Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

YESS PLUS VIP Club és Üzletrendszer A Magyar MLM Rendszer

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "YESS PLUS VIP Club és Üzletrendszer A Magyar MLM Rendszer"— Előadás másolata:

1 YESS PLUS VIP Club és Üzletrendszer A Magyar MLM Rendszer
Vass Mónika ajánlásával 06/30/ Skype: vass.erika2vass.erika

2 Az üzlet lényege A Yess Europe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Yessplus VIP Club és Üzletrendszer) február 10-én alakult. Az alapítók tapasztalt hálózatépítők. Céljuk egy fogyasztói hálózaton alapuló network marketing típusú üzletrendszer létrehozása, amely a megfelelő árfekvésű és megbízható minőségű termékek és szolgáltatások forgalmazásán túl stabil, kiszámítható vállalkozási és jövedelemszerzési lehetőség biztosítása a hálózat tagjai számára, a lehető legkedvezőbb feltételek mellett. A cég fő profilja egészség megőrző termékek, táplálék kiegészítők, háztartási anyagok, reform élelmiszerek, a Holt tenger ásványaiból készült kozmetikumok, Internetes és egyéb szolgáltatások értékesítése. A z üzletrendszer egyedi hálózatos marketing rendszerben működik. A hálózatot a legkorszerűbb internetes háttér támogatja, melynek folyamatos fejlesztése biztosítja, hogy a rendszer megfeleljen a rohamosan fejlődő Internet magas szintű követelményeinek. A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja. Tagjai elérhető áron vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

3 Fő termékünk…és a Downliner
Webáruházunk és a hozzá tartozó üzletrendszer az általa kínált kiváló termékeken és szolgáltatásokon kívül egyedülálló rendszeres pénzkereseti lehetőséget, kockázatmentes vállalkozási lehetőséget is biztosít, mellyel megfelelő hozzáállással garantáltan sikeres lehet. A legapróbb részletekig kidolgozott és kipróbált üzletet adunk Önnek gyakorlatilag ingyen. Elindíthat egy saját vállalkozást anélkül, hogy a vállalkozás beindításával és működtetésével kapcsolatos feladatokat Önnek el kellene végeznie. A termékek beszerzését, értékesítését, készletezést, csomagolást, kiszállítást mi elvégezzük Ön helyett. Nem kell irodát sem bérelnie, és nem kell alkalmazottakat, könyvelőt fizetnie sem. Egyedülálló lehetőséget kínálunk Önnek. Munkájában, a tagok szponzorálásában hatékony segítséget nyújt a Downliner üzletépítő félautomata rendszer. A Downliner egy hálózatépítő szoftver és weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztrálnak, és ezután mindenki megkapja a saját névre szóló downliner oldalát. A Downliner kizárólag üzletünk tagjai számára épít hálózatot. Tagjaink saját tagsági számra kódolt weboldalakat kapnak: , A leendő partnert a tagok a saját weboldalukról regisztrálják, így a partnert a downliner automatikusan hozzájuk rendeli. Ebből következik: bárki, aki rátalál az Ön weboldalára és regisztrál – partnere lesz, akár anélkül, hogy találkozott volna vele.

4 Regisztrációjával Ön is megkapja saját Online üzletét, saját Downliner automatáját (saját nevével, tagi számával ellátva). Feladata, hogy megmutassa és ajánlja másoknak is ezt a lehetőséget. Minél több partnert hoz be saját üzletébe, annál nagyobb mértékben honoráljuk fáradozását, mellyel kiegészítheti jelenlegi jövedelmét. Elérheti a teljes anyagi függetlenséget, és mindezt úgy, hogy saját főnökeként, függetlenül, szabad időbeosztásában végezheti munkáját.   Mit kell tenni mindezért?  Ön talál három olyan embert, akinek fel tudta kelteni érdeklődését az üzleti lehetőség iránt, akik követik az Ön példáját és szintén megkeresik azt a három embert, akik tovább folytatják a munkát, akkor Önnek rövidesen komoly mellékjövedelme keletkezik. Minél több embernek mutatja be az üzletet, annál nagyobb az esélye, hogy élete végéig részesedést kapjon tőlünk, és élete végéig anyagi függetlenségben éljen. A háttérrendszert képzett kreatív szakemberek dolgozták ki, folyamatosan fejlesztik, lehetővé téve az Ön számára, hogy maximális mértékű támogatást kapjon az Ön üzletének, hálózatának felépítésében. Az üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos MLM hálózatokban. Ez abból adódik, hogy a csoportjába többféle módon kerülhetnek be új partnerek: Saját maga által csatlakoztatott partnerek Az Önhöz csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok Az Ön felső vonala (szponzorai) által javasolt partnerek A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

5 Hogyan működik a Downliner?
Milyen előnyt biztosít számunkra a Downliner? Összehasonlítva rendszerünket a hagyományos MLM rendszerekkel lényeges különbségeket tapasztalunk. A hagyományos MLM rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten. Első szinten 3-as szélességű csoportja lesz. Az alatta lévő partnereinek is 3 közvetlen munkatársa lesz. Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embere, azt a közvetlenül alatta lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely)

6 Hagyományos MLM rendszer
A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan. A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb. A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből. Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag. A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (50-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta. Belőlük épült fel hazánkban is az MLM-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb MLM ajánlatot. .

7 A mi üzletünk Nézzünk egy példát!
Ha Ön, mint szponzor behoz 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózata: Ez az üzlettárs kapott 3 embert, de csak akkor kap jutalékot csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat. Előnyök, amit a mi üzletünk nyújt Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk. Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele. Havi kötelező rendelés nincs. Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!) A cég a termékek pontértéke alapján szintenként 7-7%-ot oszt szét a munkatársak között 5 szinten. Karrier terv itt:

8 Honnan jön a pénz? A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk. A jövedelme a csoportja termékforgalmából keletkezik. A tagok a webáruházunk termékeit vásárolják. A termékek árát magyar viszonyokra szabták.

9 Betekintés az áruházba
Ha nem érdekli a pénzkereseti lehetőség, de szeretne kedvezményesen vásárolni, lehet a törzsvásárlónk. A regisztráció díjmentes! A VIP tagság számtalan előnnyel jár. Itt megnézheti! Bemutatkozik egy hihetetlenül nagyszerű hűségprogram, amelyből, ha kimarad, akkor meglepetések és ajándékok sorozatát hagyja ki az életéből. Tudta azt, hogy az üzletrendszerünkben Ön is lehet kiemelt ügyfél? A sarki bolt, a bevásárlóközpont ad Önnek ajándékot, csak azért, mert oda jár vásárolni? Ugye nem? Akkor ez az üzenet Önnek szól. Folyamatos akciók, kedvezmények! Bónuszpontok, melyeket az AjándékShopban beválthat! Kényelmes és gazdaságos vásárlás, ez a YessPlus. Folyamatos akciók, kedvezmények! Bónuszpontok, melyeket az AjándékShopban beválthat! Kényelmes és gazdaságos vásárlás, ez a YessPlus. Webáruházunkbansok más termék mellett megtalálhatók az egészség, a szépség, a tisztaság minden nap használt termékei a magyar pénztárcához szabott árakon. Néhány termék különleges figyelmet érdemel, nemcsak azért, mert ezek kerültek fel a webáruház eladási toplistájára, hanem azért is, mert rendszeres használatukra minden embernek szüksége lenne, hogy egészséges, boldog, kiegyensúlyozott, hosszú életet élhessen. Ezek a következők: Hummel Mikrorostos Gél, Tiszta Forrás Méregtelenítő Tea, Kolloidok, Pannonicum termékek, étrend kiegészítők.  

10 Az Exkluzív termékek kizárólag ebben az üzletrendszerben kaphatók
Az Exkluzív termékek kizárólag ebben az üzletrendszerben kaphatók. A következő oldalakon ezekből mutatok be néhányat. Az áruházban megtalálhatók még többek között: Reformélelmiszerek, az egészséges étrendért Wellness termékek (mellformáló top, akupunktúrás készülék, mágneses ékszerek, mágneses könyök és lábszárszorító, Pain Ease mikroáramú kötés, Rézangyal derék-, fej-, izületi pánt, rézkendő, egészségügyi tapaszok, rézlepedő, Aquaphor víztisztítók, stb…) Szépségápolás (Kozmetikumok, fog- és szájápolók, higiénia, lábápolószerek, sebtapaszok) Ruha (Pleas női-férfi fehérneműk és alsóruházat. Zoknik, harisnyák) Könyv, zene (Életmód, Egészség, Gasztronómia, Gyermeknevelés, Irodalom, Krimi, Mesekönyvek, Természetgyógyászat, Történelem, Utazás stb….) Az áruház termékkínálata folyamatosan bővül. Szolgáltatások Internet szolgáltatások: honlapszerkesztő, webáruházbérlet, tárhely, Pénzügyi szolgáltatások, hitel, biztosítás (hamarosan) Wellness szolgáltatások

11 Exkluzív termékek - Kolloidok Aranykolloid
Az aranyoldattól az agynak olyan területei lépnek működésbe, melyek addig hallgattak … Mivel az arany a legjobb vezető, ezért „felvillanyozza” a szervezetet, segít átadni az energiát. Nélkülözhetetlen a szervezetünkben. Az idegrendszerben és a teljes szervezetben átadja az ingerületet két idegsejt és a sejtek között. Amint a modern tudósok és orvosok felfedik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra felfedezzük az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait. Az aranyat már évszázadok óta használják az ízületi betegségek kezelésében. Ma is protokoll szerűen szerepel a sokízületi gyulladás terápiájában. A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!

12 Exkluzív termékek - Kolloidok Ezüstkolloid Legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén, hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr újraképződését. Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is. Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem! Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

13 Exkluzív termékek – Egyéb élelmiszerek Hummel Mikrorostos Gél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Ajánlott mindenkinek -          akinek a családjában van vastagbél daganatos beteg (hisz sajnos ismert ennek a betegségnek a családi halmozódása), -          aki antibiotikus kezelésen esett át, -          aki ülőmunkát végez, hajlamos a székrekedésre vagy aranyere van, -          aki a rohanó életmódja miatt rendszertelenül táplálkozik, -          és mindenkinek, aki csak egyszerűen szeretne egészséges lenni. A gél teljesen természetes alapanyagokból készült. Tartósítószert nem tartalmaz. Biológiailag aktív, emésztő enzimeket, mikroorganizmusokat és szervezetbarát mikroflórát tartalmaz, amely pótolja a hiányos bélnyálkahártyát. Hatása: regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz), nyálkahártyapótló probiotikum, méregtelenít, elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást, a patogén kórokozók szaporodását gátolja, erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által, a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és lassítja az öregedési folyamatot! .

14 Exkluzív termékek - Teák Tiszta Forrás Tea Méregtelenítés, lúgosítás
Nagyon hatékony sokféle egészségi probléma kezelésében, mivel sejtszinten MÉREGTELENÍTI és LÚGOSÍTJA (8-as PH- értékű) a szervezetet, és FOGYASZTÓ hatással is rendelkezik! Rendkívül finom ízű, illatos teakeverék, magyar gyógynövényekből és zöldteából készült. A Tiszta Forrás Tea tetőtől talpig az összes szervrendszerünkre hat, kipucolja az egész szervezetet, a szívtől a májig. Szervezetünkben az évek során sok lerakódás gyülemlik fel. Olyan gyorsan és sűrűn mérgezzük magunkat (városi levegő, tartósítószerek, édes üdítők stb.), hogy elengedhetetlenül szükségessé vált a rendszeres és folyamatos méregtelenítés. A szervezetnek nincs ideje kitisztulni, egyedül nem képes közömbösíteni a méreganyagokat. Az ismert és megszokott eljárások helyett (beöntés, gyümölcsnap, léböjtkúra stb.) a Tiszta Forrás Tea fogyasztásával kiküszöbölhetjük a kellemetlenségeket.

15 Mi a teendő? Munkalehetőség Amennyiben most vásárol először, akkor
Ide kattintva töltse ki a regisztrációs űrlapot Pillanatok alatt elvégezhető, és nem kell többet megismételni. A csillagozott mezőket szükséges kitölteni. Válasszon magának egy jelszót is. (A regisztrációt követően levélben megkapja tagszámát, melyre később még szüksége lesz. Ezt a levelet és jelszavát kérem jól őrizze meg! Legjobb kinyomtatni!) Kitöltés után a „Mehet” gombra klikkelve üdvözli Önt a rendszer, s a felkínált három lehetőség közül most válassza a harmadikat: „Még nem döntök, irány a webáruház” Ha nem csak egy alkalommal vásárolna, és szeretne jóval kedvezőbb áron hozzájutni a termékekhez, akkor legyen VIP (Kiemelten Fontos Személy) vásárlója áruházunknak. Használja ki a VIP Törzsvásárlóinkat megillető kedvezményes vásárlási lehetőségeket (kedvezményes vásárlás, ajándékok, sorsolások), ismerkedjen a rendszerrel, és ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. A termékek ajánlásával és fogyasztásával a termék minimális összegbe kerülhet és a későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

