Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amikor nagyon éhesnek érzed magadat, látogass be a Waldgeist Hofheim étterembe. Itt szolgálják fel a legnagyobb bécsi szeletet. A tányérok egy pizza méretei!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amikor nagyon éhesnek érzed magadat, látogass be a Waldgeist Hofheim étterembe. Itt szolgálják fel a legnagyobb bécsi szeletet. A tányérok egy pizza méretei!"— Előadás másolata:

1

2 Amikor nagyon éhesnek érzed magadat, látogass be a Waldgeist Hofheim étterembe. Itt szolgálják fel a legnagyobb bécsi szeletet. A tányérok egy pizza méretei! Mindez nagyon megengedhető árakért. Minden asztalon ott vannak a csomagoláshoz használható alu-fóliák! Azokat, akiknek ezt használniuk kell, gyáváknak találják. Ital bestsellerük Der Bembel des Todes egy 5 literes üveg csak 35 Euro Bacardi-Colával

3

4

5

6

7

8

9 És akiknek nem a bécsi szelet a kedvencük?........................................................ Próbálják ki a kolbászukat!

10

11

12

13 Ha nem tudsz odaérni Hofheimhoz, akkor vizsgáljad át ezeket a hamburgereket!

14

15

16

17

18


Letölteni ppt "Amikor nagyon éhesnek érzed magadat, látogass be a Waldgeist Hofheim étterembe. Itt szolgálják fel a legnagyobb bécsi szeletet. A tányérok egy pizza méretei!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések