Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Amerikai álomnak hívják, mert aludnod kell ahhoz, hogy elhidd.”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Amerikai álomnak hívják, mert aludnod kell ahhoz, hogy elhidd.”"— Előadás másolata:

1 „Amerikai álomnak hívják, mert aludnod kell ahhoz, hogy elhidd.”
George Carlin 15 ezer milliárd dolláros államadósság 65 ezer milliárd dolláros fedezetlen kötelezettségei (soha nem tudja kifizetni) 53 millió abortusz ‘73 óta. 2007-óta 40%-os jövedelem csökkenés történt. 95%-ot vesztett értékéből a Dollár, kb 100 év alatt.

2 Adóssága a GDP-hez képest majdnem 100%
„Kevesebb, mint három év múlva ott fogunk tartani, ahol ma Görögország” „Azt gondolják, mi nem megyünk csődbe, mert annyi pénzt nyomtatunk amennyit csak akarunk. De akkor súlyos inflációval nézünk szembe” David Walker - az amerikai kormányzati hivatal vezérigazgatója „Súlyosbodó amerikai válságot látok, 25%-os munkanélküliséggel” Richard Russell

3 Amerikai Törvények: A „Szabadság Hazája”?
Amerikában az ember nem tulajdonosa saját otthonának. Mindenki csupán korlátozott, szigorúan meghatározott használati joggal rendelkezik. Egy keresztény házaspárt pénzbírsággal sújtottak, mert Bibliaórát tartottak otthonukban, - a hatóságok szerint megsértették a „háromnál több ember összegyűlésére vonatkozó szabályokat” otthonukban. (Orange megye) Egy férfit 60 nap letöltendő börtönre és dolláros pénzbírságra büntettek, mert Bibliaolvasást tartott otthonában. (Arizona, Phoenix város) Esővízgyűjtésért 30 nap letöltendő börtönt kapott egy férfi. (Oregon állam, Gary Harrington)

4 Az új honvédelmi törvény:
2011. December 31.-én írta alá Obama. (Szilveszterkor biztos nagy figyelmet kapott) Az elnöknek jogában áll elrendelni merényletet (gyilkosságot) akár amerikai állampolgárral szemben is. Az elnöknek joga van állampolgárok korlátlan idejű fogva tartásának elrendelésére. Az elnök elrendelhet felhatalmazás nélküli megfigyelését, házkutatást. A GPS-készülékeket állampolgárok megfigyelésére használhatja, bírói engedély nélkül. Kiadhatja állampolgárait más országoknak, akkor is, ha azokban bizonyítottan kínzás veszélyének vannak kitéve. (így kereshetsz rá a Google-ban: H.R NDAA törvény)

5 FEMA= Szövetségi Válságkezelési Ügynökség
Az elnöknek joga van: EO Szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztése EO Az üzemanyag források adminisztratív átvétele EO Ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, a farmgazdaságokat is EO Tömegközlekedési és magánjárművek elkobzása EO Minden repülőgép és repülőtér lefoglalása EO A polgárokat az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítheti EO A FEMA átveheti a kormány teljes hatáskörét FEMA= Szövetségi Válságkezelési Ügynökség a FEMA több millió koporsót rendelt, és szögesdróttal körbevett táborokba szállíttatta őket. Kb. 800 ilyen FEMA TÁBOR van jelenleg az USA-ban. A hivatalos indoklás szerint „Katasztrófa, vagy tömeges polgári engedetlenség” esetén használnák őket.

6 Képek Fema Táborokról:

7 Kiszivárgott egy „Internálás és áttelepítés hadművelet” címmel ellátott dokumentum” Idézet:
„... Azzal a céllal, hogy megtanítsák az aktivistáknak az amerikai politikai irányelvek értékelését.” 2011-ben eltörölték azt a törvényt, amely tiltotta az Amerikai hadsereg amerikai polgárok ellen való bevetését.

8 PSYOP (pszichológiai hadviselés) tisztek végzik az átnevelést „
PSYOP (pszichológiai hadviselés) tisztek végzik az átnevelést „...az amerikai politika és tevékenységek iránti megértés és hálaérzés kialakulása érdekében”

9 A New York Post szerint Celente "jobb, mint Nostradamus"
„Mindenki készítsen tervet az USA gyors elhagyására, főleg, ha banki szünetet vezetnek be" Gerald Celente A New York Post szerint Celente "jobb, mint Nostradamus"


Letölteni ppt "„Amerikai álomnak hívják, mert aludnod kell ahhoz, hogy elhidd.”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések