Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nu Skin Clear Action ™ kilépés kezdés. elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nu Skin Clear Action ™ kilépés kezdés. elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási."— Előadás másolata:

1 Nu Skin Clear Action ™ kilépés kezdés

2 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.

3 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Valószínűleg Ön is ismer olyanokat, akik hasonló problémával küszködnek.

4 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Ennek oka, hogy a pattanások 10-ből 8 embernél jelentkeznek életük valamely szakaszában. Nem csak tinédzser korban jellemző. A pattanások előjöhetnek, a 20-as, 30-as, de akár 40-es éveinkben is.

5 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái A pattanások miután eltűnnek, hegeket, bőr elszíneződést, egyenetlen felületet és vitalitás-mentes bőrfelületet hagynak maguk után.

6 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Ideje cselekedni.  A Nu Skin büszkén mutatja be a Nu Skin Clear Action™ -t  Egy erőteljes, de egyúttal gyengéd termékcsalád, amely kezeli a pattanások okozta elváltozások teljes spektrumát:  A miteszereket, a bőrelszíneződést, a bepirult bőrt,a gyulladásokat,és a hegeket.

7 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Hogyan bukkan fel egy pattanás?  Megközelítőleg két hetet vesz igénybe amíg eléri a bőr legfelső rétegét.

8 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái A pattanások fajtái:  Ha egy pórus eldugul, majd kifakad, létrejön a „fehér fejű” pattanás.

9 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái A pattanások fajtái:  Amikor a pórus eltömődik, de nyitott marad, a teteje befeketedik és létrejön a miteszer.

10 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái A pattanások fajtái:  Esetenként előfordulhat, amikor a pórus fala sérül, és a baktériumok, valamint az élettelen bőr beszorul az élő alá. Ez hagy maga után egy apró vörös fertőzést, amit pörsenésnek nevezünk.

11 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái A pattanások fajtái:  Az eltömődő félben lévő pórusokban, a bőr mélyén létrejön a ciszta. Ezek a fertőzések egy kicsivel nagyobbak mint az, amelyik a pörsenést hozza létre.

12 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Stressz  Amikor Önt stressz éri, teste stressz hormonokat termel, ilyen például a cortisol. Ez az elsődleges stressz hormon előidézhet faggyútúltermelést a bőrben található faggyú mirigyekben.

13 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Stressz  Amikor ez a felesleges faggyúmennyiség élettelen bőrsejtekkel és baktériumokkal keveredik, a bőrön foltok jöhetnek létre, vagy a már meglévő foltok állapota romlik.  Ez viszont további stresszhez vezet. Ezáltal bekerül egy mókuskerékbe, melyben a stressz pattanást, a pattanás pedig stresszt okoz.

14 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Stressz  Egy konkrét tanulmányban, a „Stanford-i egyetem” hallgatóin a foltok megjelenését vizsgákat megelőzően, és azok után vélték felfedezni.  A tanulmányban megfogalmazódik, hogy a diákok bőrük állapotának romlását tapasztalták, amikor a vizsgák előtt stressz hatásának voltak kitéve. Vizsgaidőszak előtt/után Vizsgaidőszak

15 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Napsugárzás  Amellett, hogy idő előtti öregedést-és komoly sérüléseket okoz bőrének, a napsugárzás faggyútermelést idéz elő, ami a bőr felületén foltok kialakulását és a már meglévő foltok állapotának romlását eredményezi.

16 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Napsugárzás  Ugyancsak előidézi az arcbőr leégését. Ennek következtében a pattanások okozta fekete pöttyöcskék feltűnően láthatóvá válnak. Melanin Elszíntelenedés

17 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Életkor  A tinédzserek általában szembesülnek a pattanások okozta problémákkal, a korosztályukra általánosan jellemző hormonszint miatt.

18 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Életkor  Ön azt gondolhatja, hogy búcsút inthet a pattanásainak, amikor felnőtté válik?  Erre rácáfol az a tény, hogy a pattanásoktól szenvedők 52%-a felnőtt korú.  A városi élet nehézségei és a karrierista életforma okolható a pattanások kialakulásáért, felnőtt korban. Gyakran méretesebbek, fájdalmasabbak és tovább megmaradhatnak, mivel a sejtek anyagforgalma lelassul.

19 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Öregedés  A pattanások felgyorsítják a bőr öregedését.

20 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Öregedés  Antioxidánsokból álló készleteit használja a szervezet, miközben a pattanásokat előidéző baktériumok tömegével harcol. e-e- e-e- Szabad gyök Stabil molekula  e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- A szabad gyök ellop egy elektront, így megindul a láncreakció 

21 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Öregedés  Az antioxidánsok segítik megvédeni a DNS-t súlyos sérülések elszenvedésétől. Ez lehetővé teszi az egészséges sejtmegújulást idős korban is.  Amikor antioxádáns-forrása kimerül, bőrsejtjei sokkal inkább ki lesznek téve a radikális sérülés veszélyének. Antioxidáns e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- e-e-  e-e- Az antioxidáns egy szabad elektron segítségével stabilizálja a szabad gyököt. Szabad gyök  e-e- e-e-

22 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Táplálkozás  Miközben teste azon munkálkodik, hogy eltüntesse a bőrön lévő foltokat és megszüntesse a gyulladást, antioxidáns-készletei nagyon lecsökkennek.

23 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Táplálkozás  A kiegyensúlyozott, zsírszegény, rostokban és tápanyagokban gazdag étrend fontos szerepet játszik abban, hogy fenntmaradjanak antioxidáns készletei. Továbbá elősegíti az immunrendszer megerősödését, csökkenti a bőrgyulladást és lehetővé teszi, hogy bőre teljesen egészséges legyen.

24 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Szennyezettség és piszok  Ha ön azt hiszi, hogy az arcbőrén azért jönnek létre a miteszerek, mert az piszkos, akkor ön téved.  A miteszerek fekete teteje a faggyúdugó és a légkörben található oxigén között létrejövő kölcsönhatás közben jön létre.

25 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?  Tisztítás  Hogyha erősen és rendszeresen mossa a bőrét, az lehet hogy többet árt, mint használ.  Az erőteljes mosás és dörzsölés kiszáríthatja a bőrt, és túlzott hámláshoz vezet.  Bőre érzékenyebbé válik és hajlamos lesz az irritációra.

26 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Cselekedjen  A Nu Skin Clear Action ™ egy olyan termékcsalád, amely a bőrön jelentkező, pattanások okozta elváltozások teljes skáláját kezeli.  A termékcsalád tartalmaz Habosító tisztítót (Foaming Cleanser), Tonikot, valamint nappali (Day Treatment) és éjszakai (Night Treatment) kezelést.  A termékcsalád kódja: 97110391

27 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Egyedülálló összetevő választék  A Nu Skin tudósai egyedülálló összetevőket választottak a Nu Skin Clear Action ™ termékcsalád megalkotásakor.  Hatékonyan egyesítették termékcsaládjukban a folt eltűntetők és a legkiválóbb kozmetikai termékek hatóanyagait is.

28 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Hegek Egyenetlen bőrstruktúra Elszíneződés MÚLTJELENJÖVŐ Bőr vitalitásának visszaállítása Pattanások kialakulásának megakadályozása Átfogóan egészséges bőr Pórusok kitisztítása Zsírosodás szabályozása Bőrpír csökkentése Egyedülálló összetevő választék  A Nu Skin Clear Action  jól megválasztott összetevői elősegítik a bőr megtisztítását a pattanások mellett, más területeken is.  Kezeli a már meglévő pattanásokat;  Segít eltüntetni a korábbi pattanások maradványait;  Rugalmasságot ad a bőrnek, hogy az később egészséges és ragyogó lehessen.

29 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Foaming Cleanser  Hatása:  A pórusokat mélyen tisztítja annak érdekében, hogy a pattanásokat okozó faggyú-, és élettelen bőrsejtek egyvelege ne jöhessen létre.  Egyedülálló formulájának köszönhetően mélyen behabzik a pórusokba, így a pattanások keletkezésének pontján tudja kifejteni hatását.

30 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Foaming Cleanser  Hatása:  Használat közben a szer felhabzik, és fehérből színtelenbe megy át.

31 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái PRESENT A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action ™ - Foaming Cleanser  Egyik hatékony összetevője a szalicilsav  Ismert a folteltávolító hatásáról;  Megtisztítja a pórusokat;  Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

32 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái FUTURE Tisztán tartja a bőrt, hogy a zsírosodás következtében ne jöhessenek létre újabb pattanások. Nu Skin Clear Action ™ - Foaming Cleanser  Másik hatékony összetevője a TEA-Cocoyl Glutamate  Rendkívül gyengéden tisztít;  Eltávolítja a bőrről a felesleges faggyút és a már elhalt hámréteget anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

33 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Foaming Cleanser  Használata:  Használja reggel és este egyaránt.  Nyomjon egy keveset a termékből a tenyerére.  Vigye fel száraz arcára és nyakára, kezét körkörösen mozgatva.

34 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Foaming Cleanser  Használata:  A habot hagyja dolgozni bőrén megközelítőleg 3 percig, mialatt annak színe fehérből színtelenbe megy majd át.  Öblítse le melegvízzel és törölközzön meg.

35 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Foaming Cleanser  Tartalom: 100 ml  Termékkód: 97110388

36 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Hatása:  Nyugtatja a piros, irritált bőrt;  Úgy állítja be a bőr faggyútartamát, hogy az tiszta, és zsíros csillogástól mentes legyen.

37 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Múlt A kálium-aszkorbil-tokoferil- foszfát (a C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege) bőrét ismét ragyogóvá varázsolja. Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Hatékony összetevője a kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát  A C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege  Fokozza a testben található antioxidánsok számát;  Bőrét ismét ragyogóvá varázsolja. C-Vitamin E-Vitamin

38 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Múlt A kálium-aszkorbil-tokoferil- foszfát (a C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege) bőrét ismét ragyogóvá varázsolja. Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Hatékony összetevője a kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát  Vízben és zsírban oldható, ezért be tud szivárogni a bőr rétegei közé, maximális védelmet biztosítva ezzel az antioxidánsoknak. C-Vitamin E-Vitamin

39 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Hatékony összetevője a szalicilsav  Elismerten folteltávolító hatású;  Tisztítja a pórusokat;  Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

40 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Hatékony összetevője az Édesgyökér kivonat (Dipotassium Glycyrrhizate)  Az édesgyökér egy összetevője természetesen nyugtatja a bőrt;  Enyhíti az irritációt és csökkenti a pattanások okozta bőrpírt.

41 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái FUTURE A Cink PCA segít meggátolni a zsírosodást, és a pattanások létrejöttét. Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Hatékony összetevője a Cink PCA  Meggátolja az alfa-5 enzim számának lecsökkenését, ami a faggyúmirigyekben túltermelést idézne elő;  Elősegíti a faggyúkiválasztást.

42 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Használata:  Használja reggel és este egyaránt.  Csavarja a kupakot az óramutató járásával ellentétes irányba.  Helyezzen egy vattapárnát a flakon tetejére és kétszer nyomja le.  Vigye fel arcára és nyakára.  Helyezze vissza a flakon tetejét majd csavarja óramutató járásával megegyező irányba.

43 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Toner  Tartalom: 150 ml  Termékkód: 97110387

44 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Hatása:  Segít helyreállítani a pattanások, valamint a stresszes életforma okozta külső-, és belső elváltozásokat.

45 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Hatékony összetevője a szalicilsav  Ismert a folteltávolító hatásáról;  Megtisztítja a pórusokat;  Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

46 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Hatékony összetevője a Fehér tea kivonat  Magas a polifenol (egy kiváló antioxidáns) koncentrációja;  Újra megtölti antioxidáns készletünket, ami normális esetben a bőrben található, de a pattanásokkal való küzdelem során kimerül;  Segít bőrünknek abban, hogy az ismét visszanyerje természetes rugalmasságát. Jelen A Fehér tea kivonat a bőr antioxidáns készletét őrzi meg.

47 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jövő A tejsav elősegíti a már elhalt bőrsejtek eltávolítását, így bőre tisztább és simább lesz. Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Hatékony összetevője a tejsav  Segíti a szalicilsavat az elhasználódott hámréteg eltávolításában, és a pórusok megtisztításában;  Csökkenti a pattanások okozta bőr-elszíntelenedés mértékét;  Elősegíti az öregedés folyamatának lassítását.

48 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jövő A Hexapeptide-2 csökkenti a mitesszerek kialakulását. Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Hatékony összetevője a Hexapeptide-2  Hat (= hex) aminosav peptid;  Gátolja a melanin képződést, csökkentve ezzel a pattanások elhegesedésének kockázatát.

49 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jövő A Phytosphigosine gátolja a baktériumok elszaporodását és a bőrgyulladás esélyét. Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Hatékony összetevője a Phytosphingosine  Segít a lipid-réteget visszaállítani, hogy bőre újra egészséges lehessen;  A Phytosphingosine egy fontos, antibakteriális hatóanyag;  Megnyugtatja a kipirult, irritált bőrt.

50 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Használata:  Reggelente a cleansing és toning használata után alkalmazza.  Nyomjon gyöngyszem nagyságnyit a termékből ujjbegyére.  Kenje a krémet arcára és nyakára alulról felfelé és kívülről befelé.

51 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Nappali kezelés  Tartalom: 30 ml  Termékkód: 97110389

52 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatása:  Rendszeres használata mellett, ébredés után tapasztalhatja, hogy bőre egyre egészségesebb kinézetű ;  Segít abban, hogy a pattanások okozta hegek kevésbé látszódjanak;  Szabályozza a bőr zsírosodását.

53 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatása:  Segít visszaállítani az egységes bőrtónust;  Tisztán tartja a bőr pórusait;  Nyugtatja a bőrt.

54 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Múlt Az Alpha Zsír- Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav  Ez a szabadalmaztatott hatóanyag csökkenti a bőrgyulladás esélyét, összehúzza a pórusokat, és kezeli a pattanások következtében kialakult hegeket;  Fokozza a C és E–vitamin által bőrre gyakorolt jótékony hatást. PATTANÁS, KIFAKADÁST MEGELŐZŐEN A HELYTELEN FELÉPÍTÉSŰ KOLLAGÉN HEGESEDÉST OKOZHAT

55 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Múlt Az Alpha Zsír-Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav  Ez a hatékony antioxidáns annak az enzimnek a tevékenységét szabályozza, amely a sebesedésért felelős hibás kollagéneket távolítja el;  A kollagén-rostok újraszerveződését teszi lehetővé, így bőre ismét sima felületű és puha lehet. A ZSÍR- SAV ELŐIDÉZI A KOLLAGÉN ROSTJAINAK ÚJÁSZERVEZŐDÉSÉT MEGINDUL A HIBÁTLAN KOLLAGÉN TERMELŐDÉSE

56 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Múlt Az Alpha Zsír- Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav  Ez a hatékony antioxidáns annak az enzimnek a tevékenységét szabályozza, amely a sebesedésért felelős hibás kollagéneket távolítja el;  A kollagén-rostok újraszerveződését teszi lehetővé, így bőre ismét sima felületű és puha lehet. A KOLLAGÉN- ROSTOK KISIMÍTJÁK AZ EGYENETLEN BŐRT A BŐR MEGGYÓGYUL ÉS SIMA LESZ

57 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Múlt A Retinol egyenletes bőrtónust ad. Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője a Retinol (tiszta A-vitamin)  Simává és egyenletessé a bőrt, lecsökkenti a pattanások következtében fellépő bőr-elszíneződést.

58 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője a szalicilsav  Ismert a folteltávolító hatásáról;  Megtisztítja a pórusokat;  Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

59 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője az édesgyökér kivonat (Licochalcone)  Ezt a hatékony összetevőt az édesgyökér kivonatból sikerült kivonni;  Megakadályozza az  5 enzim mennyiségének lecsökkenését, amely a a faggyúmirigyek túltermeléséből adódó zsírosodásért felelős.

60 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jelen Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője az édesgyökér kivonat (Licochalcone)  Gátolja az foszfolipáz-A2 tevékenységét, ami közrejátszik a bőrgyulladás kialakulásában;  Nyugtatja a bőrt. Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt.

61 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Jövő A Phytosphigosine gátolja a baktériumok elszaporodását és a bőrgyulladás esélyét. Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Hatékony összetevője a Phytosphingosine  Segít a lipid-réteget visszaállítani, hogy bőre újra egészséges lehessen;  A Phytosphingosine egy fontos, antibakteriális hatóanyag;  Megnyugtatja a kipirult, irritált bőrt.

62 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Használata:  Esténként a cleansing és toning használata után alkalmazza.  Nyomjon gyöngyszem nagyságnyit a termékből ujjbegyére.  Kenje a krémet arcára és nyakára alulról felfelé és kívülről befelé.

63 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ - Éjszakai kezelés  Tartalom: 30 ml  Termékkód: 97110390

64 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Tisztítás eredményei  Egy magánklinika vizsgálata bebizonyította, hogy a Nu Skin Clear Action ™ hatékonyan javítja a bőr állapotát, valamint a pattanások kialakulásának esélyét - 12 hetes kezelést követően - 80,5%-al csökkentette. Hetek

65 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Tisztítás eredményei  A vizsgálat résztvevőitől egy kérdéssor segítségével derítettük ki, hogy a Nu Skin Clear Action ™ termékcsaláddal végzett 12 hetes kezelést követően milyenek a tapasztalataik.

66 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Tisztítás eredményei 85,3% 82,4% 79,4% 85,3% 91,2%

67 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái ElőtteUtána „Ajánlólevelek” “Bőröm állapota javul, már sokkal tisztább mint korábban. Korábban kínosan éreztem magam, mert az egész csupa pattanás volt. Köszönöm, hogy a bőröm újra egészséges és szép lehet..” Amanda Sanchez, 11 éves.

68 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái ElőtteUtána „Ajánlólevelek” “Határozottan állítom, hogy az arcom kevésbé zsíros, mint korábban. Az arcomon lévő sebek nagy része eltűnt, a fennmaradók pedig kevésbé láthatóak. Amióta a Nu Skin Clear Action ™ termékcsaládot használom, az arcomon megjelenő pattanások száma elenyésző.” Kevin Sung, 23 éves.

69 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái ElőtteUtána Testimonials “Egyszerűen szép a bőröm! Büszkén elmondhatom, hogy a nap okozta kiütéseim eltűntek, ráncaim nem olyan feltűnőek, és fiatalosodtam. Éppenséggel magamat szeretem először megpillantani a tükörben reggelente—már nem vagyok olyan elhanyagolt. Korábban az orcám tele volt miteszerekkel, pattanásokkal és kiütésekkel. Nagyon különös, de a hetedik hét után mindnek nyoma veszett.” Carol Burdelik, 37 éves.

70 elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási eredmények vissza előre A pattanások fajtái Nu Skin Clear Action ™ : Clearing beyond the breakout  A termékcsalád átfogóan kezeli a pattanások okozta sérüléseket, valamint hatékonyan gátolja az újabb pattanások képződését.


Letölteni ppt "Nu Skin Clear Action ™ kilépés kezdés. elejére Tisztítás a pattanásokon túl. A Nu Skin Clear Action bemutatásaAz igazság a pattanásokrólCselekedjenTisztulási."

Hasonló előadás


Google Hirdetések