Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Samsung Galaxy S a továbbfejlesztett technológiák ütőképes ötvözetét kínálja, ezáltal olyan felhasználói élményt garantál, mellyel minden elődjét felülmúlja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Samsung Galaxy S a továbbfejlesztett technológiák ütőképes ötvözetét kínálja, ezáltal olyan felhasználói élményt garantál, mellyel minden elődjét felülmúlja."— Előadás másolata:

1

2 Samsung Galaxy S a továbbfejlesztett technológiák ütőképes ötvözetét kínálja, ezáltal olyan felhasználói élményt garantál, mellyel minden elődjét felülmúlja. A keskeny, 9,9 mm-es Samsung Galaxy S hatalmas, 4"-os Super AMOLED kijelzővel rendelkezik. Ennek köszönhetően valódi élményt élhetsz át videózás, játék és elektronikus könyvolvasás közben. A Samsung Galaxy S mindig élénk és élethű színeket produkál. Még erős napsütésben is jól látható kijelzője nagy segítségedre lehet a kültéri videókészítésnél. Az új Galaxy S

3 Manapság leginkább mobil eszközökön találkozhatunk Android operációs rendszerrel, egyre több ismerős kezében láthatunk érintőképernyős mobilt, amelyen Android fut. A platform lényeges része a Google eszköztár, amely lehetővé teszi, hogy a Google(illetve GMail) azonosítónk megadása után a névjegyzéket, az üzeneteinket, a beszélgetéseinket, a naptárunkat, illetve a webes fotóalbumunkat a mobil oda-vissza szinkronban tartsa. Ha levelezni kezdünk egy új partnerrel a GMail keretein belül, a mobilunk névjegyzékében megjelenik az új név; ha egy telefonhívás után felvesszük a névjegyzékbe a hívó adatait, akkor a GMail kapcsolataink között jelenik meg szinte azonnal, s igaz ez a naptárunkra, illetve a GTalk beszélgetéseinkre is. Az Android operációs rendszer

4

5

6

7

8

9

10 Készítette: Wágner Márk


Letölteni ppt "Samsung Galaxy S a továbbfejlesztett technológiák ütőképes ötvözetét kínálja, ezáltal olyan felhasználói élményt garantál, mellyel minden elődjét felülmúlja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések