Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnázium

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnázium"— Előadás másolata:

1 1. Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnázium
Imázs-elemzés

2 Köszöntünk minden idelátogatót, iskolánk ódon falai közt!
2. Köszöntés „ Kínáld őket gyümölccsel, almafa tanítsd őket, csillagos éjszaka. Tanítsd, melengesd te is drága nap, csempészd zsebükbe titkos aranyad.” ( Szabó Lőrinc ) Köszöntünk minden idelátogatót, iskolánk ódon falai közt!

3 3. Leírás (Help) Elejére Használati útmutató Tartalom Vissza Előre
Utolsónak megtekintett dia Végére

4 4. Tartalom 5. Külső megjelenés 6. Belső megjelenés
7. Akusztikus jelek 8.Vizuális jelek 9. Logo, 10. Szlogen, 11. Nyomtatott anyagok 12. Elektronikus: WEB, prezentációk. 13. Egyéb 14. Összkép 15. vége

5 5. Külső megjelenés Iskolánk FŐÉPÜLETe frekventált helyen, a belvárosban található: 1062 Bp.Andrássy út Telephelyeink: VII. Izabella u. 7. XIV. Almádi út

6 Műemléképület A fővárosi iskolák területi átszervezése után iskolánk az 1979/80-as tanévtől az Andrássy út szám alatti, több, mint száz éves, műemléképületbe költözhetett. Megkezdtük az épület átépítését, korszerűsítését a szakképzés és a kor igényéhez igazodva és a műemlék jelleget megtartva. 1985-re befejeződött a 300 adagos konyha és étterem, valamint a tornatermi öltözők kialakítása.

7 6. Belső megjelenés Iskolánkban 24 órás portaszolgálat működik.
Belépőrendszert működtetünk. Biztonsági őrök felügyelik az iskola rendjét. Az emeleti szintek belső kerengő folyosósak /műemlék, apácazárda volt/. Az emeleteket két csigalépcső köti össze /tanári és diák/. A tornaterem keskeny, hosszú, nem szabványos /régen kápolna volt/. A belső zárt udvar régi borítása beton volt, két éve új sportolásra is alkalmas burkolatot kapott. Ódon – idilli hangulatát a kiültetett virágládák és fák is kiemelik, a diákok,és tanárok kedvenc pihenőhelye. Színvilága egységes, zöld a fém szerkezeteké és homokszínű a falaké. Belsőudvaros jellegénél fogva az esti megvilágítása megfelelő.

8 7. Akusztikus jelek A csengetés rendje: 7:45-8:30 8:45-9:30 9:45-10:30
10:45-11:30 11:45-12:30 12:40-13:25 13:35-14:20

9 8. Vizuális jelek Iskolánk zászlaja, amire a végzős osztályok ballagáskor rákötik szalagjaikat.

10 9. Logo Iskolánk sütőipari pék logoja Iskolánk média logoja

11 „Az ember annyit ér, mint amennyit használ!” (Széchenyi István)
10. Szlogen „Az ember annyit ér, mint amennyit használ!” (Széchenyi István) E jelmondat szellemében intézményünk minden dolgozója azon fáradozik, hogy iskolánk jó hírnevét öregbítse, és tanulóinknak biztos tudást és sokszínű élményeket nyújtson.

12 11. Nyomtatott anyagok Levélpapír, Meghívó szalagavatóra, Évkönyv,
Diákújság (Élesztő)

13 Levélpapír Iskolánk Szülői levelezésének Forma-nyomtatványa

14 Meghívó szalagavatóra
MEGHÍVÓ ISKOLÁNK SZALAGAVATÓ BÁLJÁRA

15 Évkönyv az 50. évfordulóra
Iskolánk 50 éves fennállásának emlékére kiadott ÉVKÖNYV

16 Diákújság Az 1962/63-as tanévtől az iskola tanulóinak új fóruma az iskolaújság, mely 1978-tól Pesti Séta, 1994-től Élesztő címmel jelenik meg.

17 12. Elektronikus megjelenés
WEB: Prezentációk: TIGOKKERlengyel.ppt (letölthető az iskola weblapjáról)

18 13. Egyéb Izabella úti tankonyha Gergelyugornyai iskolai üdülő
1987-ben Vásárosnamény-Gergelyiugornyán tiszaparti üdülőtelket vásárolhattunk, ahol 1989-ben átadhattuk jól felszerelt üdülőnket. Drámatagozat – Diákszínpad 1980-ban megalakult a „JiBRAKI” Diákszínpad, ahol igen színvonalas és országos szinten is redményes munka folyik.

19 14. Összkép A mai rohanó világban, iskolánk régi műemlék jellegével és kialakított virágos, fás udvarával egy kis megállásra, elgondolkodásra késztet. Az épület belső kerengő folyosós jellegénél fogva könnyen átlátható, szellős és tágas. Ódonsága és belső virágos, fás udvara révén tiszteletet parancsoló, nyugodt hangulatot árasztó, jó érzés benne tartózkodni. Ez a hangulat a filmkészítőket is megihlette, itt forgatták az „Ámbár tanár úr” és a „Pál utcai fiúk” című filmet is.

20 Köszönöm a figyelmet! Készítette: Lengyel Ildikó / BRANKI /
TIGOKKER I. évfolyam Telefon: 06/20/


Letölteni ppt "1. Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnázium"

Hasonló előadás


Google Hirdetések