16 Hogyan vásárolhat olcsóbban?
VIP tagság előnyei Hogyan vásárolhat olcsóbban? A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető). Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve. Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti. A kedvezmény eléréséhez is kaphat kedvezményt, ha a Törzsvásárlói VIP aktiváló csomagot választja. Mit nyújt ez a csomag? Máris alacsonyabb árakat és egy 500 Ft-os kupont, mely az árból levonható. A kuponja számát én őrzöm, jeleznie kell felém, hogy igényt tart rá. Az érvényesítéshez a megrendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. VIP-tagsági - regisztráció

17 Szolgáltatás Webplus weblapkészítő Szeretne egy saját honlapot az interneten?
A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Önnek. Tetszés szerinti célra használhatja, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap. Saját maga készítheti el, szerkesztheti, módosíthatja bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szüksége. Havi díjas szolgáltatás (2000Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatában.(VIP tagoknak ingyenes) Weblapépítő rendszer segítségével összeállíthatja weboldalát akár még ma. Engedje meg, hogy bemutassak önnek egy olyan egyedülálló rendszert, mely segítségével különösebb számítástechnikai tudás nélkül összeállíthatja profi honlapját. Percek alatt elkészülhet egy olyan honlappal, ami akár már ma ügyfeleket, pénzt, bevételt hozhat Önnek! Sőt! Most két hétig teljesen ingyenesen használhatja a rendszert, így teljesen kötelezettségmentesen próbálhatja ki a teljes rendszert, melyet már több mint 600 felhasználó használ nap mint nap. Még több info>>>

18 Még több info>>>
ClickTábor másként… Szeret pontokat gyűjtögetni, amit aztán beválthat különböző termékekre? Nálunk megteheti. Gyűjtse a pontokat és vásárolja le nálunk. Ön is készíthet tematikus linkgyűjteményt. Egy saját lap, ahol elhelyezheti az Interneten található kedvenc oldalait. Weboldalak, cikkek, képek gyűjteménye, amely segítséget nyújt a munkájához, szórakozáshoz, információk megszerzéséhez. Minden egy helyen! Ez nagyon praktikus, nem? Ön is könnyen készíthet hasonlókat, különböző témákban, ami Önt és másokat is érdekel. Nagyon jó szórakozás! Sőt, cégeket is gyűjthet különböző szakmákban. A linkgyűjtemények elkészítéséért Önnek fizetség jár. Nemcsak a saját, de az Ön által épített csapat pontjai után is Önnek jövedelme keletkezik. És az ő általuk épített csapat után is és ….. stb. Ezeken a linkoldalakon reklámok is futnak, és ezek bevételeiből is pontok illetik meg Önt. Sőt a látogatók után is … Szeret híreket olvasni? Mit szólna hozzá, ha csupán azért, mert a napi híreket a saját oldalain olvassa, pontokat kapna érte? És ha ismerősei is itt kezdenék olvasni a percenként jövő friss híreket? Nemcsak olvasni, de írni is lehet saját történeteket, rövid írásokat. Persze ezek után is jutalom jár. Szokott hirdetéseket feladni vagy olvasni? Mit szólna egy saját nevére kódolt hirdetési oldalhoz? Vagy inkább hat ilyen hirdetési oldalhoz. (apró, álláslehetőségek, ingatlan) Jól jönne néhány pont az Ön oldalain feladott sms hirdetésekből? És ha másoknak is tovább ajánlja, PLUSZ PONTOKAT gyűjthet. Még több info>>>

19 Ne halogassa a döntést, ha tetszik amit látott, olvasott, vágjon bele
Ne halogassa a döntést, ha tetszik amit látott, olvasott, vágjon bele! Segítünk. Nincs kockázat. Feladatai a következők: Mutassa meg az üzletet minél több embernek. Partnereket többféle módon kereshet, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, -ben és minden egyéb módon, ami eszébe jut. A lényeg, hogy a leendő partnere az Ön downliner vagy yessplus lapján lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon! Tegye látogatottá a saját downliner és yessplus lapját, vagy ha nem ért hozzá – csatlakoztasson maga alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben az Öné is lesz! A szponzorai nem hagyják magára, mindenben segíteni fogják – nem csak azért mert jó fejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy Ön is sikeres legyen.

20 Keressen meg kérdéseivel!
Vass Mónika 06/30/ Skype: vass.erika2vass.erika A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.


Letölteni ppt "YESS PLUS VIP Club és Üzletrendszer A Magyar MLM Rendszer"

Hasonló előadás


Google Hirdetések