Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Réz oldat Az ifjúság forrása

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Réz oldat Az ifjúság forrása"— Előadás másolata:

1 Réz oldat Az ifjúság forrása
A rézhiány egyik korai jele a csontritkulás (osteoporózis). Dr. Robert O. Becker 15 évvel ezelőtt publikált felfedése szerint a réz elektromágneses kötőereje tartja össze a csontokat alkotó apatit kristályokat és kollagén rostokat, így a csontokban a kollagén területeken fellépő rézhiány lehet a hiányzó láncszem, ami csontritkulást okoz. A csontok, a bőr és a kötőszövetek egyik alapvető építő fehérjéje a kollagén, amelynek előállításához a réz nélkülözhetetlen, hiánya esetén zavar alakul ki a kollagén és az elasztin szintézisében.

2 A réz több ezer éve ismert, elfeledett, most újra a gyógyítás szolgálatába állított ásvány
A réz sokak emlékezetében úgy él, mint mérgező színesfém. Ez alapjában igaz is, nagyobb mennyiségben valóban mérgező, azonban kis mennyiségben nélkülözhetetlen elem a réz. Egy felnőtt ember szervezetében körülbelül 80 mg-ot találunk belőle, főleg az agyban, a szemben, a májban, a szívben, a szemben, a vesékben, a szemben és az izmokban találjuk. A cinkhez hasonlóan sok enzim alkotórésze. A réz mintegy 90%-a egy speciális fehérjéhez, az úgynevezett cöruloplazminhoz kötődik. Az ember több ezer éve használja a rezet a gyógyításban és a szépségápolásban. A legendákban és mitológia történetekben azt mesélik, hogy Sába királynője őrölt rezet kapott Salamon királytól, amit ő tovább finomított és híg kenőccsé keverve kente az arcára és testére, hogy megőrizze, illetve növelje a szépségét. Az a furcsaság, hogy ugyanezt mondják az ősi egyiptomi Kleopátráról és Nofretetéről, akik a legendák szerint szintén híres szépségek voltak. Az Arthur legenda szerint, Arthur király felesége Guinevra is kimagasló szépség volt. Nem érdekes, hogy Merlin, az alkímia és a varázs kenőcsök mestere, ugyanabban az udvarban élt? A különböző civilizációkban évszázadok óta viselnek réz ékszereket közvetlenül a bőrön többféle betegség ellenszereként, beleértve a reumás artitiszt is. A réz viselésén kívül több más réz terápiás módszert is használtak, például rézvegyületeket vagy őrölt rezet is. De a teljesen biztonságos réz terápia csak az utóbbi évtizedekben kifejlesztett, elektromos módszerekkel előállított kolloid  réz használatával vált lehetségessé. A kolloid technikával előállított réz részecskék kisebbek, mint a membrán pórusok, így szabadon áramlanak az egész szervezetben, kielégítve azokat a speciális szükségleteket, amit csak elemi rézzel lehet pótolni, toxikus felhalmozódás nélkül.

3 A réz segiti a kálcium csontokba való beépülését, lassítja az öregedési folyamatokat, az érfalak rugalmasságáról gondoskodik A rézhiány egyéb tünetei lehetnek még: hasmenés, bőrgyulladás, kopaszodás, őszülés, általános gyengeség, fáradékonyság, ödéma, ingerlékenység, légzőszervi problémák, vérszegénység, vérnyomásproblémák. A réz segíti a vas beépülését a hemoglobinba. Rézhiány esetén a betegek állapota a vasbevitel emelése mellett sem javul. A réz hiánya a vér káros koleszterinszintjének növekedéséhez vezet, ami az egyik tényező, amely felelős a szívkoszorúér betegségek és az agyvérzés kialakulásáért. A réz segít karbantartani a szív és a vérerek kötőszöveteit. A réz számos létfontosságú enzim alkotóeleme. A réz és cink együttesen katalizálja a szuperoxidizmutáz enzim működését, ami a szervezetben keletkező szabad gyökök hatástalanítását végzi. Ez a folyamat hozzájárul többek között a reumás ízületi fájdalmak enyhítéséhez A vasat és rezet tartalmazó citokróm-c-oxidáz enzim katalizálja a légzési lánc utolsó reakcióját. Ha enzimatikus funkciója gátolt, igen rövid idő alatt megszűnik a sejtek működése. Az albínók génállományából a tirozináz nevű réztartalmú enzim gyártását irányító gén hiányzik. Ez az enzim, a tirozin nevű aminosavakat alakítja át dopakinonná, mely a bőrben a barna festék előanyaga. Tirozináz enzim nélkül nem termelődik a szervezetben a melanin, ami a barnulásért, hajszínért, és szemszínért felelős pigment. A réz fontos szerepet játszik speciális bőrbetegségek, bakteriális és gombás fertőzések kezelésében. Csökkenti a candidás megbetegedések kialakulásának esélyét is. Felelős a myelin termeléséért és működésért, ami körbeveszi és védi az ideg-agysejteket, és ezen kívül jelent?s szerepet játszik az idegsejtek közötti információáramlásban.

4 Mihez kell szervezetünkben még a réz?
A réz esszenciális mikro-tápanyag, amely szükséges a szervezetünkben: -       a vörösvérsejt képzéshez -       az RNS szintézishez -       a fehérje anyagcseréhez -       a haj és a bőr színéhez -       az egészséges idegekhez -       segíti a csontképződést (a réz segíti elő a kalcium és foszfor beépülését a csontokba) Nélkülözhetetlen : -       a gyógyulási folyamatokhoz, -       a sejtek energiatermeléséhez -       az íz érzékeléshez -       A réz fokozza a szervezet vasfelszívó képességét -       segít karbantartani a szívben és a vérerekben a kötőszövetek épségét, jó hatással van a porcok és inak regenerálására. jelentős hatással van az immunrendszer működésének kialakításában. Nagy mennyiségű C-vitamin fogyasztása esetén több rézre van szüksége szervezetünknek. A réznek a cinkkel és a C vitaminnal együtt fontos szerepe van a bőr rugalmasságáért felelős elasztin előállításában. A készítmény teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő, melyben 99, 99%-os tisztaságú réz van kolloid formában, desztillált vízben eloszlatva. Színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

5 Réz a szépségiparban A réz ideális a ráncok kezelésére, a bőr rugalmasságának növelésére. Ma már drága, márkás arckrémekben használják aktív hatóanyagként a kolloid rezet. A kolloid réz a visszeres láb állapotát is javítja közvetlenül a bőrre kenve. Belsőleg használva hatékonynak találták az artériák és vénák tisztítására, és a keringési rendszer serkentésére. A réz az őszülés visszafordítására megfelelő környezetet teremt a hajhagymákban végbemenő változásoknak köszönhetően. Az emberi szervezet napi rézigénye 1-2 mg. Élelmiszerekkel kerül a szervezetünkbe és felszívódhat bőrön keresztül is. Idősebb korban ügyelni kell a megfelelő rézfenntartására, mivel számos időskori népbetegség oka a rézhiány. Sajnos az utóbbi évtizedekben kiszorult a réz a mindennapi használatból ezért pótlásuk különösen fontos. Mindent összevetve a réz kiváló segítője az egészségnek és szépségnek, stimulálja az agyat, tisztítja az artériákat és a vért, antioxidáns hatású és fokozza a bőr rugalmasságát. Ennyiféle hatással, joggal mondhatjuk hogy a réz az ifjúság forrása.

6 Terméktapasztalatok „4 hónapja fogyasztom a Rézkolloidot.
„ 2005-ben csontritkulást állapítottak meg nálam a DEXA-szûrésen, ami évről évre romlott. Egy évvel ezelőtt kezdtem el fogyasztani a rézkolloidot. Kezdetben 2x1 teáskanállal, de egy-két hónapja már csak egy kupakkal iszom belőle. Mint tudjátok réz szükséges a szervezetben ahhoz, hogy a kalcium és a foszfor beépüljön a csontokba. Amit orvosilag írtak kalciumot, az be sem tudott épülni, mert abszolút rézhiányos volt a szervezetem. Augusztus elején voltam a szokásos kontrollon, és amire számítottam, az be is igazolódott. A doktornő megkérdezte, hogy mit szedek, mert a plusz-értékek felett van a csontsűrűségem értéke. Neki is meséltem a rézkolloidról, miről õ eddig még nem hallott. Az asszisztense szeptember 1-én jön hozzám egy biorezonanciás bemérésre, mert felkeltettem a figyelmét és érdeklődését. Aki hasonló cipőben jár, teljes szívemből ajánlom számára a rézkolloid fogyasztását. „ Bíróné Horváth Éva „4 hónapja fogyasztom a Rézkolloidot. Október 16-án voltam csontsűrűség vizsgálaton. Eddig hiába szedtem bármilyen orvosságot, semmi pozitív hatást nem tapasztaltunk. Most viszont végre van! Javult az eredményem. Igaz, nem sokat, de javult. Vérképző szervi problémám is van. Ezért gyakran aludtam nap közben. Túl azon, hogy nappal nem alszom, este is sikerül tovább ébren maradni. A vérképem az utolsó vizsgálat szerint tökéletes! Sajnos, a lányom legutolsó, e hónapban készült vérképében sok a csillag. Bízom benne, rajta is segít a Rézkolloid.” Bognár Csaba „Engem mindig érdekeltek a fiatalító szerek és kozmetikumok. Amikor megismertem a réz kolloidot teljesen elbűvölt. Egy hete fújom az arcomra és szedem is. Már ilyen rövid idő alatt is érezhetően puha bársonyos és porcelánsíma lett a bőröm. Hihetetlen.” Korpádi Zoltánné.

7 Terméktapasztalatok folytatása…
„Hetek óta erősen vizesedett mindkét lábfejem. Fájt, feszített nagyon. Kb. másfél hete a bal lábam leapadt, viszont a jobb még erőteljesebben megduzzadt, sőt, a lábfejem tetején egy fél tenyérnyi helyen nagyon viszketett, és viszketésen túl fájdalmas is volt. Elvettem a rézkolloidot, és kb.2-2 óra eltéréssel 3 ízben bekentem vele az említett kritikus részt. Az előbb nem hittem a szememnek: a jobb lábfejemről teljesen eltűnt a duzzanat, megszűnt a viszketés, és a fájdalom is ! Kicsit ugyan még dagadt a lábfejem, de úgy tűnik hamarosan teljesen rendbe jön. NAGYON BOLDOG VAGYOK ! „ Horváth Erzsébet „ Egy hónapja napi 1 teáskanálnyit fogyasztok, azóta a következő változások történtek: - szemmel látható a lábszáraimon az "értérkép" halványodása - többet tudok állni és ülni, anélkül, hogy közben fölpakolva pihentetném a lábaimat - szemem alatti sötét karikák kivilágosodtak - javult a bőröm állapota - nem jelennek meg a testemen allergiás foltok nedvesség hatására, mint előtte - hajszínem sötétedik, már a festés után lenőtt hajam nem világít fehér csíkként, már 50%-ban visszaszíneződött .” Trautmann M. Rita „27 éves vagyok és focizok. Már elég korán elkezdtek jelentkezni a lábamon a visszerek és a megdagadt erek. Nem foglalkoztam vele különösebben, ráfogtam arra, hogy focizok. Amikor megismerkedtem az üzlettel , akkor az első termékek között rendeltem meg a RÉZKOLLOIDot is. Már egy üveg elfogyasztása után érezhető volt a hatás. A lábamon az erek szépen kezdtek visszahúzódni, és azt éreztem, hogy sokkal jobban kapok levegőt, jobban bírom a 90 percet (meccs), és mind az oxigén-, mind pedig a vérellátásom javult. Jobb lett a közérzetem. Szerintem fantasztikus termék!” Varga Tibor Rézkolloidot kezdtem el használni. Ugyanis szememben, a szemfenéken időnként kiújuló ödéma jelenik meg, épp a látóidegnél. Ezáltal látásom homályossá válik. Főleg egy foltban. Olyan kerek, mint a szemgolyóm. A legjobban talán úgy lehet érzékeltetni, hogy ha bekapcsolom a televíziót, a képet nem élesen látom, hanem úgy, mintha valaki levette volna róla a fényt. Nem teljesen, úgy kétharmad részben. A lényeg, hogy nagyon rossz ez az állapot. Ezt az állapotot bármilyen vírusos megbetegedés, vagy stressz idézi elő. Sajnos, amikor ezt kivizsgálták, orvosaim semmiféle gyógyszert nem tudtak rá adni. Aztán egy napon felhívott a szponzorom, és ajánlotta a Rézkolloidot. Még egy hete sem használom a folyadékot, de már teljesen, tisztán látom a televízió képernyőjén az adást. Nagyon boldog vagyok, hogy kevesebb, mint egy hét alatt idáig jutottam a gyógyulás terén. „ Bombicz Judit

8 A leírt tapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.
További már-már hihetetlen tapasztalatokról olvashat a következő oldalon: Használja ki a VIP Törzsvásárlóinkat megillető kedvezményes vásárlási lehetőségeket (kedvezményes vásárlás, ajándékok, sorsolások), ismerkedjen a rendszerrel, és ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. A termék ajánlásával és fogyasztásával a termék minimális összegbe kerülhet és a későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

9 Figyelem! A képen látható rézoldat (korábban rézkolloid) bolti forgalomban nem kapható. Kizárólagos forgalmazó: YESS Europe Kft. Hogyan vásárolhat olcsóbban? A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető). Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve. Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti. A kedvezmény eléréséhez is kaphat kedvezményt, ha a Törzsvásárlói VIP aktiváló csomagot választja. Mit nyújt ez a csomag? Máris alacsonyabb árakat és egy 500 Ft-os kupont, mely az árból levonható. A kuponja számát én őrzöm, jeleznie kell felém, hogy igényt tart rá. Az érvényesítéshez a megrendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. VIP-tagsági - regisztráció

10 Keressen meg kérdéseivel!
Harasztiné Meskula Márta 06/20/ Skype: meskula.marta A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. Az idézett terméktapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.


Letölteni ppt "Réz oldat Az ifjúság forrása"

Hasonló előadás


Google Hirdetések