Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Menüpontok  Áttekintés  Üzenetek  Menedék  Város  Portya  Forum  Vad…üzenetek  Kilépés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Menüpontok  Áttekintés  Üzenetek  Menedék  Város  Portya  Forum  Vad…üzenetek  Kilépés."— Előadás másolata:

1

2 Menüpontok  Áttekintés  Üzenetek  Menedék  Város  Portya  Forum  Vad…üzenetek  Kilépés

3 Áttekintés  Karakterünk adatait mutatja meg!!!  Aranyszabály  Vásárolt dolgok…  Jelenlegi Aranykészlet  …

4 A forum célja…  A forum céljainak ismertetése: Új tagokkal vagy problémás ügyekben segíti a problémával küszködő tagokat… Új frisítésselkapcsolatos ötletek Tevékenység vagy bejelentésekbeírása Reklámötletek Új eljárás egy adott feladat elvégzéséhez  A legfontosabb követelmények és korlátozások meghatározása.

5 Szabályok  Nincs rossz ötlet  Kreatívnak kell lenni  Kockáztatni kell  Kritizálni néha kell, de csak óvatosan  Zúzás szabályának betartása  Stb…www.bitefight.hu

6 Feladatok az ötletbörzén  Üzenetek írása A kreatív gondolkodás „bemelegítése” játékok és gyakorlatok segítségével Ha kimerül a tarisznyánk, gyakorlattal lehet a kerakter képezni. Segíthet, ha kisebb csoportokra oszlanak akarakterek  A megjegyzések és ötletek rögzítése a fórumban

7 menedék  Menedék kiépítése  Több fajta megjelenést biztosít  Totális védekezési pontok  Minden más karakter el ő tt rejtéj csak a mi Kiépített menedékünk.

8 Fajok és portyák  A portya után: Valaki nyer. Valaki veszít, aki aranyat zsebel s veszt!  Vámpírok vs. farkasemberek Csak saját fajának ellenségeit támadhatja.

9 Csak rögtönzött képek Waúú 64 www.bitefight.hu


Letölteni ppt "Menüpontok  Áttekintés  Üzenetek  Menedék  Város  Portya  Forum  Vad…üzenetek  Kilépés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések