Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A négy világháború története 109.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A négy világháború története 109."— Előadás másolata:

1 A négy világháború története http://vilagh.gportal.hu 109

2 Képek Nagy hangsúlyt fektetünk az eredetiségre  A Képek mappában, található fotók mind a tulajdonos engedélyével kerültek fel!

3 Webmester HSH: a webmesterünk. Ő neki köszönhetitek a lapon található órát, naptárt és egyéb észrevehetetlen fejlesztéseket. SŐT! Besegít a fórumba és a cikk írásba is! Arca szupertitkos.

4 Szerkesztők stalingrad43 : ő foglalkozik főleg a sisakokkal, fegyverekkel, relikviákkal, roncskutatással, és a fórummal. Hosszabb leírást találhatsz róla a Készítők/stalingrad43 menüpontban!

5 Szerkesztők TothMarcell: Ő neki köszönhetitek a cikkek nagy részét. Kiemelt figyelmet fordít ritka gépek bemutatására. Aktív a fórumon és a képgalériában is: ő foglalkozik a fotókkal és a kitüntetésekkel.

6 I. Világháborús cikkek Itt az 1914-18 közötti eseményekkel és a Trianon-szindrómával foglalkozunk. Ismerd meg Te is ezt a korszakot! Kiegészítést a témához a Képek menüpontban találsz.

7 II. Világháborús cikkek Itt találhatod jelenleg a legtöbb cikket. Az alábbi szempontra helyezünk kiemelt hangsúlyt: a híres emberek és csaták mellett, olyan témákra is felhívjuk figyelmet, amelyről eddig magyar nyelven semmit vagy nagyon keveset közöltek.

8 Voltak korábban is vh-k... + egyéb kapcsolódó Ez a menüpont arról kíván meggyőzni titeket, hogy voltak világháborúk az eddig ismerteken kívül is. Élvezd a felfedezés örömét! Itt kaptak helyet a világháborúkhoz kapcsolódó egyéb történelmi munkák is.

9 Világh Természetesen az előbb bemutatott menüpontok és fényképek, csak a töredékei az egész lapnak. Számtalan egyéb is található az oldalon: Lapozásra fel! E-mail címünk: vilagh@citromail.hu Megtalálhatsz minket az iwiwen és a ppl-en is! És ne feledd: http://vilagh.gportal.hu


Letölteni ppt "A négy világháború története 109."

Hasonló előadás


Google Hirdetések