Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tomb Raider Anniversary D R H F Lany. A játék A játékot én a Croft Manor(Croft birtok)-val kezdeném. A játékot háromszor vinném át, egyszer, hogy megismerjem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tomb Raider Anniversary D R H F Lany. A játék A játékot én a Croft Manor(Croft birtok)-val kezdeném. A játékot háromszor vinném át, egyszer, hogy megismerjem."— Előadás másolata:

1 Tomb Raider Anniversary D R H F Lany

2 A játék A játékot én a Croft Manor(Croft birtok)-val kezdeném. A játékot háromszor vinném át, egyszer, hogy megismerjem a játék történetét, másodszor, hogy leleteket gyűjtsek, és a Croft Manorban kinyissam a zárt ajtókat, és plusz,,csalásokért” Time Trialt. A Time Trialt akkor éred el, ha átvitted Perut, Görögországot, Egyiptomt, Elveszett szigetet, ezek közül bármelyiket, így újrajátszásnál a Time Trial nehézséget választva időre menni át a pályákon.

3 Peru Lord Croft naplója elolvasása után, meg kell találnod Vilcambát, az elveszett várost. Az utasítások segítségével könnyedén megoldot a rejtélyeket. Kezdő játékosok gyakoroljanak sokáig, ha sikerül felugraniuk a peremre, profinak tekinthetik magukat.

4 Nyisd ki Vilcamba kapuját, hogy hogyan, gondolkodj!

5 Vilcamba másik kapuján már végre eljutsz Vilcambába.

6 Új mozdulatok

7 Fejlődés Vilcamba városában aztán van mit tanulni, hogy kell kapaszkodni, pörögni. Az elárulom, hogy a város fölött találsz egy ereklyét.


Letölteni ppt "Tomb Raider Anniversary D R H F Lany. A játék A játékot én a Croft Manor(Croft birtok)-val kezdeném. A játékot háromszor vinném át, egyszer, hogy megismerjem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések