Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 1 Sándor Izráel Kerresztes Roland Zagyva Dávid.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 1 Sándor Izráel Kerresztes Roland Zagyva Dávid."— Előadás másolata:

1 Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 1 Sándor Izráel Kerresztes Roland Zagyva Dávid

2 Egészítsétek ki az alábbi táblázatot,figyelembe véve már meglévő ismereteiteket, amit meg szeretnétek tudni és a tevékenységek végén, amit megtanultatok az „ételkészítő” technológiákról. Mit tudok a konyháról? Milyen konyhai edények, eszközök, készülékek léteznek és mi a szerepük? Milyen hatással vannak a környezetre az „egyszer használatos” edények, eszközök, készülékek? Milyen tényezők befolyásolják a kényelmet a konyhában? Milyen szabályok szerint terítjük meg az asztalt?

3 1 - es csoport Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam A konyha tartalmaz edényeket, étkészletet és konyhaeszközöket. A konyha jól felszerelt és igényes. Milyen edényeket, étkészletet és esközöket tartalmaz a konyha? Konyhaeszközök: szűrők, reszelők, meritőkanalak, hsabverők, fogók, fakanál, vágódeszka. Főzőedények: Hőáló üvegből, rozsdamentes acélból. Étkészlet: porcelánból, üvegből, kerámiából, rozsdamentes acélból.

4 Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam


Letölteni ppt "Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 1 Sándor Izráel Kerresztes Roland Zagyva Dávid."

Hasonló előadás


Google Hirdetések