Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ember László 2008 1 Windows Update Windows frissítés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ember László 2008 1 Windows Update Windows frissítés."— Előadás másolata:

1 Ember László Windows Update Windows frissítés

2 Ember László Miért kell? 1.Mert egy ilyen nagy számban használt operációs rendszerről időről-időre kiderül, hogy hol vannak gyenge pontjai 2.A gyenge pontokat be kell foltozni (patch) 3.A redmondi vállalat minden hónap második keddjén teszi elérhetővé a Windows operációs rendszerekhez készített frissítéseit

3 Ember László Miért kell? 1.Ha nem frissítünk, akkor a nyilvánosságra került biztonsági réseket kihasználva a számítógép operációs rendszerét tönkre tudják tenni pl. az internet felől érkező támadások 2.A legújabb technológiákat a Windows rendszerhez a gyártó a frissítésekkel együtt teszi közzé (pl..NET Framework, Silverlight)

4 Ember László Hogyan kell? 1.Rendszergazda jogú felhasználóként kell végrehajtani 2.Legalább MB hely legyen az elsődleges merevlemezen (többnyire C: meghajtó)

5 Ember László Hogyan kell?

6 Ember László Hogyan kell?

7 Ember László Hogyan kell?

8 Ember László Hogyan kell?

9 Ember László Hogyan kell? Lehetséges a Windows biztonsági központ segítségével, akár automatizáltan is. Csak az nem jó módszer…

10 Ember László Hogyan kell jól csinálni?

11 Ember László Hogyan kell jól csinálni?

12 Ember László Hogyan kell jól csinálni? Nem ajánlom!

13 Ember László Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

14 Ember László Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

15 Ember László Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

16 Ember László Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

17 Ember László Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

18 Ember László Hogyan kell jól csinálni? A „Sürgős” és a „Szoftver, választható” frissítéseket telepítjük. Kivéve a Service Pack 3- at, mert az még sok programmal nem kompatibilis. A „Hardver, választható” nagy körültekintést igényel, mert lehet, hogy bizonyos eszközeink nem fognak működni, ha ezeket telepítjük.

19 Ember László Hogyan kell jól csinálni? Ha befejeződött, ellenőrizzük az eredményt! A műveletet addig kell ismételgetnünk, amíg nem marad érdemi frissítés!!! Lehet, hogy 3-4 alkalommal egymás után le kell futtatnunk a frissítést.


Letölteni ppt "Ember László 2008 1 Windows Update Windows frissítés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések