Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,"— Előadás másolata:

1

2 A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában, Mirna mellett található. 525 m mély, az átmérője 1,25 km.

3 E zek a járművek a világon a leghatalmasabbak közé tartoznak: hossz: 13,36 mszélesség: 7,78 mmagasság: 6,65 m A következő képen mégis pirinyó pontocskának tűnik majd ugyanez a hatalmas monstrum.

4

5

6 Az árok fölötti légtérbe tilos berepülni, mivel korábban történtek itt helikopteres balesetek, mert a szívóerő egyszerűen beszippantotta a helikoptereket. Az árok fölötti légtérbe tilos berepülni, mivel korábban történtek itt helikopteres balesetek, mert a szívóerő egyszerűen beszippantotta a helikoptereket.

7

8

9 Pillantás a műholdról


Letölteni ppt "A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések