Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tisztelt Bíráló Bizottság!. Mi, a fiatal generáció nagy a csábítást érezünk arra, hogy a jövőt kutatva jóslatokba bocsátkozzunk, hogyan alakul az emberiség.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tisztelt Bíráló Bizottság!. Mi, a fiatal generáció nagy a csábítást érezünk arra, hogy a jövőt kutatva jóslatokba bocsátkozzunk, hogyan alakul az emberiség."— Előadás másolata:

1 Tisztelt Bíráló Bizottság!

2 Mi, a fiatal generáció nagy a csábítást érezünk arra, hogy a jövőt kutatva jóslatokba bocsátkozzunk, hogyan alakul az emberiség jövője, és milyen hatást gyakorol a mi nemzetünkre. Melyek tehát a mai modern társadalmak jellemző legfontosabb globális problémái, amelyek kihívást jelentenek nekünk a jövő nemzedékének, a diákoknak?

3 Környezeti ártalmak Kettészakadt társadalmak Bűnözés

4 Etnikai különbségek ElmagányosodásElidegenedés

5 Ezek és a hasonló gondok indítottak meg arra, hogy elkészítsem pályázatom. Javaslataimmal és tevékenységemmel szeretném a térség fejlesztését segíteni. Fejlesztési elképzeléseimet szeretném a következőkben ismertetni.

6 Empátia és a kompromisszumkészség Az ifjú generáció gondolkodásmódjának és értékválasztásának megváltoztatása

7 Konfrontáció helyett együttműködés a természettel

8 Céljaim megvalósításának kezdetét a konkrét tettek jelentenék: A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei iskolák tanulóit szeretném összefogni. Egy FLASH MOB akció keretein belül a megye összes iskoláját egy közös programra invitálnánk.

9 Véleményem szerint, a megyében lévő településeken mindenhol van olyan városrész, falurész, ami igencsak szennyezett. Az önkormányzatokat felkérnénk, hogy jelöljenek ki egy területet, ahol az iskolák szemetet tudnának szedni.

10 Minden Jász-Nagykun-Szolnok megyei település rendelkezik önkormányzati park- résszel. Megszerveznénk, hogy az iskolák kapjanak a településtől egy önálló részt a parkban, amelyet maguk gondoznának. Ezzel, egy közös célért mozgósítanánk az iskolák tanulóit és a településeket is szebbé varázsolnák.

11 A fiatalok gyakran nem érzékenyek az idősek problémái iránt. Nem segítik őket, nem törődnek a sorsukkal, holott, az idősebb emberek segítségre szorulnak.

12 Köszönöm a figyelmüket! Készítette: Major Balázs Pályázó


Letölteni ppt "Tisztelt Bíráló Bizottság!. Mi, a fiatal generáció nagy a csábítást érezünk arra, hogy a jövőt kutatva jóslatokba bocsátkozzunk, hogyan alakul az emberiség."

Hasonló előadás


Google Hirdetések