Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,"— Előadás másolata:

1 A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban
A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában, Mirna mellett található. 525 m mély, az átmérője 1,25 km.

2 Ezek a járművek a világon a leghatalmasabbak közé tartoznak: hossz: 13,36 m szélesség: 7,78 m magasság: 6,65 m A következő képen mégis pirinyó pontocskának tűnik majd ugyanez a hatalmas monstrum.

3

4

5 Az árok fölötti légtérbe tilos berepülni, mivel korábban történtek itt helikopteres balesetek, mert a szívóerő egyszerűen beszippantotta a helikoptereket. Az árok fölötti légtérbe tilos berepülni, mivel korábban történtek itt helikopteres balesetek, mert a szívóerő egyszerűen beszippantotta a helikoptereket.

6

7

8 Pillantás a műholdról


Letölteni ppt "A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések