Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A macska A macska megszólítása Sokféle macska él, igaz, de véleményem róluk az, hogy ha jellemük titka húz, tolmács nélkül is boldogulsz. Tudhatnád, a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A macska A macska megszólítása Sokféle macska él, igaz, de véleményem róluk az, hogy ha jellemük titka húz, tolmács nélkül is boldogulsz. Tudhatnád, a."— Előadás másolata:

1

2 A macska A macska megszólítása Sokféle macska él, igaz, de véleményem róluk az, hogy ha jellemük titka húz, tolmács nélkül is boldogulsz. Tudhatnád, a macska olyan, akár magad, vagy jómagam vagy mint a többi emberek: ahány, annyiféle lehet. T.S. Eliot

3 A macska testrészei Farok Törzs Fej Lábak

4 A macska társasága A macskákkal töltött idő soha nem haszontalan. Most kaptam egy nagyon ragaszkodó perzsa cicát, az ő verziója az, hogy ő kapott engem..

5 Egy macska mindennapja A macskák azt a szabályt választották maguknak, hogy nem lehet bajod abból, ha azt kéred, amit akarsz.

6 A macska és a játék Amikor a macskámmal játszom, sosem tudom melyikünk sportol többet. Aki gyűlöli a macskákat, az a következő életében egér lesz.

7 A macska tulajdonságai Az embernek azért van szüksége macskára, hogy félelem nélkül simogathasson egy ragadozót

8 A macska és a tisztálkodás Sose bántanám meg a macskám érzéseit, nem számít, hogy másokat ezzel mennyire bántanék meg. Készítette: Takács Alexandra 7.d


Letölteni ppt "A macska A macska megszólítása Sokféle macska él, igaz, de véleményem róluk az, hogy ha jellemük titka húz, tolmács nélkül is boldogulsz. Tudhatnád, a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések