándékShopban válthatók be, ahol a megadott termékek illetve szolgáltatások ingyenesen vagy extra kedvezményekkel vihetők el. AjándékShop-ra vonatkozó szabályok: ·        Az Ajándékpontokba beletartoznak az Alaprendszerbeli és a VIP rendszerbeli vásárlások együttesen. ·        A gyűjtés abban a hónapban kezdődik, amikor a Tag VIP taggá vált, és azok a hónapok számítanak, amikor a Tag VIP tag volt. ·        Ha a VIP tagság megszakad, az AjándékPontok nem vesznek el, a gyűjtés a kimaradás után is folytatható. ·        12 hónap után az AjándékPontok elévülnek. ·        Törzsvásárlók is gyűjthetik saját AjándékPontjaikat ·        Kilépés esetén a fel nem használt AjándékPontok törlődnek.

28 VIP tagság feltételei Partnerek esetén: Törzsvásárlók esetén:
Partnerek esetén: 1.      Azonnal: 40 pontos vásárlás egyszerre az Alaprendszerben 2.      Két részletben: két egymást követő hónapban min pont vásárlással az Alaprendszerben. Törzsvásárlók esetén: 1.      Egy év alatt összeadódó Alaprendszerbeli vásárlásokkal 40 pont elérése után automatikusan 12 hónapra (ideértve a VIP taggá válás hónapját is). VIP tagként vásárolhatnak mind az Alap- mind a VIP rendszerben. 2.      A VIP tagság újabb 12 hónapra meghosszabbodik, ha a Törzsvásárló a 12 hónapos VIP tagságának utolsó 3 hónapjában az Alaprendszerben összesen 40 pontért vásárol. 3.      A 2. pont nem teljesülése esetén a 12 hónap letelte után ismét az 1. pont szabályai szerint vehető igénybe a 12 hónapos kedvezmény.

29 3 – 2 – 1 – START! Első lépés tehát a regisztráció!
Ezt annak a partnernek a linkjéről tegye, akitől ezt a bemutatót kapta – ő lesz a szponzora: Ha még bizonytalan és tele van kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezzen a leendő szponzorától! Válaszolni fogunk. Néhány adat a létszámról: 2005 november 27.: fő 2006 február 02.: fő 2006 december 31.: fő 2006. Június 12.: fő 2007. December 30.: fő 2008. Március 14.: fő 2008. Június fő 2009. Február 15.: fő Ez a tagsági számokból derül ki. Még nagyon az elején járunk, de látszik mekkora dinamikával nő a hálózat. Ne halogassa a döntést, ha tetszik amit látott, olvasott, vágjon bele! Segítünk. Nincs kockázat.

30 Kapcsolat Sebe Andor E-mail: sebeandor@gportal.hu Skype: gnuhorn
web oldal: üzleti weboldal (regisztráció): Törzsvásárlói regisztráció:

31 Célunk Távlati célunk egy olyan emberi kapcsolatokra épülő nemzetközi fogyasztói hálózat kiépítése, amely nemcsak a pénzről szól, hanem elsősorban egymás segítéséről, az egészséges életvitelről, anyagi és szellemi függetlenségről, önmagunk és álmaink megvalósításáról, az értelmes és szabad emberi tevékenységről.      


Letölteni ppt "YESS PLUS A Magyar MLM Rendszer Sebe Andor ajánlásával"

Hasonló előadás


Google Hirdetések