Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt."— Előadás másolata:

1

2 Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.

3 Valószínűleg Ön is ismer olyanokat, akik hasonló problémával küszködnek.

4 Ennek oka, hogy a pattanások 10-ből 8 embernél jelentkeznek életük valamely szakaszában. Nem csak tinédzser korban jellemző. A pattanások előjöhetnek, a 20-as, 30-as, de akár 40-es éveinkben is.

5 A pattanások miután eltűnnek, hegeket, bőr elszíneződést, egyenetlen felületet és vitalitás-mentes bőrfelületet hagynak maguk után.

6 Ideje cselekedni. A Nu Skin büszkén mutatja be a Nu Skin Clear Action™ -t Egy erőteljes, de egyúttal gyengéd termékcsalád, amely kezeli a pattanások okozta elváltozások teljes spektrumát: A miteszereket, a bőrelszíneződést, a bepirult bőrt,a gyulladásokat,és a hegeket.

7 Hogyan bukkan fel egy pattanás?
Megközelítőleg két hetet vesz igénybe amíg eléri a bőr legfelső rétegét.

8 A pattanások fajtái: Ha egy pórus eldugul, majd kifakad, létrejön a „fehér fejű” pattanás.

9 A pattanások fajtái: Amikor a pórus eltömődik, de nyitott marad, a teteje befeketedik és létrejön a miteszer.

10 A pattanások fajtái: Esetenként előfordulhat, amikor a pórus fala sérül, és a baktériumok, valamint az élettelen bőr beszorul az élő alá. Ez hagy maga után egy apró vörös fertőzést, amit pörsenésnek nevezünk.

11 A pattanások fajtái: Az eltömődő félben lévő pórusokban, a bőr mélyén létrejön a ciszta. Ezek a fertőzések egy kicsivel nagyobbak mint az, amelyik a pörsenést hozza létre.

12 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Stressz Amikor Önt stressz éri, teste stressz hormonokat termel, ilyen például a cortisol. Ez az elsődleges stressz hormon előidézhet faggyútúltermelést a bőrben található faggyú mirigyekben.

13 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Stressz Amikor ez a felesleges faggyúmennyiség élettelen bőrsejtekkel és baktériumokkal keveredik, a bőrön foltok jöhetnek létre, vagy a már meglévő foltok állapota romlik. Ez viszont további stresszhez vezet. Ezáltal bekerül egy mókuskerékbe, melyben a stressz pattanást, a pattanás pedig stresszt okoz.

14 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Vizsgaidőszak Vizsgaidőszak előtt/után Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Stressz Egy konkrét tanulmányban, a „Stanford-i egyetem” hallgatóin a foltok megjelenését vizsgákat megelőzően, és azok után vélték felfedezni. A tanulmányban megfogalmazódik, hogy a diákok bőrük állapotának romlását tapasztalták, amikor a vizsgák előtt stressz hatásának voltak kitéve.

15 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Napsugárzás Amellett, hogy idő előtti öregedést-és komoly sérüléseket okoz bőrének, a napsugárzás faggyútermelést idéz elő, ami a bőr felületén foltok kialakulását és a már meglévő foltok állapotának romlását eredményezi.

16 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Elszíntelenedés Melanin Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Napsugárzás Ugyancsak előidézi az arcbőr leégését. Ennek következtében a pattanások okozta fekete pöttyöcskék feltűnően láthatóvá válnak.

17 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Életkor A tinédzserek általában szembesülnek a pattanások okozta problémákkal, a korosztályukra általánosan jellemző hormonszint miatt.

18 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Életkor Ön azt gondolhatja, hogy búcsút inthet a pattanásainak, amikor felnőtté válik? Erre rácáfol az a tény, hogy a pattanásoktól szenvedők 52%-a felnőtt korú. A városi élet nehézségei és a karrierista életforma okolható a pattanások kialakulásáért, felnőtt korban. Gyakran méretesebbek, fájdalmasabbak és tovább megmaradhatnak, mivel a sejtek anyagforgalma lelassul.

19 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Öregedés A pattanások felgyorsítják a bőr öregedését.

20 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
J e- J e- J e- L A szabad gyök ellop egy elektront, így megindul a láncreakció Szabad gyök Stabil molekula Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Öregedés Antioxidánsokból álló készleteit használja a szervezet, miközben a pattanásokat előidéző baktériumok tömegével harcol.

21 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
J e- J e- L L e- J Az antioxidáns egy szabad elektron segítségével stabilizálja a szabad gyököt. Szabad gyök Antioxidáns Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Öregedés Az antioxidánsok segítik megvédeni a DNS-t súlyos sérülések elszenvedésétől. Ez lehetővé teszi az egészséges sejtmegújulást idős korban is. Amikor antioxádáns-forrása kimerül, bőrsejtjei sokkal inkább ki lesznek téve a radikális sérülés veszélyének.

22 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Táplálkozás Miközben teste azon munkálkodik, hogy eltüntesse a bőrön lévő foltokat és megszüntesse a gyulladást, antioxidáns-készletei nagyon lecsökkennek.

23 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Táplálkozás A kiegyensúlyozott, zsírszegény, rostokban és tápanyagokban gazdag étrend fontos szerepet játszik abban, hogy fenntmaradjanak antioxidáns készletei. Továbbá elősegíti az immunrendszer megerősödését, csökkenti a bőrgyulladást és lehetővé teszi, hogy bőre teljesen egészséges legyen.

24 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Szennyezettség és piszok Ha ön azt hiszi, hogy az arcbőrén azért jönnek létre a miteszerek, mert az piszkos, akkor ön téved. A miteszerek fekete teteje a faggyúdugó és a légkörben található oxigén között létrejövő kölcsönhatás közben jön létre.

25 Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket?
Tisztítás Hogyha erősen és rendszeresen mossa a bőrét, az lehet hogy többet árt, mint használ. Az erőteljes mosás és dörzsölés kiszáríthatja a bőrt, és túlzott hámláshoz vezet. Bőre érzékenyebbé válik és hajlamos lesz az irritációra.

26 Cselekedjen A Nu Skin Clear Action™ egy olyan termékcsalád, amely a bőrön jelentkező, pattanások okozta elváltozások teljes skáláját kezeli. A termékcsalád tartalmaz Habosító tisztítót (Foaming Cleanser), Tonikot, valamint nappali (Day Treatment) és éjszakai (Night Treatment) kezelést. A termékcsalád kódja:

27 Egyedülálló összetevő választék
A Nu Skin tudósai egyedülálló összetevőket választottak a Nu Skin Clear Action™ termékcsalád megalkotásakor. Hatékonyan egyesítették termékcsaládjukban a folt eltűntetők és a legkiválóbb kozmetikai termékek hatóanyagait is .

28 Egyedülálló összetevő választék
MÚLT JELEN JÖVŐ Hegek Egyenetlen bőrstruktúra Elszíneződés Pórusok kitisztítása Zsírosodás szabályozása Bőrpír csökkentése Bőr vitalitásának visszaállítása Pattanások kialakulásának megakadályozása Átfogóan egészséges bőr Egyedülálló összetevő választék A Nu Skin Clear Action jól megválasztott összetevői elősegítik a bőr megtisztítását a pattanások mellett, más területeken is. Kezeli a már meglévő pattanásokat; Segít eltüntetni a korábbi pattanások maradványait; Rugalmasságot ad a bőrnek, hogy az később egészséges és ragyogó lehessen.

29 Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser
Hatása: A pórusokat mélyen tisztítja annak érdekében, hogy a pattanásokat okozó faggyú-, és élettelen bőrsejtek egyvelege ne jöhessen létre. Egyedülálló formulájának köszönhetően mélyen behabzik a pórusokba, így a pattanások keletkezésének pontján tudja kifejteni hatását.

30 Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser
Hatása: Használat közben a szer felhabzik, és fehérből színtelenbe megy át.

31 Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser
PRESENT A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Egyik hatékony összetevője a szalicilsav Ismert a folteltávolító hatásáról; Megtisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

32 Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser
FUTURE Tisztán tartja a bőrt, hogy a zsírosodás következtében ne jöhessenek létre újabb pattanások. Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Másik hatékony összetevője a TEA-Cocoyl Glutamate Rendkívül gyengéden tisztít; Eltávolítja a bőrről a felesleges faggyút és a már elhalt hámréteget anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

33 Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser
Használata: Használja reggel és este egyaránt. Nyomjon egy keveset a termékből a tenyerére. Vigye fel száraz arcára és nyakára, kezét körkörösen mozgatva.

34 Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser
Használata: A habot hagyja dolgozni bőrén megközelítőleg 3 percig, mialatt annak színe fehérből színtelenbe megy majd át. Öblítse le melegvízzel és törölközzön meg.

35 Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser
Tartalom: 100 ml Termékkód:

36 Nu Skin Clear Action™ - Toner
Hatása: Nyugtatja a piros, irritált bőrt; Úgy állítja be a bőr faggyútartamát, hogy az tiszta, és zsíros csillogástól mentes legyen.

37 Nu Skin Clear Action™ - Toner
Múlt A kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát (a C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege) bőrét ismét ragyogóvá varázsolja. E-Vitamin C-Vitamin Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát A C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege Fokozza a testben található antioxidánsok számát; Bőrét ismét ragyogóvá varázsolja.

38 Nu Skin Clear Action™ - Toner
Múlt A kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát (a C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege) bőrét ismét ragyogóvá varázsolja. E-Vitamin C-Vitamin Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát Vízben és zsírban oldható, ezért be tud szivárogni a bőr rétegei közé, maximális védelmet biztosítva ezzel az antioxidánsoknak.

39 Nu Skin Clear Action™ - Toner
Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a szalicilsav Elismerten folteltávolító hatású; Tisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

40 Nu Skin Clear Action™ - Toner
Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője az Édesgyökér kivonat (Dipotassium Glycyrrhizate) Az édesgyökér egy összetevője természetesen nyugtatja a bőrt; Enyhíti az irritációt és csökkenti a pattanások okozta bőrpírt.

41 Nu Skin Clear Action™ - Toner
FUTURE A Cink PCA segít meggátolni a zsírosodást, és a pattanások létrejöttét. Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a Cink PCA Meggátolja az alfa-5 enzim számának lecsökkenését, ami a faggyúmirigyekben túltermelést idézne elő; Elősegíti a faggyúkiválasztást.

42 Nu Skin Clear Action™ - Toner
Használata: Használja reggel és este egyaránt. Csavarja a kupakot az óramutató járásával ellentétes irányba. Helyezzen egy vattapárnát a flakon tetejére és kétszer nyomja le. Vigye fel arcára és nyakára. Helyezze vissza a flakon tetejét majd csavarja óramutató járásával megegyező irányba.

43 Nu Skin Clear Action™ - Toner
Tartalom: 150 ml Termékkód:

44 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Hatása: Segít helyreállítani a pattanások, valamint a stresszes életforma okozta külső-, és belső elváltozásokat.

45 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a szalicilsav Ismert a folteltávolító hatásáról; Megtisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

46 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Jelen A Fehér tea kivonat a bőr antioxidáns készletét őrzi meg. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a Fehér tea kivonat Magas a polifenol (egy kiváló antioxidáns) koncentrációja; Újra megtölti antioxidáns készletünket, ami normális esetben a bőrben található, de a pattanásokkal való küzdelem során kimerül; Segít bőrünknek abban, hogy az ismét visszanyerje természetes rugalmasságát.

47 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Jövő A tejsav elősegíti a már elhalt bőrsejtek eltávolítását, így bőre tisztább és simább lesz. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a tejsav Segíti a szalicilsavat az elhasználódott hámréteg eltávolításában, és a pórusok megtisztításában; Csökkenti a pattanások okozta bőr-elszíntelenedés mértékét; Elősegíti az öregedés folyamatának lassítását.

48 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Jövő A Hexapeptide-2 csökkenti a mitesszerek kialakulását. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a Hexapeptide-2 Hat (= hex) aminosav peptid; Gátolja a melanin képződést, csökkentve ezzel a pattanások elhegesedésének kockázatát.

49 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Jövő A Phytosphigosine gátolja a baktériumok elszaporodását és a bőrgyulladás esélyét. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a Phytosphingosine Segít a lipid-réteget visszaállítani, hogy bőre újra egészséges lehessen; A Phytosphingosine egy fontos, antibakteriális hatóanyag; Megnyugtatja a kipirult, irritált bőrt.

50 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Használata: Reggelente a cleansing és toning használata után alkalmazza. Nyomjon gyöngyszem nagyságnyit a termékből ujjbegyére. Kenje a krémet arcára és nyakára alulról felfelé és kívülről befelé.

51 Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés
Tartalom: 30 ml Termékkód:

52 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Hatása: Rendszeres használata mellett, ébredés után tapasztalhatja, hogy bőre egyre egészségesebb kinézetű ; Segít abban, hogy a pattanások okozta hegek kevésbé látszódjanak; Szabályozza a bőr zsírosodását.

53 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Hatása: Segít visszaállítani az egységes bőrtónust; Tisztán tartja a bőr pórusait; Nyugtatja a bőrt.

54 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Múlt Az Alpha Zsír- Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. PATTANÁS, KIFAKADÁST MEGELŐZŐEN A HELYTELEN FELÉPÍTÉSŰ KOLLAGÉN HEGESEDÉST OKOZHAT Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav Ez a szabadalmaztatott hatóanyag csökkenti a bőrgyulladás esélyét, összehúzza a pórusokat, és kezeli a pattanások következtében kialakult hegeket; Fokozza a C és E–vitamin által bőrre gyakorolt jótékony hatást.

55 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Múlt Az Alpha Zsír-Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. A ZSÍR- SAV ELŐIDÉZI A KOLLAGÉN ROSTJAINAK ÚJÁSZERVEZŐDÉSÉT MEGINDUL A HIBÁTLAN KOLLAGÉN TERMELŐDÉSE Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav Ez a hatékony antioxidáns annak az enzimnek a tevékenységét szabályozza, amely a sebesedésért felelős hibás kollagéneket távolítja el; A kollagén-rostok újraszerveződését teszi lehetővé, így bőre ismét sima felületű és puha lehet.

56 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Múlt Az Alpha Zsír- Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. A KOLLAGÉN-ROSTOK KISIMÍTJÁK AZ EGYENETLEN BŐRT A BŐR MEGGYÓGYUL ÉS SIMA LESZ Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav Ez a hatékony antioxidáns annak az enzimnek a tevékenységét szabályozza, amely a sebesedésért felelős hibás kollagéneket távolítja el; A kollagén-rostok újraszerveződését teszi lehetővé, így bőre ismét sima felületű és puha lehet.

57 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Múlt A Retinol egyenletes bőrtónust ad. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Retinol (tiszta A-vitamin) Simává és egyenletessé a bőrt, lecsökkenti a pattanások következtében fellépő bőr-elszíneződést.

58 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a szalicilsav Ismert a folteltávolító hatásáról; Megtisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

59 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője az édesgyökér kivonat (Licochalcone) Ezt a hatékony összetevőt az édesgyökér kivonatból sikerült kivonni; Megakadályozza az 5 enzim mennyiségének lecsökkenését, amely a a faggyúmirigyek túltermeléséből adódó zsírosodásért felelős.

60 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője az édesgyökér kivonat (Licochalcone) Gátolja az foszfolipáz-A2 tevékenységét, ami közrejátszik a bőrgyulladás kialakulásában; Nyugtatja a bőrt.

61 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Jövő A Phytosphigosine gátolja a baktériumok elszaporodását és a bőrgyulladás esélyét. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Phytosphingosine Segít a lipid-réteget visszaállítani, hogy bőre újra egészséges lehessen; A Phytosphingosine egy fontos, antibakteriális hatóanyag; Megnyugtatja a kipirult, irritált bőrt.

62 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Használata: Esténként a cleansing és toning használata után alkalmazza. Nyomjon gyöngyszem nagyságnyit a termékből ujjbegyére. Kenje a krémet arcára és nyakára alulról felfelé és kívülről befelé.

63 Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés
Tartalom: 30 ml Termékkód:

64 Hetek Tisztítás eredményei Egy magánklinika vizsgálata bebizonyította, hogy a Nu Skin Clear Action™ hatékonyan javítja a bőr állapotát, valamint a pattanások kialakulásának esélyét - 12 hetes kezelést követően - 80,5%-al csökkentette.

65 Tisztítás eredményei A vizsgálat résztvevőitől egy kérdéssor segítségével derítettük ki, hogy a Nu Skin Clear Action™ termékcsaláddal végzett 12 hetes kezelést követően milyenek a tapasztalataik.

66 Tisztítás eredményei 85,3% 82,4% 79,4% 85,3% 91,2% 91,2%

67 Előtte Utána „Ajánlólevelek” “Bőröm állapota javul, már sokkal tisztább mint korábban. Korábban kínosan éreztem magam, mert az egész csupa pattanás volt. Köszönöm, hogy a bőröm újra egészséges és szép lehet..” Amanda Sanchez, 11 éves.

68 Előtte Utána „Ajánlólevelek” “Határozottan állítom, hogy az arcom kevésbé zsíros, mint korábban. Az arcomon lévő sebek nagy része eltűnt, a fennmaradók pedig kevésbé láthatóak. Amióta a Nu Skin Clear Action™ termékcsaládot használom, az arcomon megjelenő pattanások száma elenyésző.” Kevin Sung, 23 éves.

69 Előtte Utána Testimonials “Egyszerűen szép a bőröm! Büszkén elmondhatom, hogy a nap okozta kiütéseim eltűntek, ráncaim nem olyan feltűnőek, és fiatalosodtam. Éppenséggel magamat szeretem először megpillantani a tükörben reggelente—már nem vagyok olyan elhanyagolt. Korábban az orcám tele volt miteszerekkel, pattanásokkal és kiütésekkel. Nagyon különös, de a hetedik hét után mindnek nyoma veszett.” Carol Burdelik, 37 éves.

70 Nu Skin Clear Action™: Clearing beyond the breakout
A termékcsalád átfogóan kezeli a pattanások okozta sérüléseket, valamint hatékonyan gátolja az újabb pattanások képződését.


Letölteni ppt "Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések