Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Minden időnk legjobb 10 rpg-je! Matthew Production’s.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Minden időnk legjobb 10 rpg-je! Matthew Production’s."— Előadás másolata:

1 Minden időnk legjobb 10 rpg-je! Matthew Production’s

2 Honlapjaim http://matthewgames.mlap.hu http://drivergames.mlap.hu

3 10# Bioshock Név:Bioshock Fejlesztő: Irritional Games Kiadó: Take 2 Megjelenés éve: 2007 Mért pont ő?: Mert igazából ez egy akció/fps mégis tele van rpg ellemekel pl 4 féle befejezés. Egyéb: -

4 9# Fall out 2 Név: Fall Out 2 Fejlesztő: Bethesda Softworks Kiadó: Bethesda Games Studios Megjelenés: 1997 Mért pont ő?: Ez egy 2D rpg ami a 70-es években játszódik az akkori már „világ végében” ahol teles-teli van atomokkal! Egyéb: -

5 8# World of Warcraft (wow) Név:World of Warcraft Fejlesztő: Blizzard Kiadó: Vivendi Universal Megjelenés éve:2003 Miért pont ő?: Ez egy mmorpg amit még a készítőkse hitték volna hogy ijen sikeres lesz! Csak amerikában több mint 4 millióan játszanak vele!Kétségnélkül ez mindenidőnk legsikeresebb Online rpg-je! Egyéb: 2 kiegészítője is megjelent! Az eggyik a Burning Cruasde am másik a Wrach of the Linch King

6 7# Fable Név: Fable Fejlesztő: Lionhead Studios Kiadó: Microsoft Games Megjelenés éve: 2005 Miért pont ő? : Mert nagyon személyre szabodt küldetések és szabadon bejárható környezett tette híressé, és tele van bonuszokkal pl. házzaság, vagy saját ház építés illetve megvásárlása. Egyéb: kijött egy ugymont „pach” version aminek a neve: Lost Chapters

7 6# Gothic 2 Név: Gothic 2 Fejlesztő: Piranha Bytes Kiadó: JooWood Megjelenés : 2003 Miért pont ő: Mert nagyon jól kidolgozott játék amiben számtalan ágba elmehetünk. Egyéb: Készült 3. része is ami elég nagy csalódás volt a rajongók részéről.És kiegészítője is.

8 5# Diablo 2 Név: Diablo 2 Fejlesztő: Blizzard Kiadó: Blizzard Megjelenés: 2000 Miért pont ő: Igazábol ez volt az rpg műfaj megteremtője ezért került bele a top 10-be! Másért nem nagyon! De nagyon rajongó tábora van és ujra divatba jött hiszen nem rég jelentették be a 3. részét! Egyéb: Készült kiegészítője is Lord of Destrection néven.

9 4# The Witcher Név: The Witcher Fejlesztő:CD Project Red Kiadó: Atari Megjelenés: 2007 Miért pont ő?: Mert nagyon szép története van és sok feléképpen is végig vihetjük.Sok mini küldetése van. És nagyon jó története. És gyönyörű szép grafikával rendelkezik. Egyéb: Hamarosan kiegészítője érkezik.

10 3# Elder Scrolls III: Morrowind Név: Elder Scrolls III: Morrowind Fejlesztő: Bethesda Softworks Kiadó: Bethesda Game Studios Megjelenés: 2003 Miért pont ő: A játék tulajdon képpen nem a a saját történetére hajaz. Hiszen nem kell a történet szerint menünk. A játék területe teljesen szabadon bejárható.Szószerint több 100 mellék küldetés van. Ha mindent meg próbálnák csinálni több 100 órát a monitor elött kéne ülnünk. Egyéb: 2 kiegészítője is készült ami széntén nagyon híres lett. A tribunal és a Bloodmoon. 2003-ban elnyerte az évjátéka diját!

11 2# Mass Effect Neve: Mass Effect Fejlesztő:Bioware Kiadó: Microsoft Games Megjelenés: 2008 Miért pont ő?: Teljesen új környezetett vitt az rpg-k világában hisz ez az egész univerzumban játszódik. A történetett nagyon sok féleképpen vihetjük végig. A történet előrehaladása nagyon befolyásolja a másokhoz való viselkedés így egyértelmű hogy a MI (mesterséges inteligencia) nagyon jó. Egyéb: Már készül a 2. része!

12 1# Elder Scrolls 4: Oblivion Név: Elder Scrolls 4: Oblivion Fejlesztő: Bethesda Softworks Kiadó: Bethesda Game Studios Megjelenés: 2006 Miért pont ő?: A grafikája egészen elképező, hiszen még ma is 2008-ban is megálja a helyét rendessen. Itt is szintén ugy mint morrowindbe nem kell a történet szerint cselekednünk. És nincsen egy irányú út hiszen ez a játék is teljesen bejártható környezettel rendekezik. Alapjába véve igazábl ez egy Gta csak középkori környezettel és szörnyekkel és más csodálatos lényekkel rendelkezik. A legtöbben a morrowindből a házi állatokat illetve a vadonélő állatokat hiányolták de ezt mind megkapjuk az oblivionba hiszen lehet lovon menni, sárkánnyal repülni és más-más élőlények hátára ülni…!A MI sokkal de sokkal jobb let mint a morrowindbe és itt már lehet sajátházat kapni stb.. A pálya hatalmas legalább 2x nagyobb mint a morrowindben. A fejlesztők kitalálták hogy nehéz bejárni így ha gyorsabbak akarunbk lenni csak a térképre kattintunk és máris ott termünk.Persze ez is játékbeli időbe telik, ugyhogy nem nagyon javasolt hiszen közbe megtámadhatnak stb.! Egyéb: Két kiegészítője van: Knights of the nine és a Shiverind Isles.

13 Kösszönöm hogy megnézted ;)


Letölteni ppt "Minden időnk legjobb 10 rpg-je! Matthew Production’s."

Hasonló előadás


Google Hirdetések