Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

…legyen a NEWAYS INTERNATIONAL ® üzleti partnere Közel 20 éve indult családi vállalkozás, ami azóta is családi tulajdonban van. Szabadalommal védett,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "…legyen a NEWAYS INTERNATIONAL ® üzleti partnere Közel 20 éve indult családi vállalkozás, ami azóta is családi tulajdonban van. Szabadalommal védett,"— Előadás másolata:

1

2 …legyen a NEWAYS INTERNATIONAL ® üzleti partnere Közel 20 éve indult családi vállalkozás, ami azóta is családi tulajdonban van. Szabadalommal védett, világon egyedülálló motor- és üzemanyagápoló diesel- és benzinmotorok számára Elsőként kínál olyan termékeket, amelyek mentesek minden rákkeltő és káros anyagtól. 275 csúcsminőségű, mindennap használatos termék. A Neways az első 10 legnagyobb hálózati marketing vállalatok egyike. 130.000 m 2, saját tulajdonban lévő gyárak. 85.000 m 2 területű, saját tulajdonban lévő székház. A Neways jelenleg a világ egyik leggyorsabban növekvő vállalata. Több mint 1 milliárd eurós forgalom. Közép – Európai terjeszkedését 10 hónapja kezdte.

3 …a világ legjobb fémkondicionálója Roil Gold a Newaystől Forradalmi újítás a kenőanyag piacon

4 Roil Gold a Newaystől Hogyan hat a Roil Gold? A fémorganikus felületkiegyenlítőt hoz létre, amely csökkenti a súrlódást Roil Gold nélkül Roil Golddal A súrlódás helyett így csúszás jön létre! Érezhető! Mérhető! Kiszámítható! Hatása két mágneshez hasonlítható, melyek kölcsönösen taszítják egymást. Mindez úgy történik, hogy a fém rengeteg apró szakadását és barázdáját jobban kiegyenlíti.

5 Roil Gold a Newaystől Az első másodperctől hat (hidegindítás)! A kopás indításkor a legnagyobb (kb. 80 %!) A Roil Gold az indítás utáni első másodperctől hat! Veszélyes időszak a 12 percig Felmelegedési időszak 20 és 85 C – os olajhőmérséklet között Hűtési hiba Hagyományos olaj: a normál olajnál a kopás mértéke nő a kenőfilm réteg vékonyodásával párhuzamosan. Az adalékanyagok csak 70 C fölött hatnak. ROIL GOLD - motorvédelem a motorindítás pillanatától kezdve Növekszik a kopás Hidegindítási szakasz Menetidő kb. a 12. perctől Túlmelegedés esetén fennáll a veszélye annak, hogy a kenés megszűnik

6 Roil Gold a Newaystől Csökkentse költségeit! Roil Goldot töltse a motorolajhoz! Indítsa el a motort, és takarítson meg pénzt! Nagyobb teljesítmény! Több kilométer! Nagyobb megbízhatóság! Hosszabb élettartam! (100 %-osan mentes a lebegő szilárdanyagoktól!)

7 Roil Gold a Newaystől Milyen motoroknál alkalmazható a Roil Gold? If you use Oil -- You need Roil ! személyautóknál, teherautóknál, munkagépeknél, mezőgazdasági gépeknél, motorkerékpároknál, hajóknál, aggregátoroknál… …benzin- és dízelmotoroknál, hajtóműveknél, … és minden olyan területen, ahol kenőanyagot használnak!

8 Roil Gold a Newaystől Az előnyökről vázlatpontokban! A Roil Gold szárnyakat ad a teljesítménynek! Teljesítménygörbe Roilgolddal / Roilgold nélkül! Jelentősen csökkenti az üzemanyag- és olajfogyasztást! Érezhetően növeli a teljesítményt! Csökkenti az üzemi és a karbantartási költségeket! Csökkenti a súrlódást és a felhevülést! Növeli a motor és a hajtómű élettartamát (automata autóknál is)! Jelentősen csökkenti a zajkibocsátást! Azonnal hat! Nagyobb teljesítmény (kW/PS)! Nagyobb forgatónyomaték (Nm)!

9 Roil Gold a Newaystől Hogyan alkalmazzák a Roil Gold-ot? Roil Gold, a takarékos! Adagolás: Motorkarbantartás (Lehetőleg olajcserével összekapcsolva) Keverési arány: 1:14. (1 liter olajhoz kb. 70 ml) Üzemi hőmérsékletű motorba kell tölteni, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen fémmel (pl. tölcsérrel), és tovább kell járatni a motort További alkalmazásoknál (minden olajcserénél) Keverési arány: 1:40. (1 liter olajhoz 25 ml), hozzá kell tölteni az olajhoz. Kézi és automataváltós járműveknél Személygépkocsik, tehergépjárművek, építőipari és mezőgazdasági gépek, motorkerékpárok, hajók, aggregátorok stb. Keverési arány: 1:40. (1 liter olajhoz 25 ml) Hidraulikus hajtás Minden hidraulikus gép esetében Keverési arány: 1:64. (1 liter olajhoz kb. 16-20 ml)

10 Roil Gold a Newaystől Tesztgyőztes! Nemzetközi Standard Falex Vizsgálatok Olajok, olajok + adalékanyagok Mobil 1 + Roil Gold = 100%-os teljesítmény növekedés Cat Diesel + Roil Gold = több, mint 500%-os teljesítmény növekedés Erő (lbf) A Queensland University of Technology különböző olajok és adalékanyaggal kiegészített olajok versenyén, még a korábban leggyengébbnek bizonyuló olajhoz hozzáadva is kimagasló eredményt ért el a Roil Gold. (4500 lbf)

11 Roil Gold a Newaystől Teszteredmények! API-osztályozás: Az American Petroleum Institut részletezi a kenőanyagokkal szemben támasztott követelményeket A Roil Gold teljesíti, sőt túlteljesíti az API GL 2 – GL 5, MIL -2105C követelményeit ROIL GOLD által csökken a kopás mértéke ROIL GOLD által csökken az üzemanyagfogyasztás A vizsgálatban használt gépet Falex tesztgépnek nevezik. A kopást úgy számolták ki, hogy a „kopás” magasság és a szélesség értékét megmérték, és egymással összeszorozták, így kapták meg az indexszámot. A vizsgálat ideje hat óra volt. Vizsgálati gép: Chrysler ipari energiát termelő 318 C.I. berendezés, LT-318-as modell, rakománymentes állapot, 1800 rpm. Normál = kezeletlen (1 gallon üzemanyag kezeletlen olajjal). Roil = kezelt (1 gallon üzemanyag, Roillal kezelt olajjal).

12 Roil Gold a Newaystől Kopás-teszt laboratóriumi eredmények Belső teszt: Müncheni főskola 03-as szakirány: gépgyártás, gépjárműtechnika, repülőgéptechnika A kopás-szimuláció, 5 N/mm2 felületi nyomás, vagyis a dízelmotoroknál a dugattyúgyűrűn fellépő nyomásérték esetében, a Roil Gold használatával jelentősen kisebb kopási értéket mutatott a szürkeöntvény anyagon. A súrlódás és ennek következtében a kopás a Roil Golddal 85,7 %-kal csökkent! Speciális anyagveszteség Terhelési változó Teljesítménygörbe Roil Gold nélkül Teljesítménygörbe Roil Golddal

13 Roil Gold a Newaystől Referenciák! Tömbépületet hőenergiával ellátó teherautó motor referenciája egy nagy göttingeni konferenciaszállodában 8 cilinderes Deutz motor napi 19 órán át, folyamatosan 135 kW teljesítménnyel dolgozik. A legutóbbi olajcserénél a gyártó tanácsára 2,1 liter Roil Goldot töltöttek a rendszerbe. A fogyasztás 9,09%-kal csökkent. A Roil Golddal napi 18,89 eurót, évente pedig 7000 eurót takarítanak meg! „A kezdeti szkepticizmus után, ma már meggyőződéses Roil Gold használók vagyunk! Másoknak is csak javasolni tudjuk!”

14 Tapasztalati beszámoló a Roil Goldról Seat Toledo „Az autóm már 7 éves. Mióta használom a Roil Goldot és az üzemanyag adalék anyagot, a fogyasztás 22%-kal csökkent. A múlt héten egy 35 km-es kirándulás során az átlag fogyasztás, írd és mond, 3,9 literre jött ki! Mivel ezt senki nem hiszi el nekem, készítettem egy fotót a mobiltelefonommal a fedélzeti számítógép kijelzőjéről! (Lásd a képet!) Köszönet a Newaysnek ezért a kiváló termékért! Nadine Didszun, Grevenbroich” Gépjármű típusKorábbi fogyasztásFogyasztás Roillal Megtakarítás %-ban Seat Toledo td 5,246 l 4,3 l 1,0 l22,0 %

15 Tapasztalati beszámoló a Roil Goldról Audi A8, dízel Üzemanyag megtakarítás – Gépjármű: AUDI A8, 3,3 L. A kilométeróra akkori állása: 41 000 km. Teletöltött üzemanyagtartállyal Roil Gold nélkül 700 km-t, majd a Roil Gold első alkalmazása után 830 km-t tudott megtenni, most pedig majdnem 1000 km-re elég ugyanannyi üzemanyag.

16 Tapasztalati beszámoló a Roil Goldról Opel Vectra 2,2, dti „2004. augusztusa óta használok Roil motorápoló anyagokat, és nagyon elégedett vagyok az elért hatással és eredménnyel. A Roil termékek használata előtt a fogyasztás 100 km-en 8,5 l volt, most 6,9-7,1 l/100 km. A dízelre jellemző kopogás majdnem teljesen megszűnt. A motor sokkal jobban húz, főleg alacsony fordulatszámon. Ezen kívül el kell még mondanom, hogy hidegindítás után sokkal nyugodtabban és egyenletesebben fut, ami szintén a motorolaj használatának tulajdonítható.” Kai Scheppach

17 Tapasztalati beszámoló a Roil Goldról Versenyautóknál Rosco McGlasha az ausztrál "Land-Speed" rekordjának megdöntõje így nyilatkozik: "Mielõtt egy új rekordot felállíthattunk volna (Ausztáliában), felkészülésünk során néhány fontos részletet alaposan át kellett gondolnunk. Az egyik kritikus pont a szélsõséges terhelésnek kitett kormányzás és a kerékfelfüggesztés kérdése volt. Ezeknek a problémáknak a megoldásában fontos szerepet játszott a Roil Gold. A gyorsulás csúcspontján az autó a 800 km/h-s sebességet is elérheti. Egy ilyen óriási sebesség elérésekor döntõ fontossággal bír, hogy a kormány és a kerékfelfüggesztés tökéletesen biztonságosan legyen összeállítva, hiszen ettõl függ a vezetõ élete. A Roil Gold segít abban, hogy a kritikus helyzetekben keletkezõ hatalmas hõ fejlõdését csökkentse. Így a balesetek (pl. a súrlódás következtében kigyulladó autó) esélye a lehetõ legkisebb lesz. Köszönjük a Neways segítségét!"

18 Roil Gold a Newaystől Referencia beszámoló! „Jövőorienált szállítmányozó vállalkozásunk van, kb. 70 gépjárművel, melyhez tartozik még egy nagy teherautó-szervíz, ahol saját autóink mellett más járműveket is javítunk. Célunk az, hogy optimális költségekkel környezetbarát, és az ügyfelek elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújtsunk. A legmodernebb technológiák alkalmazása miatt egyaránt elismertek és sikeresek vagyunk az élelmiszer- valamint más teherszállítási területeken is. 2004. augusztus 5-én ismertük meg a Roil Goldot. A vele kapcsolatos állítások hihetetlennek tűntek, de kíváncsivá tettek minket. Biztosak voltunk abban, hogy jól ismerjük a piacon jelenlévő összes adalékanyagot és az ehhez hasonló ajánlatokat. Cégünknél ki kell, hogy próbáljuk és meg kell ragadjunk minden, még oly kicsi lehetőséget is, mely megtakarítást eredményezhet. Komoly lépéseket tettünk, hogy környezet-, és pénztárcabarát módon működjünk, és gépjárműparkunk egy részét átállítottuk növényi olaj-üzemre. Bár nagyon szkeptikusak voltunk a Roil Golddal kapcsolatban, mégis úgy döntöttünk, hogy néhány járművünkön kipróbáljuk. A kilátásba helyezett üzemanyag megtakarítás, és az azzal összefüggő költség és emmisszió csökkenés már nagyon érdekelt minket. Továbbá úgy láttuk, ha beigazolódnak a Roil Gold tulajdonságai, lehetőség van arra is, hogy csökkenjenek a többszöri motormeghibásodásból adódó magas költségeink. A vizsgálatot 5 járművön végeztük el, melyek 800.000 km futásteljesítménnyel rendelkeznek. A sofőröket nem tájékoztattuk a dologról, így ők nem befolyásolhatták az eredményt. Bár járműveink különböző útvonalon, különböző rakománnyal, különböző üzemanyaggal indultak útnak - a korábbi sofőrrel, a vizsgálat meggyőző eredménnyel zárult.”

19 Roil Gold a Newaystől Referenciák! Egy fuvarozó vállalat ajánlása (70 jármű, saját műhely) A tesztet 5 járművön végezték el, melyek dízel- ill. repceolajjal üzemelnek!  Nincsen több „egészségtelen” zaj!  Még a hideg ill. indítási fázisban sem!  Gyorsulás és teljesítmény javult  Fogyasztás drasztikusan csökkent  A motormeghibásodások száma nullára csökkent  Meggyőző eredmények „A Roil Gold minden megígért tulajdonságát bebízonyatotta és ígazolta!” (Időközben az összes járművet átállították Roil Goldra!) „Műhelyünk ügyfeleinek is javasolni fogjuk a Roil Goldot!”

20 Mennyi pénzt takaríthat meg „csak” az üzemanyagon egy teherautónál? Roil Gold a Newaystől Alapul véve a göttingeni konferenciaszállodát hőenergiával ellátó teherautó motor referenciáját legalább 9,09 % -ot !!! Kiindulva abból a rendeletből, hogy a gépkocsivezető vezetett óráinak száma 2 hét alatt nem haladhatja meg a 90 órát. Illetve, hogy a teherautó átlag sebessége 70 km/h. 2 hét alatt (90 óra X 70 km/h = 6.300 km; átlagfogyasztás 30 L/ 100 km) a megtakarítás: 2,7 L/ 100 km X 63 = 170 L, azaz 170 L x 210 L/Ft (ÁFA nélküli ár) = 35.721,-Ft / 2 hét Havi szinten (12.600 km teljesítés melett) = 71.442,- Ft / hó Éves szinten (151.200 km-es reális teljesítés mellett) = 857.304,- Ft / év S mindez egyetlen teherautónál!!!

21 Mennyi pénzt takaríthat meg szerv i z időszakonként „csak” az üzemanyagon egy személyautónál? Roil Gold a Newaystől Alapul véve a németországi referenciákat, és a magyarországi tapasztalatokat átlagban: legalább 10 % -ot !!! „A” verzió: 1.rész: 15.000,-km-ként szerviz, átlagfogyasztás: 6 L / 100 km, üzea. átl.ár: 250Ft/L …Megtakarítás: 22.500,- Ft 2.rész: 15.000,-km-ként szerviz, átlagfogyasztás: 8 L / 100 km, üzea. átl.ár: 250Ft/L …Megtakarítás: 30.000,- Ft „B” verzió: 1.rész: 20.000,-km-ként szerviz, átlagfogyasztás: 6 L / 100 km, üzea. átl.ár: 250Ft/L …Megtakarítás: 30.000,- Ft 2.rész: 20.000,-km-ként szerviz, átlagfogyasztás: 8 L / 100 km, üzea. átl.ár: 250Ft/L …Megtakarítás: 40.000,- Ft

22 Hogyan juthat hozzá? S mekkora ráforditással? Roil Gold a Newaystől Egyszerűen az internetről, on line megrendeléssel! Egy flakon Roil Gold (480 ml) mindössze: 7.600,- Ft (Személyautóknál egy flakon két motorolajcserére elegendő!!! Tehát akár 30-40 ezer km-re !!!) Megrendeléssel kapcsolatban segítséget kap a NEWAYS cég független képviselőjétől!

23 benzint vagy gázolajat tankolt? Ismer valakit, aki az utóbbi napokban Mutassa meg neki ezt a prezentációt! Képzelje el, hogy dugóba kerül, 1000 autó áll Ön mögött, és Ön mindegyiken kereshet! A Roil Gold lehetővé teszi Önnek, hogy minden km-en keressen!

24 5x5x AZONNAL 5 mélységben, fejenként 10% jutalék a forgalom után! Neways Egy lehetőség az anyagi függetlenséghez! Ha mindössze 5 embernek ajánlja a Neways termékeit: 15 e Ft 1. szint (fizetési szint) 2. szint (fizetési szint) 3. szint (fizetési szint) 4. szint (fizetési szint) 5. szint (fizetési szint) 25 x 125 x 625 x 3125 x 90 e Ft 465 e Ft 2 340 e Ft >10 M Ft … … … 10% Cselekedj lokálisan, gondolkodj globálisan! Pl.: 75 pont/fő Kb. 30 000 Ft forgalom

25 Hogyan érheti ezeket a komoly jövedelmeket? Roil Gold a Newaystől Érdeklődje meg attól a személytől, akitől ezt a prezentációt kapta! a NEWAYS cég egyik független képviselőjétől!


Letölteni ppt "…legyen a NEWAYS INTERNATIONAL ® üzleti partnere Közel 20 éve indult családi vállalkozás, ami azóta is családi tulajdonban van. Szabadalommal védett,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések