Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Interaktív tábláról röviden. Részei Az interaktív tábla 2 részb ő l áll: -magából a táblából -a rajta mozgatható adóból.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Interaktív tábláról röviden. Részei Az interaktív tábla 2 részb ő l áll: -magából a táblából -a rajta mozgatható adóból."— Előadás másolata:

1 Interaktív tábláról röviden

2 Részei Az interaktív tábla 2 részb ő l áll: -magából a táblából -a rajta mozgatható adóból

3 Grafikai alkalmazásokhoz általában a toll formájú adóval ellátott, nyomásérzékeny digitalizáló tábla használata ajánlott. Utóbbi típusnál az eszköz a toll különféle erej ű nyomását is érzékeli, és a grafikus programok a nyomáshoz igazítják a használt szoftveres rajzeszköz méretét.

4

5

6 A fényceruza (light pen)

7 -Egy ceruza alakú eszköz, amellyel a képerny ő egy tetsz ő leges pontja kijelölhet ő. -A fényceruza hegyében egy érzékel ő van, mely észleli a képerny ő t ér ő elektronsugarat. -Amikor a ceruza hegyét a képerny ő höz érintjük, az érzékel ő meghatározza a fényceruza koordinátáit. - A képerny ő n mutogatva és az eszköz gombjait használva az egérhez hasonlóan dolgozhatunk

8 Köszönöm figyelmeteket


Letölteni ppt "Interaktív tábláról röviden. Részei Az interaktív tábla 2 részb ő l áll: -magából a táblából -a rajta mozgatható adóból."

Hasonló előadás


Google Hirdetések